Μεταμοσχευση στην Ελλαδα με 1500 ευρο(1800 grafts)

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Τελικα οι τιμες εχουν αρχισει και πεφτουν αισθητα στις κλινικες μαλλιων.Φιλος εκλεισε την 2η μεταμοσχευση του σε γνωστο γιατρο των Αθηνων μετα απο 4 χρονια με 1500 ευρο(οχι τον Γκουρα).Το θεμα το ανοιξα απλα για να πω αυτα που υποστηριζα εδω και καιρο.1ον οτι απο την στιγμη που εχει πεσει κατακορυφα το βιοτικο κ οικονομικο επιπεδο στην Ελλαδα,ηταν θεμα χρονου να πεσουν και οι τιμες των μεταφορεων τριχοθυλακιων.2ον κατα την αποψη μου η μεταμοσχευση μαλλιων ειναι υπερτιμημενη σαν μεθοδος και τα 3-4 χιλιαρικα κ βαλε που εδινε καποιος για 5-6 ωρες ηταν κ ειναι υπερβολικα πολλα οταν δεν στοιχιζουν τοσο ουτε πολυ σοβαρα χειρουργια.Και τελος ειναι παρα πολλοι πλεον αυτοι που ασχολουνται με το συγκεκριμενο αντικειμενο και υπαρχει ανταγωνισμος με συνεπεια να πεφτει και το κοστος αρκετα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Adriano

Well-Known Member
Ωραία όλα αυτά φιλαράκι.Ξέρεις ποιο είναι το θέμα όμως;;;Το αποτέλεσμα.Και η τεχνική.Παρότι είμαι γενικά επιφυλακτικός από Ελλάδα μόνο DHI εμπιστεύομαι λιγάκι μόνο και μόνο γιατί εκτίθενται (με την καλή έννοια) σε ένα φόρουμ που έχει πολλούς που ξέρουν από αυτά.Όλοι αυτοί οι γιατροί που λες γιατί δεν έχουν δημοσιεύσει αποτελέσματα;;;Να βλέπουμε και τις 2 πλευρές.

Βεβαια, υπαρχει ενα θέμα με τη ποιοτητα της δουλειας του γιατρου. Οι τοπ γιατροι υποτίθεται σου προσφερουν ενα άλλο ανώτερο προιόν απο τους άλλους και για αυτό οι δικές τους τιμές δε πέφτουν αναλογικά. Επισης οι γιατροί αυτοί δραστηριοποιούνται σε χώρες με υψηλοτερο βιοτικο επίπεδο απο το δικό μας. Παντως τη προσέγγιση σου τη βρίσκω πάρα πολύ σωστή. Γνώμη μου μαλιστα είναι, οτι θα δουμε αισθητη μείωση τιμών σε παγκοσμιο επιπεδο, οταν η όλη διαδικασια της μεταμοσχευσης βασιστει σε μηχανήματα(artas), οπου το προιον θα γινει ομοιογενες, οι τοπ κλινικές θα χασουν τη μονοπωλιακή τους δύναμη, και θα βαινουμε προς μια κατασταση που θα πλησιάζει το πληρη ανταγωνισμό. Εκει οι τιμές θα μειωθούν δραματικά.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Μακαρι φιλε sanmartean15 να γινει συντομα αυτο αλλα να εχουμε κ χρημα να το κανουμε.Παντως δεν νομιζω οτι οι κλινικες θελουν ν κλεισουν,θα δουλεψουν κ με πολυ λιγοτερα χρηματα.Οπως κ εμεις εχουμε ριξει σχεδον στο μισο τις τιμες ετσι πρεπει και αυτες να τις ριξουν.Εχω ακουσει παντως οτι στην Ελλαδα εχει πεσει η δουλεια τους σχεδον 70%.Ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα.Και 1000 ευρο πχ να εχει καποιος στην ακρη,πλεον δεν τα χαλαει σε δευτερευονται πραγματα.Αν συνεχισει αυτη η κατηφορα εκει που παρακαλαγαμε θα μας παρακαλανε για να κανουμε.....θυμησου το.

jmirko

New Member
Εγώ θέλω να σε ρωτήσω γιατί συνεχίζεις να ανοίγεις θέματα με ακριβώς το ίδιο topic, δηλαδή τις τιμές στην Ελλάδα.. Οι τιμές είναι εκεί που είναι στο εξωτερικό γιατί υπάρχει ποιότητα (σε αντίθεση με τους γιατρούς εδώ μέσα), επίσης έχεις δει να πέφτουν οι τιμές στις πλαστικές γιατί υπάρχει ανταγωνισμός; Όχι, γιατί πολύ απλά πληρώνεις την ποιότητα της πλαστικής. Στον ίδιο κλάδο είναι. Και ξαναλέω, αυτός που περιμένει να έχει καλό αποτέλεσμα με 1-3 χιλιάρικα καλύτερα να δωρίσει τα λεφτά του και θα κάνει χάρη στον εαυτό του που δεν θα φορτωθεί κάποιο scar για μία ζωή και την απογοήτευση της "μεταμόσχευσης" που θα του γίνει..

