Μεταμοσχευση: λύση ή φρούδα ελπίδα

tzak

Member
Είμαι στα πρόθυρα μεταμόσχευσης και διερωτούμε αν τελικά αξίζει τον κόπο. Ο λόγος είναι γιατί η συντριπτική πλειοψηφία των ατόμων που συναντώ και αντιλαμβάνομαι ότι έχουν κάνει εμφύτευση δείχνουν αποτυχημένες. Μήπως κυκλοφορούν και κάποιοι με τόσο φυσικό αποτέλεσμα που δεν γίνονται αντιληπτοι. Οι φωτογραφίες δεν με πείθουν και τόσο. Ποια ηγνώμη σας;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tasos33

Well-Known Member
αν καποιος εχει τα απαραιτητα προσοντα οπως καλη δοτρια με χοντρη τριχα.και..μικρο σχετικα nw λαι αυτα σε συνδυασμο με ενα καλο γιατρο κ λιγη τυχη θα χει ενα πολυ καλο αποτελεσμα..δυστυχως αδερφε κατι φρικες που βλεπεις στο δρομο ειναι απο αγνοια που εχουν οι καραφληδες κ πανε στον οποιοδηποτε...

tzak

Member
αν καποιος εχει τα απαραιτητα προσοντα οπως καλη δοτρια με χοντρη τριχα.και..μικρο σχετικα nw λαι αυτα σε συνδυασμο με ενα καλο γιατρο κ λιγη τυχη θα χει ενα πολυ καλο αποτελεσμα..δυστυχως αδερφε κατι φρικες που βλεπεις στο δρομο ειναι απο αγνοια που εχουν οι καραφληδες κ πανε στον οποιοδηποτε...
Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες είναι strip, ΆΡΑ εγιναν παλια. Σήμερα ελπίζω οι τεχνικές και οι δυνατότητας να έχουν βελτιωθει.

hairlosscursed

Well-Known Member
Η καλυτερη μεταμοσχευση ειναι πλεον μια καλη και μεθοδικη ψυχοθεραπεια.πιστεψε με.
Μπλεκεις σε περιεργα χωραφια αν ξεκινησεις με μεταμοσχευση.
Η μεταμοσχευση που ολοι μας χρειαζομαστε ειναι στον εγκεφαλο και οχι στο τριχωτο.
Προφανως δεν εννοω να κανουμε μεταμοσχευση εγκεφαλου για οσους προτρεξουν να το αναφερουν αλλα για τον τροπο σκεψης που τελικα αυτη η ενοχληση που εχουμε προς την αραιωση ή φαλακρα δεν ειναι τιποτε αλλο παρα μια νευρωση.
Κοινως αν δεν ηταν αυτο θα ηταν κατι αλλο.
Προσωπικη μου αποψη:
Κλεισε τα hairloss forums,τραβα ξουρα,live your life.
Ολα αυτα ειναι φαυλος κυκλος και το γεφυρι την Αρτας.
Κατι σαν την χωρα μας.παντα θα χρωσταει μεχρι να χρεωκοπησει επισημα και να παει στην δραχμη.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Εγω εκανα strip και αν με δεις εξω δεν θα καταλαβεις τιποτα.
Εμενα παντως αυτα τα 3 χρονια μεταμοσχευσεις αξιζαν και με μια ακομη εχω καθαρισει για πολλα χρονια.Οποτε δεν συνφωνω μαζι σου hairlossscursed.
Bεβαια παιζουν πολλα ρολο στον καθενα πχ αν γινει 7αρι ε τοτε οκ.ξουρα καλυτερα.

tzak

Member
Φιλοσοφημένη απάντηση. Η αλήθεια που κρύβετσι στο π'ισω μέρος του μυαλου αλλά αρνούμαστε να την φέρουμε στο προσκήνιο

tzak

Member
Από την άλη φίλε Γίαννη John_ John το αποτέλεσμα σου είναι πράγματι εκπληκτικό. Συγχαρητήρια για αυτό!!! ΑΡΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ

John_HDC

Μα φιλε τζακ πριν ημουν αθλιος τελειος δεν μαρεζε καθολου αυτο που εβλεπα στο καθρεφτη.Καμια σχεση με τωρα.
εδωσα 6400 ευρω και θα χρειαστω αλλα 4000 χιλιαδες για να βαλω αλλλα 2000 grafts crown και θα ειμαι μια χαρα εφοσον πηγαινε μια χαρα και η δευτερη μεταμοσχευση και θα καθαριζα για πολλα χρονια ακομη.
Οσο αφορα το ψυχολογικο που λεει ο φιλος παραπανω σε μερικους παει η ξουρα και η φαλακρα αλλα σε πολλους δεν παει πως να το κανουμε αυτο.Βλεπω παλικαρια με ξουρα που ειναι μια χαρα αλλα βλεπω και φαλακρους που χανουν απο εμφανιση και τους ασχημενει ολο αυτο.Αυτο που ειδα σε μενα δηλαδη.
Και ποιος ανθωπος δηλαδη δεν θελει να ειναι ωραιος η να βελτιωνει την εμφανιση του?
Μετραει και ο χαρακτηρας του ανθρωπου αλλα εγω με μια χοντρη δεν θα κανα σχεση οσο και καλη καρδια να ειχε.

John_HDC

H*c κυπρο και με εκανε ο Καραγκουνης με τον Βοσκο την μεταμοσχευση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Hope

Active Member
όλοι έχετε δίκιο. είναι θέμα διαχείρησης "καράφλας"...
εγώ στα 24 δεν μπορουσα να διαχειριστώ την ιδέα ότι τα "γκομενάκια" θα με απέριπταν για την καράφλα μου, κοίταγα τον εαυτό μου στον καθρέπτη και απλά δεν μου άρεσα... .επρεπε να αλλάξω κάτι... και έκανα strip...
κάποιος άλλος θα τράβαγε ξούρα και θα συνέχιζε την ζωή του ακομπλεξάριστος και με περισσότερα ίσως "γκομενάκια" ίσως από εμένα που παλινδρομούσα με την αποδοχή της καραφλής μου υπόστασης.

Μπλουζα