Μεταμοσχευσεις ηdc κυπροσ

ksnaytikos

New Member
Αγαπητοί μου φίλοι. Εδω και λίγο καιρό άρχισα να διαβάζω τις δικες
σας εμπειρίες. σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας και τις δικες μου εμπειρίες. είχα σοβαρό πρόβλημα με τα μαλλιά μου. μου είχαν πέσει πάρα πολλά. οπόταν μια μέρα είχα δει ένα φίλο ο οποίος ήξερα ότι είχε και αυτός το ίδιο πρόβλημα μαζί μου. όμως ήταν διαφορετικός. είχε πολλά μαλλιά. τον ρώτησα τι έγινε, και μου είπε ότι πήγε στη Λευκωσία, στο HDC και έκανε μεταμόσχευση μαλλιών με επιτυχία. όντως μου άρεσε αυτή η ιδέα και τις επόμενες μέρες πήγα από τη Λεμεσό όπου διαμένω στη Λευκωσία για να δω τους Γιατρούς. μίλησα μαζί τους και μου είπαν ότι το πρόβλημα σου θα χρειαστεί δυο μεταμοσχεύσεις για να λυθεί. πήγα σπίτι το σκέφτηκα καλά, και έβαλα δουλεία μπροστά . Σ τις 6/6/2011 έκανα τη πρώτη μου επέμβαση 3400 τριχοθηλακια με τη μέθοδο STRIP. Πράγματι φίλοι μου όπως μου τα είχαν περιγράψει με μεγάλη επιτυχία έγινε η επέμβαση. Με έκανε άλλο άνθρωπο. Στις 26/4/2012 έκανα τη δεύτερη επέμβαση με 2500 τριχοθηλακια με τη μέθοδο STRIP. Είμαι σε περίοδο αναμονής. Κοιμάμαι ήσυχος περιμένοντας το χρόνο να κύλιση για το δεύτερο αποτέλεσμα. σύντομα θα σας στείλω και φωτογραφίες τις οποίες θα προμηθευτώ απο την κλινική και για τις δυο μεταμοσχεύσεις. Αυτά προς το παρόν φίλοι μου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
μπραβο φιλε συγχαριτηρια και ευχομαι και στη δευτερη να εχεις καλητερα αποτελεσματα!!!τι nw εισαι ?τι ηλικια εχεις και ποιες θεραπειες ειχες δοκιμασει πριν την πρωτη μεταμοσχευση?περιμενουμαι τις φωτο που θα ανεβασεις!!

ksnaytikos

New Member
Για σας φιλοι μου.Επανερχομαι στο ποστ.
Ειμαι 50 χρονων. Δεν εκανα θεραποια μαλιων προιγουμενος.
ειμαι βαθμιδα 5. Περασαν 2 μηνες απο τη δευτερη εγχειριση.
Θα περιμενω. ακομα 1 με 2 μηνες να εχω και σε αυτη αποτελεσματα
και θα σας στειλω Φοτογραφιες και απο τις δυο εγχειρισης.
αυτα προς το παρον σας χαιρετω.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Ηδη κοντεύει να κλείσει μήνας από την δημιουργία του thread. Αν το πολύ σε μια εβδομάδα δεν έχουν ανέβει οι φωτογραφίες, το θέμα θα διαγραφεί.

ksnaytikos

New Member
[attachment=3392]Γεια σας φιλοι μου. Με συγχωρειτε που αργισα να σας γραψω. η δουλεια μου ειναι οδηγος ταχι και αυτη την περιοδο ειμαι πολυ απασχολιμενος με τους τουριστες. Επισης δεν γνωριζω πολυ καλα να χειριζομαι τον Υ/Η. Γι αυτο και ηρθα σε ενα ανιψιο μου να με βοηθειση να σας στειλω τις φωτογραφιες. θα τα ξανα ποθμε συντομα. Ευχαριστω.

kai i ales

ksnaytikos

New Member
ksnaytikos είπε:
Γεια σας φιλοι μου. Με συγχωρειτε που αργισα να σας γραψω. η δουλεια μου ειναι οδηγος ταχι και αυτη την περιοδο ειμαι πολυ απασχολιμενος με τους τουριστες. Επισης δεν γνωριζω πολυ καλα να χειριζομαι τον Υ/Η. Γι αυτο και ηρθα σε ενα ανιψιο μου να με βοηθειση να σας στειλω τις φωτογραφιες. θα τα ξανα ποθμε συντομα. Ευχαριστω.

kai i ales

ksnaytikos είπε:
ksnaytikos είπε:
Γεια σας φιλοι μου. Με συγχωρειτε που αργισα να σας γραψω. η δουλεια μου ειναι οδηγος ταχι και αυτη την περιοδο ειμαι πολυ απασχολιμενος με τους τουριστες. Επισης δεν γνωριζω πολυ καλα να χειριζομαι τον Υ/Η. Γι αυτο και ηρθα σε ενα ανιψιο μου να με βοηθειση να σας στειλω τις φωτογραφιες. θα τα ξανα ποθμε συντομα. Ευχαριστω.

kai i ales

goines

New Member
Αγαπητέ μια διευκρίνηση , η δεύτερη σειρά του δεύτερου σετ φωτογραφιών είναι πριν ή μετά τις μεταμοσχεύσεις ;

