Μεταμοσχευση στη d*h*i - iατροσ μπιρου

kert10

New Member
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΟ ΕΤΑΙΡΙΑ.
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗΝ Μ.Μ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η Κ.ΜΠΙΡΟΥ.
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ? Η ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΙΑΤΡΟ(ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ GOOGLE.)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
Μπιρού??? Μάλλον πρωτη φορά την ακουμε εδω μέσα..μη το βιαζεις, χαλάρωσε και κάνε λίγο έρευνα, εγω να φανταστεις στην εν λόγω κλινική θα πηηαινα μονο για καφε ....για την ωρα τουλαχιστον,,ναι μεν το έχουν με την φυτρωσης αλλα υστερούν κυρίως στην πυκνότητα και στον σχεδιασμο,βάλε μερικές φωτο να σε δουμε μιας κ εισαι νεο μελος

kert10

New Member
Σας παραθετω 2-3 φωτογραφιες.. οταν πηγα στην εταιρια γνωρισα την κυρια Μπίρου αλλα μετα που την γκουγκλαρα το μονο που βρηκα ηταν οτι ειναι χειρουργος γιατρος.

Συνημμένα

• 20160331_101246.jpg
    20160331_101246.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 77
  • 20160331_101239.jpg
    20160331_101239.jpg
    1.7 MB · Προβολές: 75
  • 20160331_101221.jpg
    20160331_101221.jpg
    1.5 MB · Προβολές: 71

piros75

Well-Known Member
Γεια σου kert, εγώ έκανα πρόσφατα με την Γκαρτζονίκα και την μέρα που έκανα, δίπλα μου πραγματοποιούσε μμ η Μπίρου σε έναν Σλοβένο. Δεν ξέρω πως θα πάει ο συγκεκριμένος, αλλά η τοποθέτησή και η πυκνότητα μου φάνηκαν μια χαρά (είχε μεγαλύτερη πυκνότητα τοποθέτησης από εμένα). Το λέω γιατί κάναμε διάλειμμα για φαί μαζί και τελειώσαμε σχεδόν μαζί, οπότε πιάσαμε λίγο την πάρλα και είδα και την τελική εικόνα του μετά την επέμβαση. Αν δεν νοιώθεις σίγουρος, μπορείς να ζητήσεις από την κλινική να δεις αποτελέσματα της συγκεκριμένης (εγώ έτσι έκανα για την Γκαρτσονίκα).

kert10

New Member
Σ ευχαριστω πολυ PIROS75.
Αυτο σκοπευω να κανω. θα στειλω ενα μειλ τωρα να μου στειλουν δουλεια της μπιρου.
Αν και απο οτι διάβασα το πιο επικίνδυνη παρενέργεια ειναι το sokloss. κ επειδη εγώ εχω ακομα αρκετα μαλλια εκτός των κροταφων , φοβαμαι με την πυκνωση που θα κανει αν δεν εχει την εμπειρια η γιατρος να δημιουργηθει το παρπανω προβλημα.

kert10

New Member
Μου ειπαν οτι η συγκεκριμενη γιατρος εκανε μ.μ. στο εξωτερικο και εδω και λιγους μηνες επεστρεψε Ελλαδα... για να δουμε λοιπον....

Μπλουζα