Μεταμοσχευση 800 τριχοθυλακια σε ελληνα γιατρο.

Hopefull

New Member
Απ: ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ 800 ΤΡΙΧΟΘΥΛΑΚΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΡΟ.

Φιλε καλωσηρθες και κριμα που δε βρηκες αυτο το forum πιο πριν αλλα ενταξει δε πειραζει τα πραγματα δεν ειναι τοσο ασχημα ακομα και στη χειροτερη των περιπτωσεων. εγω εχω δει καλα αποτελεσματα μεχρι και απο τη lazerine που εκλεισε lol. Δυστυχως θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες με τα παιδια οτι ισως βιαστηκες λιγο και σε ξενο γιατρο με καλο feeedback δε θα ειχες το αγχος που εχεις τωρα και θα ησουν πολυ πιο ασφαλης

τωρα τα νουμερα ειναι περιεργη υποθεση και η απαντηση δεν ειναι απλη. Εγω εχω δει πολυ καλα αποτελσματα και μικρα νουμερα(800 με 1200 grafts). Τα grafts δεν ειναι φυστικια και ο καθενας εχει ενα συγκεκριμενο αριθμο που μπορει να παρει με ασφαλεια. Μην ακους μονο νουμερα και αγχωνεσαι εχει σχεση και το παχος της τριχας σου τα χαρακτηριστικα του μαλλιου σου, το ποσα φυσικα μαλλια εχεις ηδη, αλλα και το σημειο της αραιωσης που πρεπει να καλυφθει(αλλο hairline, αλλο crown, αλλο midscalp, αλλο τα sides)

Μεγαλο ρολο παιζει το placement των grafts και δυστυχως απο τις φωτογραφιες που εβαλες δε μπορουμε να βγαλουμε ασφαλη συμπερασματα. To καλο ειναι οτι εχεις πολυ φυσικο μαλλι απο πισω που θα βοηθησει το illusion και σημαντικο ειναι να τα κρατησεις με θεραπειες.

ευχομαι τα καλυτερα και να εισαι happy αλλα και να μην εισαι μην αγχωνεσαι απο τωρα διοτι εβαλες πολυ λιγα grafts και ακομα και στη χειροτερη τα πραγματα διορθωνονται ευκολα

Επισης δε χρειαζεται να βαζεις καθε 15 μερες φωτογραφιες μονο τον εαυτο σου θα αγχωνεις, μετα το τεταρτο μηνα θα δεις πραγματικες διαφορε και μεχρι τον ενα χρονο. Υπομονη :)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα