Μετά την finasteride τι???

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

andapo

New Member
Καλησπέρα σε όλους

Παίρνω finasteride τα τελευταία 7 χρόνια,1 mg κάθε μέρα. Δυστυχώς πρέπει να την διακόψω μιας και μπαίνουμε στην διαδικασία απόκτησης παιδιού σε μερικούς μήνες και πρέπει να φύγει και η finasteride απο τον οργανισμό μου. Η όποια αραίωση έχω οφείλεται στα διαστήματα που διέκοψα την αγωγή με finasteride.

Τώρα όμως τη κάνουμε? Τι προτείνεται ότι μπορώ να κάνω ώστε να διατηρήσω στο ακέραιο το υπόλοιπο την κεφαλής μου? ::)

Σας ευχαριστώ πολύ
Εμαθα πολλά διαβάζοντας αυτό το forum αν και είναι η πρώτη φορά που γραφω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

hairlosscursed

Well-Known Member
Απ: Μετά την finasteride τι???

Τώρα όμως τη κάνουμε? Τι προτείνεται ότι μπορώ να κάνω ώστε να διατηρήσω στο ακέραιο το υπόλοιπο την κεφαλής μου? ::)

Την προσευχη σου....Αν και πολλοι υποστηριζουν πως η φιναστεριδη δεν χρειαζεται διακοπη για τεκνοποιηση.ο μονος κινδυνος ειναι να μην ερθει σε επαφη η γυναικα με το χαπι το συγκεκριμενο κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.σχετικα με την συλληψη δεν υπαρχει θεμα καθως πολλοι εχουν τεκνοποιησει με φινα αλλα και ντουτα.τωρα αν το κοψεις προετοιμασου για ασχημιες...η πτωση θα ειναι μεγαλη και πολυ γρηγορη.απ την αλλη καλα θα κανεις αντι να ακους τον καθενα σαν εμενα καλυτερα ρωτα εναν γιατρο και τελος. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC2018472/. http://www.dutasteride.cc/propecia/propecia-and-pregnancy.pdf

tropheus

Well-Known Member

andapo είπε:
Καλησπέρα σε όλους

Παίρνω finasteride τα τελευταία 7 χρόνια,1 mg κάθε μέρα. Δυστυχώς πρέπει να την διακόψω μιας και μπαίνουμε στην διαδικασία απόκτησης παιδιού σε μερικούς μήνες και πρέπει να φύγει και η finasteride απο τον οργανισμό μου. Η όποια αραίωση έχω οφείλεται στα διαστήματα που διέκοψα την αγωγή με finasteride.

Σας ευχαριστώ πολύ
Εμαθα πολλά διαβάζοντας αυτό το forum αν και είναι η πρώτη φορά που γραφω.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά και όσο το δυνατόν πιο σύντομα να αποκτήσετε ένα υγιέστατο παιδάκι ... :)
Δυστυχώς η διακοπή της finasteride μάλλον θα κάνει πολύ κακό στα μαλλάκια σου και δεν υπάρχει πραγματικά τίποτε άλλο που θα μπορούσε να την αντικαταστήσει :(

Πάντως δες εδώ και την δική μου περιπτωση http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,3678.0.html

andapo

New Member

Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Ρώτησα γιατρό και μου είπε ότι το να παίρνω finasteride επηρεάζει την σύσταση του σπέρματος άρα και την γονιμότητα. Πρακτικά λοιπόν την πάτησα... Εναλλακτικές δεν υπάρχουν και η αντίστροφη μέτρησε ξεκινάει :(

το θεμα ειναι αν εννοει οτι ειναι πιο δυσκολο να κανεις παιδι, η αδυνατο. Μειωση ικανοτητας τεκνοποιησης μπορει να ειναι οτι θα πιασεις παιδι με την 3η προσπαθεια αντι για την 1η.

Αυτο που ππρεπει να απασχολει τον καθε χρηστη φινας ειναι κυριως αν το εμβρυο μπορει να υποστει ζημια, οχι τοσο η μειωση γονιμοτητας ;)

Φυσικα το καταλαβαινω το να θελει καποιος να διακοψει, αν και οπως ειδαμε ο τροφεας μια χαρα τα καταφερε ;D

geo.

Member

Γιατί δεν δοκιμάζεις το RU58841, είναι τοπικό και δεν νομίζω να έχεις προβλημα αν ειναι σε μικρή ποσότητα μέσα στο διάλειμα

andapo

New Member

skeptikistis είπε:
το θεμα ειναι αν εννοει οτι ειναι πιο δυσκολο να κανεις παιδι, η αδυνατο. Μειωση ικανοτητας τεκνοποιησης μπορει να ειναι οτι θα πιασεις παιδι με την 3η προσπαθεια αντι για την 1η.

Αυτο που ππρεπει να απασχολει τον καθε χρηστη φινας ειναι κυριως αν το εμβρυο μπορει να υποστει ζημια, οχι τοσο η μειωση γονιμοτητας ;)

Φυσικα το καταλαβαινω το να θελει καποιος να διακοψει, αν και οπως ειδαμε ο τροφεας μια χαρα τα καταφερε ;D

Δεν μιλήσαμε καθόλου για τον αν επηρεάζει το έμβρυο. Προφανώς όπως λες είναι πιο σημαντικό αλλά δεν νομίζω να υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση σε αυτό. Αν κάποιος ξέρει ας την μοιραστεί παρακαλώ μαζί μας.

Για την γονιμότητα σίγουρα την επηρεάζει αφού αλλάζει την σύσταση του ίδιου του σπέρματος.

andapo

New Member

geo. είπε:
Γιατί δεν δοκιμάζεις το RU58841, είναι τοπικό και δεν νομίζω να έχεις προβλημα αν ειναι σε μικρή ποσότητα μέσα στο διάλειμα

Δεν το γνωρίζω καθόλου αυτό. Έχεις παραπάνω πληροφορίες? Αν μπορείς ένα link ή κάτι ανάλογο?

Παιδιά με το regaine ή κάτι παρόμοιο δεν την σώνω την κατάσταση έτσι?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα