Μεταμοσχευση μαλλιων στην Κυπρο

geo21

New Member
Καλησπερα σας παιδες ολου του σαιτ! Ξεκιναω αυτο το thread γιατι οπως καταλαβατε πηγα και εκανα την επεμβαση της μεταμοσχευσης μαλλιων. Αλλα πριν μπω σε λεπτομεριες του θεματος θα γραψω λιγο το ιστορικο για αποφυγη παρεξηγησεων. Το σαιτ το επισκεπτομαι χρονια τωρα απο 19 χρονων που μας βρηκα εδω! Μπορω να πω πως εχω διαβασει πολλες αποψεις (και απο το σαιτ αυto διαβασα και για την κυπρο) και για τις μεταμσχευσεις και για τις θεραπειες του καθενος, την αποψη μου δεν την εγραψα ποτε για τον λογο οτι ποτε δεν ασχοληθηκα με θεραπειες παραπανω απο το να παρω το propecia! Επισης να πω πως εχω ξαναγραψει για την πρωτη μου μεταμοχευση(αποτυχημενη θα την χαρακτηριζα σε κλινικη της ελλαδας) και για αυτο αφιερωνω τωρα χρονο να γραψω πραγματικα οτι εκανα κατι που για μενα πιστευω πηγε πολυ καλα και αν μπορω να βοηθησω οποιον θελει αλλα φοβαται οπως και εγω και πιστευω για τουσ ιδιους λογουσ να κανει μια μεταμοσχευση!Τελικα εφτασα σε σημειο να ειμαι ενα Nw 5 της κλιμακας κ εκει ειπα οτι πρεπει να κανω την επεμβαση αυτη. Τυχαια εκατσε να γνωρισω τους ανθρωπους απο την κλινικη στην κυπρο (λογο οτι κανανε καποια ραντεβου στην θεσσαλονικη) και ετσι βρεθηκα με τους ανθρωπους απο κοντα. Μην τα πολυλογο με πεισανε να παω κυπρο και να κανω αυτην την επεμβαση. 4Μαρτιου μπηκα και εκανα την επεμβαση. Οι γιατροι εκει ειδαν την περιπτωση μου και μου εξηγησαν επακριβως τι χρειαζομαι τι μπορει να δωσει η δοτρια περιοχη μου και πως θα καλυψουμε την ληπτρια. Εννοειτε πως ηξερα πως δεν μπορω να αποκτησω πυκνοτητα οπως οταν ημουν 18χρονων και ουτε η δοτρια μου εχει τοσα μοσχευματα ουτε η τριχα ειναι πχ. σγουρη ωστε να καλυπτει περισσοτερη επφανεια, ουτε ειχα πολλα 4τριχα πχ τριχοθυλακια κτλπ. ετσι φτασαμε στο αποτελεσμα να βαλω απο την αρχη του hairline μου εως την μεση του κεφαλιου μου 3070 τριχοθυλακια. Για οσους αναρωτηθουν γιατι δεν το εκανα ολο το κεφαλι θα σας πω πως οι γιατροι με συμβουλεψαν ετσι και εμενα προσωπικα δεν με χαλασε αυτη η ιδεα γιατι σε περιπτωση που κατι δεν πηγαινε καλα θα ηξερα πως δεν χρειζεται να συνεχισω για το υπολοιπο και ετσι το κοστος μου θα σταματουσε στο μισο! Τελικα ολα πηγαν πολυ καλα οπως ειπα εξαιρετικη αντιμετωπιση απο γιατρους προσωπικο- διαμονη, αεροπορικα, ολα πραγματικα ηταν μεσα στην τιμιη που συφμωνησαμε οταν βρεθηκαμε στην θεσσαλονικη με τον διευθυντη της κλινκης. Τωρα για το αποτελεσμα της επεμβασης δεν θα πω αλλα απλα θα ανεβασω φωτογραφιες το πολυ μεχρι την δευτερα θα τις εχω ανεβασει στο σαιτ να δειτε και εσεις την δουλεια που εγινε και φυσικα θελω την γνωμη σας που αν ειναι ιδια με την δικια μου θα χαρω εις διπλουν. Τελειωνοντας να πω πως οποισηποτε θελει να με ρωτησει για την επεμπβαση και αλλες λεπτομεριες στειλτε μου p.m.!!

Υ.Γ αν μπορει καποιος να με βοηθησει με το πως μπορω να ανεβασω σωστα τις φωτογραφιες ας μου απαντησει καπως!! Καλο σκ παιδες και ολα καλα!!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
καλησπερα.
δες εδω βημα βημα για τις φωτο http://www.hairlossgr.com/forum/thread-8663.html?highlight=%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%BC%CE%B1+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CF%89%CE%BD
 
Μπλουζα