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε μου δεν ξερω που μενεις η που ζεις και ποσο χρημα εχεις,αλλα για να βγαλει ενας μεσος Ελληνας 2-3χιλιαδες ευρο σημερα πρεπει νατου βγει η ψυχη.Ο Μισθος στον ιδιωτικο τομεα ειναι κατω απο 600 ευρο.Εγω βρισκω μια χαρα τιμη τα 1500-2000 ευρο για μια μεταμοσχευση μιας κ οι γιατροι δεν εχουν καθολου εξοδα πανω σε αυτο που κανουν.ΤΟ μεροκαματο ειναι 25 ευρο.Λογικο να μην εχουν καθολου δουλεια οι κλινικες τετοια εποχη.Και μην ξεχνας οτι αυτα τα λεφτα τα δινεις τα ξαναδινεις και παει λεγοντας,αναλογως το προβλημα που εχεις.Ασε που οι τεχνικες αυτες ειναι ξεπερασμενες πλεον,ειδικα το strip που υπαρχει παρα πολλα χρονια.Ενας νορμαλ ανθρωπος με οικογενεια κ υποχρεωσεις δεν νομιζω να εδινε τοσα λεφτα για χαρη γουστου,εκτος αν του περισευαν.Τωρα αν ο αλλος ζει με μονο ονειρο τον Φραπε το τσιγαρο την βολτα και την εμφανιση του,ναι θα εδινε του κοσμου τα λεφτα για μια μεταμοσχευση.Τελος μην συγκρινετε τις τιμες εξωτερικου με την Ελλαδα.Αλλο βιοτικο επιπεδο εκει.Στην Βουλγαρια πχ κανεις με 50 ευρο 8-10 σφραγισματα κ εδω 1.

Bouklas

Well-Known Member
Συμφωνώ και γω ότι πρέπει κάποτε να πέσουν κατά πολύ οι τιμές στις μεταμοσχεύσεις. Δεν δικαιολογείται πχ ένας ιατρός από την μια να πάρει τόσα πολλά λεφτά και από την άλλη ο πελάτης να μην είναι και ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα. Kαι όσον αφορα την ποιοτητα ok, κανένα θέμα όμως να λένε και εξ αρχής ότι κοίταξε είναι αυτό και αυτό όχι να σε παραμυθιάζουν και να σου υπόσχονται. Αν δίνανε 100% εγγύηση ότι δίνεις τόσα και θα έχεις αυτό το αποτέλεσμα να το σεβαστό αλλιώς να έχουν και έναν ορο σε περίπτωση που δεν είναι εντάξει να παίρνεις τα λεφτά σου πίσω, αλλα που αυτό, σιγά κουβέντα να γίνετε.
Τα 1.500 ευρώ η 2.000 τις θεωρώ φυσιολογικές τιμές για μια μεταφορά μαλλιών με ουλή η χωρίς!

jmirko

New Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Φιλε μου δεν ξερω που μενεις η που ζεις και ποσο χρημα εχεις,αλλα για να βγαλει ενας μεσος Ελληνας 2-3χιλιαδες ευρο σημερα πρεπει νατου βγει η ψυχη.Ο Μισθος στον ιδιωτικο τομεα ειναι κατω απο 600 ευρο.Εγω βρισκω μια χαρα τιμη τα 1500-2000 ευρο για μια μεταμοσχευση μιας κ οι γιατροι δεν εχουν καθολου εξοδα πανω σε αυτο που κανουν.ΤΟ μεροκαματο ειναι 25 ευρο.Λογικο να μην εχουν καθολου δουλεια οι κλινικες τετοια εποχη.Και μην ξεχνας οτι αυτα τα λεφτα τα δινεις τα ξαναδινεις και παει λεγοντας,αναλογως το προβλημα που εχεις.Ασε που οι τεχνικες αυτες ειναι ξεπερασμενες πλεον,ειδικα το strip που υπαρχει παρα πολλα χρονια.Ενας νορμαλ ανθρωπος με οικογενεια κ υποχρεωσεις δεν νομιζω να εδινε τοσα λεφτα για χαρη γουστου,εκτος αν του περισευαν.Τωρα αν ο αλλος ζει με μονο ονειρο τον Φραπε το τσιγαρο την βολτα και την εμφανιση του,ναι θα εδινε του κοσμου τα λεφτα για μια μεταμοσχευση.Τελος μην συγκρινετε τις τιμες εξωτερικου με την Ελλαδα.Αλλο βιοτικο επιπεδο εκει.Στην Βουλγαρια πχ κανεις με 50 ευρο 8-10 σφραγισματα κ εδω 1.

Ξανατονίζω όμως, αυτό είναι θέμα αισθητικής. Δεν χρειάζεται να το κάνεις οπωσδήποτε, και εννοείται ότι δεν το κάνεις εις βάρος της οικογένειας σου. Άμα σου περισσέυουν, το κάνεις.. Δεν παίρνεις δάνειο για να βάλεις πχ βυζιά (ΟΚ μπορεί μερικές γυναίκες να το κάνουν αυτό..), άμα έχεις το κάνεις. Δεν παίρνεις Lamborghini γιατί είναι απλώς ένα αμάξι, το παίρνεις γιατί είναι Lamborghini (=ποιότητα). Αλλιώς θα έπαιρνες και Hyundai. (ΟΚ μπορεί η Lambo να είναι υπερβολή, αντικατέστησε την με Audi, BMW, Mercendez etc)

Αυτά τα ολίγα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα