miquelxx
New Member
Χαιρετω ολο το forum, με λενε Μιχαλη και ειμαι 36 ετων. Εδω και λιγο καιρο, σκεφτομαι να κανω μεταμοσχευση μαλλιων στην κορυφη της κεφαλης, μιας και υπαρχει θεματακι και εδω θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας ....!! Δεν εχω επισκεφτει καποιον ιατρο για το ζητημα, ουτε εχω παρει φαρμακα ή σκευασματα, δεν θα ηθελα να ακολουθησω καποια θεραπεια οπως (Mινοξιδίλη ή Φιναστερίδη) και για τον λογο αυτο η μεταμοσχευση ειναι για εμενα μονοδρομος. Το προβλημα της αραιωσης στο σημειο, φανερωθηκε οταν εκοψα την επι 20ετιας κοτσιδα μου το 2008, φυσικα η αραιωση ηταν λιγοτερη και ετσι δεν εδωσα και πολλη σημασια αλλα με τον καιρο σταδιακα η περιοχη ανοιγε περισσοτερο, ειδικα μετα απο μια στρεσογονο περιοδο 2014-15 το προβλημα ηταν εμφανες, εκτοτε η περιοχη ειναι στα ιδια επιπεδα, αντε να υπαρχει ενα 5% μειωσης τριχων. Τους τελευταιους μηνες αποφασισα να μακρυνω λιγο το μαλλι μου και βεβαια φαινεται περισσοτερο, ετσι προς το παρον χρησιμοποιω λιγο Toppik στις κοινωνικες μου υποχρεωσεις και ολα καλα. Θα ηθελα την βοηθεια σας, σχετικα με το αν χρειαζεται να κανω καποιες εξετασεις ή οχι, τι πρεπει να προσεξω και σε ποιους θα πρεπει να απευθυνθω για να εχω καλα αποτελεσματα Να πω επισης, πως υπαρχει προδιαθεση αραιωσης της περιοχης λογω κληρονομικοτητας, φυσικα υπαρχουν και ερωτηματα-ανησυχιες για το αν η τεχνικη fue και γενικα η μεταμοσχευση, μπορει να επιρρεασει αρνητικα τα υπολοιπα μαλλια μου αλλα και των περιοχων δωτριας και ληπτριας.
Ευχαριστω εκ των προτερων και να με συμπαθατε που σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο, καθε βοηθεια απο τις εμπειριες και τις γνωσεις σας, θα μου ητανε πολυτιμη !!
Παραθετω καποιες φωτογραφιες της περιοχης:

Ευχαριστω εκ των προτερων και να με συμπαθατε που σας κουρασα με το μεγαλο κειμενο, καθε βοηθεια απο τις εμπειριες και τις γνωσεις σας, θα μου ητανε πολυτιμη !!
Παραθετω καποιες φωτογραφιες της περιοχης:

Τελευταία επεξεργασία: