Μεταμοσχευση or not μεταμοσχευση?

Schrei-boom

New Member
Γεια χαρα σε ολους.. Ειμαι 18 κι εχω αραιωση που εχει ξεκινησει τουλαχιστον εναν χρονο. Βαζω hairgen/hairway το οποιο σκεφτομαι να κανω regain.
Παρ ολ αυτα δεν βλεπω να βοηθαει ιδιαιτερα, και ειδικα τωρα που ερχεται καλοκαιρι κι η δερματολογος ειπε να κοψω το hairway γτ δεν θα μου προσφερει τπτ μετα απο 6 μηνες τρεμω το τι θα γινει στις τριχες μου :p .

Εχω αρχισει λοιπον και σκεφτομαι την μεταμοσχευση.. Τι αποτελεσματα μπορει να μου προσφερει? Αλλα το βασικοτερο, μπορει να γινει στην ηλικια που ειμαι?

Επισης, αν ξερει καποιος να μου προτινει καλο δερματολογο, θα βοηθουσε πολυ :)

Ευχαριστω
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Είσαι πολύ μικρός για επιθετική αγωγή, αν είναι να κάνεις κάτι regain 2% (οχι 5%) και revivogen (και προσευχή).
Αν ανεβάσεις φωτό θα μπορέσουμε να σε κατευθύνουμε καλύτερα.
Η μμ στην ηλικία που είσαι ενέχει κάποιο ρίσκο βιωσιμότητας των grafts και των υπαρχόντων τριχών. Αν γίνει από κορυφαίο γιατρό (μιλάμε για πολύ χρήμα) πιθανώς θα μείνεις ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και μετά από 5 χρόνια max θα είσαι πάλι στην φάση που είσαι τώρα. Αν νομίζεις ότι αυτή η ανάσα των 3-4 ετών αξίζει τον κόπο και το χρήμα ξεκίνα συμβουλευτικές συνεδρίες.
Στο forum θα βρεις πολλές πληροφορίες.
 

Flosk

Well-Known Member
Φιλε μου σφιξε τα δοντια κ περιμενε μεχρι τα 25 να δεις την εξελιξη του πραγματος. Αν προκειται να χασεις πολυ μαλλι μαλλον τοτε θα το εχεις καταλαβει και αν βιαστεις να κανεις μμ τωρα στα 25 θα εχεις ενα ασχημο θεαμα στο κεφαλι σου. Η μμ δεν ειναι για ολους. Η ηλικια σου ειναι απαγορευτικη για κατι τετοιο τωρα δυστυχως..
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
φιλε τα παντα εχουν να κανουν με το ποσο γρηγορα χανει ο καθενας τα μαλλια του.συνηθως οσο πιο μικρος χανεις τοσο πιο γρηγορος ειναι ο ρυθμος.Μεταμοσχευση ειναι νωρις θα ελεγα κ εγω.Εισαι μικρος.Φαρμακα επισης το ιδιο.Μην ασχολεισαι με δερματολογους........θα χαλασεις τσαμπα λεφτα.Εχω επισκεφτει πανω απο 5 διαφορετικους,εχω δοκιμασει τα παντα εχω χαλασει πανω απο 4-5 χιλιαρικα και τελικα η καλυτερη θεραπεια ειναι το να κατσεις στα αυγα σου......πιστεψε με.Ασε να προχωρησει η αραιωση και μαζεψε λεφτα για μια καλη μεταμοσχευση με συνδυασμο το κοντο μαλλι.Αυτη ειναι η αληθεια.Το ξερω εισαι μικρος και σε ενοχλει αλλα αυτη ειν αι η αληθεια.
 

krhtikos21

Member
κανε υπομονή προς το παρόν βρες ένα κούρεμα που θα βοηθάει και όταν περάσουν 2-3 χρόνια και δεις σε τι κατάσταση θα είσαι και το σκέφτεσαι τότε πιο ώριμα. Απλά πρέπει ν χεις καλή δότρια και πολύ χρήμα.Αυτά με εναν καλό γιατρό θα σε κρατήσουνε πολλά πολλά χρόνια.Δες επίσης οικογενειακά τι νοργουντ φτάνετε. Αν δεν έχεις κοντινους συγγενείς 6-7 αρια νοργουντ είσαι καλή περίπτωση. Ακόμα και το 6αρι νοργουντ με καλή δότρια και γένια φτιαχνεται.Μην περιμένεις όμως μαλλί 18αρι
 

Schrei-boom

New Member
Ο παππους μου δεν εχει δειγμα τριχας εκτος απο τα πλαγια.. Κι ο dady αραιωνει τα τελευταια 2 χρονια αβερτα.. Εχει μαλλια και πανω αλλα οχι και πολλα.. Μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση στα 20 το φως θα αντανακλαει στο κεφαλι μου..
Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω.. Το regain θα κανει καλυτερη δουλεια απ το hairway? Μηπως ειναι προτιμοτερο να τα παρω γουλι να τελειωνω? Απο εμπειρια τι λετε το ξυρισμα θα φαινεται χειροτερο? Νομιζω πως καπου διαβασα και οτι το ξυρισμα αδυνατιζει την τριχα..

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις παιδια :)
 

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε αν θες την αποψη μου σε καποιους φαινεται καλυτερο το ξυρισμενο σε αλλους οχι.πρεπει να το δοκιμασεις.Το regain κανει δουλεια στην αρχη και μετα σιγα σιγα χανει δυναμη.Αυτο αλλαζει απο ανθρωπο σε ανθρωπο βεβαια.Εχει το μειονεκτημα ομως που εχουν ολα τα φαρμακα.Πρεπει να το παντρευτεις.Αν το κοψεις τσαμπα κ ολα τα λεφτα κ ο κοπος.Σε ενα 3μηνο και λιγο παραπανω θα εισαι σαν να μην το εβαζες ποτε.Το λεω σε ολους ειδικα τους νεους και θα συνεχιζω να το λεω.......φαρμακα ειναι δωρον αδωρον.Ναι η φιναστεριδη κανει δουλεια και η μινοξιδιλη λιγοτερο βεβαια.Δεν αξιζει ομως.καποια στιγμη θα βαρεθεις και θα τα κοψεις η θα ελλατωσεις την θεραπεια πχ....θα ερθει η κατρακυλα.Μακαρι να δουμε κατι καινουργιο αλλα δεν το βλεπω.Κοψε κοντο το μαλλι κ υπομονη.
 

Physio40

Member
Δοκίμασε θεραπείες και αν δεν μείνεις ευχαριστημένος τότε ξύρισέ τα. Όταν σταθεροποιηθεί η τριχόπτωση τότε το σκέφτεσαι για μεταμφύτευση. Εγώ είχα μακρύ μαλλί και κατέληξα 6αρης να βάζω μαλλιά στα 40 μου. Μπορείς να βάζεις σταδιακά μαλλιά βέβαια και να μη περιμένεις τόσο. Εννοείται!
 
Μπλουζα