Μεταμοσχευση

batistoyta

New Member
Καλησπέρα κύριοι

μπήκα στο τριπακη τις μεταμόσχευσης τον τελευταίο καιρο βλέποντας βιντεοταινία στο tube και διαβάζοντας εδω το φορουμ μου εκανε εντύπωση και το θεμα του anargirou88 και είπα να δημιουργήσω και εγώ να ρωτήσω τίποτα,διότι η όλη η διαδικασία μου φαίνεται πολύ εύκολη. . .

καταρχήν ειμαι μικρός ακομα χωρις να εχω κάποιο μεγάλο πρόβλημα αλλα η αραίωση να εμφανίζεται απο τωρα στο μπροστινό μερος , οι τιμες με την μέθοδο FUE ειναι 1.500 με 3.000 ?
Αφήνει καποιο σημάδι ? απ'οτι κατάλαβα δεν αφηνει τιποτα . Αξιζει να κανω κατι απο τωρα,περισσότερο με φοβίζει μην το μετανιώσω ή δεν μου αρέσει η εμφανίσει στην συνεχεία.. Επισης οταν παω να κανω την επέμβαση θα πρεπει να εχω κοψει κοντο το μαλλι ? Η αλήθεια ειναι οτι δεν γουστάρω να φαίνεται αμα εχω κάνει κατι τέτοιο στο κεφάλι μου.Γενικά δώστε τα φώτα σας,ευχαριστω

θα ανεβάσω και κάποια στιγμή κάποιες φώτο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sp11

New Member
ολες
Καλησπέρα κύριοι

μπήκα στο τριπακη τις μεταμόσχευσης τον τελευταίο καιρο βλέποντας βιντεοταινία στο tube και διαβάζοντας εδω το φορουμ μου εκανε εντύπωση και το θεμα του anargirou88 και είπα να δημιουργήσω και εγώ να ρωτήσω τίποτα,διότι η όλη η διαδικασία μου φαίνεται πολύ εύκολη. . .

καταρχήν ειμαι μικρός ακομα χωρις να εχω κάποιο μεγάλο πρόβλημα αλλα η αραίωση να εμφανίζεται απο τωρα στο μπροστινό μερος , οι τιμες με την μέθοδο FUE ειναι 1.500 με 3.000 ?
Αφήνει καποιο σημάδι ? απ'οτι κατάλαβα δεν αφηνει τιποτα . Αξιζει να κανω κατι απο τωρα,περισσότερο με φοβίζει μην το μετανιώσω ή δεν μου αρέσει η εμφανίσει στην συνεχεία.. Επισης οταν παω να κανω την επέμβαση θα πρεπει να εχω κοψει κοντο το μαλλι ? Η αλήθεια ειναι οτι δεν γουστάρω να φαίνεται αμα εχω κάνει κατι τέτοιο στο κεφάλι μου.Γενικά δώστε τα φώτα σας,ευχαριστω

ολες οι μεθοδοι αφηνουν ουλη,δεν θα μπορεις να κοψεις τα μαλλια σου πολυ κοντα θα φαινεται

να περιμενεις να μεγαλωσει το προβλημα και μετα να πας για μεταμοσχευση
οι τιμες ειναι αναλογες με τις ποσες τριχες θα βαλεις

Veron

Well-Known Member
ολες

ολες οι μεθοδοι αφηνουν ουλη,δεν θα μπορεις να κοψεις τα μαλλια σου πολυ κοντα θα φαινεται

να περιμενεις να μεγαλωσει το προβλημα και μετα να πας για μεταμοσχευση

Φιλε @sp11 καλο θα ηταν οσοι ειναι λιγο καινουργιοι στο forum να μην εξφενδονίζουν μαργαριταρια ειδικα σε καινουργια μελη γιατι τους αποπροσανατολιζουν.
Αρχικα ποιες ειναι αυτες οι ΟΛΕΣ οι μεθοδοι που αφηνουν (ΟΥΛΗ?) πλην απο την strip που εαν γινει απο εμπειρο γιατρο μπορει να μειωθει στο ελαχιστο.

Τελευταία επεξεργασία:

anargiros88

Well-Known Member
Καλησπέρα Μπατιστουτα !
βλέποντας βιντεοταινία στο tube
τι βιντεοταινία είδες στο tube που σου ήρθε να κάνεις μ.μ ?
εκανε εντύπωση και το θεμα του anargirou88
τι εντύπωση σου έκανε το θέμα μου ακριβώς ?
πόσο είσαι ? βάλε καμιά φώτο καθαρή για να πάρεις και ορθές γνώμες . Οι τιμές δεν είναι στανταρ και παίζουν ανάλογα με την κλινική !

συμβουλή μου είναι αφού είσαι και μικρός να στρωθείς στο διάβασμα . Έχει απαντήσεις για όλα τα θέματα ..

Τρίχα και τιμή είναι μόνο για την DHI ! οι υπόλοιποι χρεώνουν γκραφτ ! Άσε που από ότι κατάλαβα στην Ελλάδα πλέον χρεώνουν συνεδρίες !! Πάντως φίλε 12 μέρες στο φόρουμ έγινες ξεφτέρι !

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Καλησπέρα κύριοι

Γεια σου φίλε!
Τι ηλικία έχεις?
Οι τιμές διαφέρουν από κλινική σε κλινική.
Καλό θα ήταν να εστελνες καθαρές φωτογραφίες στις βασικές κλινικές για να σε κάνουν μια άλφα εκτίμηση και να συζητήσεις για το κοστολόγιο.
Η πλέον μέθοδος που κάνουν είναι η FUE.
Αξίζει να κάνεις μεταμόσχευση εφόσον έχεις σημαντικό πρόβλημα άλλα εξαρτάται και από την ηλικία σου.
Εαν είσαι πολύ μικρός δεν θα το συνιστούσα.
Τα φώτα που μπορούμε να σε δώσουμε προς στιγμήν είναι να αρχίζεις να διαβάσεις στα νήματα περί παρουσιάσεις μεταμοσχευσεων οπού θα σου λυθούν αρκετές απορίες σχετικά με τα συν και τα πλην τις κάθε κλινικής.

Μπλουζα