Adriano

Well-Known Member
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα σου έδωσε η πρώτη μεταμόσχευση.Σε έχω δει και στο site της hdc και όντως έχει γίνει ωραία δουλειά.Πόσα grafts έβαλες στην δεύτερη μεταμόσχευση;;;

ksnaytikos

New Member
Αγαπητοι μου φιλοι σας χαιρετω. Η πρωτη σειρα φωτογραφιων ειναι μετα την πρωτη εγχειρηση. Εκ παραδρομης μπηκε η τελευταια φωτογραφια, η δευτερη σειρα ειναι μετα την ολοκληρωση της πρωτης εγχειρησης. Η τριτη σειρα ειναι η δευτερη εγχειρηση και η αφαιρεση των ραφων. Στη δευτερη εγχειρηση μου εβαλαν 2500 grafts. Ολοκληρωμενες φωτογραφιες για την δευτερη εγχειρηση θα εχουμε το λιγοτερο στους 4 μηνες μετα την εγχειρηση η οποια εγινε στις 26/4/12. Αυτα προς το παρον φιλοι μου, σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και σας χαιρετω.

koskar

Member
ksnaytikos είπε:
Αγαπητοι μου φιλοι σας χαιρετω. Η πρωτη σειρα φωτογραφιων ειναι μετα την πρωτη εγχειρηση. Εκ παραδρομης μπηκε η τελευταια φωτογραφια, η δευτερη σειρα ειναι μετα την ολοκληρωση της πρωτης εγχειρησης. Η τριτη σειρα ειναι η δευτερη εγχειρηση και η αφαιρεση των ραφων. Στη δευτερη εγχειρηση μου εβαλαν 2500 grafts. Ολοκληρωμενες φωτογραφιες για την δευτερη εγχειρηση θα εχουμε το λιγοτερο στους 4 μηνες μετα την εγχειρηση η οποια εγινε στις 26/4/12. Αυτα προς το παρον φιλοι μου, σας ευχαριστω για το ενδιαφερον και σας χαιρετω.
Χρονικά ποιο ηταν το διάστημα μεταξύ της πρωτης και δευτερης μεταμόσχευσης??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ksnaytikos

New Member
Αγαπητοί μου φίλοι. Βρήκα ευκαιρία στους τρεις μήνες και επισκέφτηκα την κλινική για εξέταση της προόδου μου. Σας παραθέτω τις φωτογραφίες πριν και 13 μήνες μετά από την πρώτη εγχείριση και φωτογραφίες πριν και 3 μήνες μετά από την δεύτερη. Το διάστημα μεταξύ της πρώτης και δεύτερης μεταμόσχευσης είναι 10 μήνες. Αυτά προς το παρόν φίλοι μου, σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και σας χαιρετώ.

P1010945.jpg

P1010944.jpg

P1010953.jpg

P1010952.jpg

P1010951.jpg

P1010950.jpg

Flosk

Well-Known Member
Αν πισω γινεις οπως μπροστα θα ειναι απτα πιο εντυπωσιακα αποτελεσματα που εχω δει εγω..Συγχαρητηρια ,αλλος ανθρωπος..

ksnaytikos

New Member
Floskara είπε:
Αν πισω γινεις οπως μπροστα θα ειναι απτα πιο εντυπωσιακα αποτελεσματα που εχω δει εγω..Συγχαρητηρια ,αλλος ανθρωπος..

Αγαπητέ μου φίλε,

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μετά από 4,5 μήνες η φυτρώσει στην κορυφή προχωρεί κανονικά και θα ανεβάσω φωτογραφίες σύντομα με την εξέλιξη μου. Αυτά προς το παρόν φίλοι μου, σας ευχαριστώ και σας χαιρετώ.

ksnaytikos

New Member
Για σας φιλοι μου.Επανερχομαι για να σας παραθεσω την προοδο στους 7 μηνες και 10 μερες μετα την δευτερη μεταμοσχευση στην κορυφη. Νιωθο οτι εξελισετε καλα, εσεις τι νομιζετε?

Σας Χαιρετω

[attachment=3929]
[attachment=3930]
[attachment=3931]
[attachment=3932]
[attachment=3933]

n094

Active Member
αχχχ αυτή η κορυφή... είναι το πιο δύσκολο σημείο, δεν μπορείς να πετύχεις και σοβαρό illusion εκεί. Σαφώς από την πρότερη εικόνα είσαι πολύ καλύτερα, ωστόσο υπάρχουν κενά τα οποία φαίνονται αρκετά, θεωρώ ότι για να έχεις αρμονικό αποτέλεσμα θα χρειαστείς και άλλη μμ, ωστόσο έχεις ακόμα μερικούς μήνες να δεις και άλλες τρίχες οπότε ας περιμένουμε να δούμε το τελικό αποτέλεσμα.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Α ρε HDC...ωραια δουλεια πραγματικα.Ριξτε μονο τις τιμες για να μπορουμε κ εμεις τα φτωχαδακια να κανουμε.

gkast

Active Member
ksnaytikos είπε:
Για σας φιλοι μου.Επανερχομαι για να σας παραθεσω την προοδο στους 7 μηνες και 10 μερες μετα την δευτερη μεταμοσχευση στην κορυφη. Νιωθο οτι εξελισετε καλα, εσεις τι νομιζετε?

Σας Χαιρετω

Πολύ ωραίο αποτέλεσμα για τόσο μεγάλη αραίωση μαλλίων .....μπράβο

Μπλουζα