Μειωση τριχοπτωσης

newfish

Member
Παιδια εκανα το πρωτο ποστ καπου αρχες Σεπτεμβρη.
Ειχα γενικα παντου μαλλια κανονικα απλως ειχα παρατηρησει αραιωση και λεπτυνση της τριχας σε γενικο βαθμο.
Πιο συγκεκριμενα ομως ειχα μια απωλεια στην κορυφη και στην hairline.
Οχι κενα , απλα αραιωση που εγω ειχα δει. Ειχα εντονη τριχοπτωση σχεδον ολο το καλοκαιρι. Μετρουσα σε καθε λουσιμο 100+ τριχες.
Απο μεσα Σεπτεμβρη μετα απο επισκεψη σε δερματολογο ξεκινησα να χρησιμοποιω Hairgen spray και Peptide lotion της Version. To πρωτο το βραδυ και το δευτερο το πρωι.
Μεχρι τωρα ειχα καποιες διακυμανσεις στην τριχοπτωση αλλα εδω και περιπου 1 μηνα η τριχοπτωση ειναι πλεον στο λουσιμο 30-50 τριχες. Ποτε παραπανω.
Ολο αυτον τον καιρο χρησιμοποιω και fungoral 1-2 φορες την εβδομαδα.
Δεν ξερω αν ευθυνονται τα προιοντα για την μειωση της τριχοπτωσης ή αν απλα θα γινοταν ετσι και αλλιως. Μπορει να εφταιγε ασ πουμε το καλοκαιρι που ειχα εντονη τριχοπτωση, δεν ξερω.
Παντως εχω μια ελαφρια αυξηση της πυκνοτητας απο τοτε και ειδικα στην κορυφη. Νομιζω οτι η hairline την ''πληρωσε'' ελαφρα.
Επισης σιγουρα χοντρυνε η τριχα.
Τα 2 προιοντα ειναι ''φυτικα'' , το 1ο κανει 35ευρω και μου εβγαλε 3+ μηνες με την χρηση που κανω και το 2ο 50 ευρω και εβγαλε 2 μηνες επειδη ειναι πιο λιγα ml.
Το 1ο δεν λαδωνει ενω το 2ο ναι και πιστευω οτι το 1ο κανει την περισσοτερη δουλεια.
Πραγματικα δεν ξερω αν οντως ευθυνονται τα προιοντα και δυστηχως δεν εχω τροπο να ανεβασω και φωτο.
Παντως νομιζω οτι για ατομα που δεν εχουν χοντρο προβλημα και απλα τωρα παρατηρησαν μια τριχοπτωση και θελουν μια συντηρηση νομιζω οτι αξιζει τον κοπο για ενα 3μηνο , μιας και τα προιοντα δεν εχουν απολυτως καμια παρενεργεια. Δεν εχουν μινοξιδιλη ή αλλο φαρμακο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα