Μείωση τριχών στο υπόλοιπο σώμα λόγω fin?

Dimit

New Member
Παιδιά έχω την εντύπωση ότι οι τρίχες στο στήθος μου σταδιακά μειώνονται μετά από 2 χρόνια περίπου σε fin. Εχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Κάπου είχα διαβάσει ότι το DHT ουσιαστικά βοηθάει τις τρίχες πλην κεφαλής, αλλά δεν περίμενα ότι θα πέφτουν και οι τρίχες από το στήθος και τη κοιλιά αν παίρνεις propecia! Μπορεί βέβαια να είναι απλά η ιδέα μου, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι παλαιότερα είχα πιο μαλλιαρό στήθος!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

orestis

Member
Απ οσο ξερω, οσο πιο χαμηλα επιπεδα τεστοστερονης εχει ενας αντρας τοσο πιο τριχωτος ειναι.
Μηπως για καποιο λογο εχει αυξηθει η τεστοστερονη σου και τα παράγωγα της και γι αυτο να παρατηρητε μείωση στις τριχες του σώματος?
Δεν το λεω με σιγουρια απλα μια σκεψη κανω.

baldy

Member
το αντιθετο ειναι Ορεστη,οσο πιο τεστοστερονη τοσο πιο τριχωτος εισαι,εξου και η φραση ηταν ενας ακολαστος πιθηκος

panoslydios

New Member
Μιμηση ενος γυναικειου ορμονικου προφιλ με αντιανδρογονα,
θα εχει και γυναικειου προφιλ φαινοτυπικες συνεπειες.

somari

Active Member
orestis είπε:
Απ οσο ξερω, οσο πιο χαμηλα επιπεδα τεστοστερονης εχει ενας αντρας τοσο πιο τριχωτος ειναι..

To ακριβώς αντίθετο, εγώ είμαι wolverine και οι ορμονικές μου έδειξαν τεστο στο ΑΝΩ όριο
Εξάλλου αν ίσχυε αυτό που λες οι γυναίκες θα ήταν πιο τριχωτές από τους άντρες, που έχουν και νορμαλ τιμες τεστο στο 1/50 των αντρων

gianniskritikos2

Active Member
δεν εχουν να κανουν οι τριχες στο σωμα με την τεστο σε καμια περιπτωση αθλητες και φιλοι μου που κανουμε παρεα γυμ δενε χουν τριχες οπως και εγω 0 τριχες στο σωμα ατριχως ειμαι και η γυμναστικη με βαροι αυξανη την ελευθερη τεστο τα ιδια και ενας φιλος μου που περνει στεροιδι δενε χει τριχες

καποιει αλλοι εχουν και τις ξυριζουν αλλα δεν νομιζω να εχουν να κανουν με τεστο διοτι αν ειχα χαμιλη τεστο=πολυ χαμιλη αποδοση σε αναπτυξη μυικης αναπτυξης

http://chatterbusy.blogspot.gr/2013/04/arnold-schwarzenegger-plastic-surgery.html ο αρνολντ με οτι επερνε και για την αναπτυξη του σε συκρηση με αλλους bodybuilder ηταν απιστευτος ο καλυτερος ever σημαινει οτι ειχε πολυ υψηλη τεστο και ομως δεν εχει κανει αποτριχωση και αυτο φενεται που τωρα στα γεραματα του εχει τριχες στο στηθος χαμιλα οποτε πιτσιρικας να τις ξυριζε στο σημειο εκεινο και με ξυραφι γινονται και ποιο αγριες μετα την πρωτη φορα αρα ο αρνολντ ειχε πολυ μικρη τριχοφυια στο σωμα και επενρε στεροιδοι αναβολικα απο 16 χρονων κανει γυμναστικη απο 12 αρα τερμα ψιλα η τεστο τριχα στο σωμα ομως παπαλα

στις κατο φοτο τον εχει σε μεγαλη ηλικια

orestis

Member
παιδια η τριχοφυΐα στο σωμα εχει να κανει με τα παράγωγα της τεστοστερονης και οχι αυτη καθε αυτη την ορμονη. Και οταν λεω παραγωγα εννοω, dht και α αναγωγαση.
Προφανώς ομως παιζει ρολο ποσο χαμηλότερα ποσοστα τεστοστερονης εχεις, αρα και λιγοτερα ποσοστα στα αλλα δυο.
Εμεις τι κανουμε εδω, προσπαθουμε να ριξουμε αυτες τις τιμες για να μην πεφτουν τα μαλλια. Αρα χαμηλα επιπεδα αυξημενη τριχοφυια.
Βεβαια αναλογα το φυλλο και την ηλικια , πολλα παιζουν ρολο. Οπως παιζουν ρολο και αλλες ορμονες .
Ομως υψηλη τεστοστερονη δεν σημαινει με τιποτα οτι ο αλλος θα ειναι και τριχωτος.
Και αυτο που λες baldy για τους πιθηκους, δεν ισχυει με τιποτα.
Οι πιθηκοι, εχουν περιοδους ιστρου. Αρα μονο σε αυτες τις περιοδους αυξανετε η τεστοστερονη τους. Το υπολοιπο διαστημα η ορμονη πεφτει, οποτε πεφτουν και οι ορμες.
Ενας λογος λοιπον που σκεφτομαι οτι οι πιθηκοι μπορει να ειναι τριχωτοι, οπως και αλλα ζωα, ειναι αυτος. Γιατι το περισσοτερο διαστημα οι τεστοστερονη τους και τα παραγωγα αυτης ειναι σε χαμηλα επιπεδα.
Κατι που συνεβαινε και στον ανθρωπο καποτε.
Και ο ανθρωπος ηταν ενας τριχωτος πιθηκος, και κατα πασα πιθανοτητα , ειχε και αυτος περιοδους ιστρου. κατι που δεν ισχυει στην εποχη μας.Και ισως ειναι ενας λογος που παψαμε να ειμαστε τριχωτοί. Αυτο που λεω τωρα ειναι μια υποθεση, δεν ξερω αν υποστηριζεται επιστημονικα.
Παντως κι εγω ανοικω σε αυτους που εχουν πολυ υψηλα ποσοστα τεστοστερονης και αν εξαιρέσεις χερια ποδια, και καποια πιο κρυφα σημεια, στο υπολοιπο σωμα δεν ειμαι καθολου τριχωτος.
Απο εκει και περα σιγουρα παιζει ρολο και η ηλικια, και η περιοδος που διαμορφωνεται το σωμα σου, και σε τι ποσοστα βρισκονται τοτε οι ορμονες σου.
Αν εγω ας πουμε που δεν ειμαι τριχωτος, στα 70 μου πεσει κατακορυφα η τιμη της τεστο, δεν νομιζω οτι θα μεταμορφωθω σε πιθηκο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
το ακολαστος πιθηκος παει στο οτι εχει τοση τριχα που εναι σαν πιθηκος δεν ειναι αναλυση της τεστοστερονης του πιθηκου ουτε του ποσο συχνα πηδαει.???

παντως ο πιθηκος να ξερεις οτι πηδα ολλη την ωρα ,οι μαιμουδες και οι πιθηκοι δεν κανουν αλλη δουλεια

λες για αυτο να χουν τοση τριχα τα πιθηκια?:idea:

Εξαλλου η πυκνη τριχα ειναι συνδυασμενη και με την βαρβατιλα τυχαιο.

orestis

Member
Οι πιθηκοι δεν πηδανε ολη την ωρα. Πηδανε ολη την ωρα μονο την περιοδο οιστρου.
Οσο για τη βαρβατιλα , περισσοτερο αναφερεται στα ζωώδη ενστικτα, εκει κολαει και η τριχα, και πολλες φορες και στην οσμη που αναδειετε. Συνηθως λεμε μύρισε βαρβατιλα.
Εχεις ακουσει που λενε οτι αυτος ειναι κοκκινος σαν τον κολο της μαϊμους? Ο κολος της μαϊμους δεν ειναι κοκκινος. Γινετε κοκκινος την περιοδο της αναπαραγωγής για να δηλωσει στο αρσενικο οτι ειναι ετοιμη για ζευγαρωμα και να το προσελκύσει.

Chs

Μέλος του προσωπικού
Ενταξει παιδια... ελεος :cheesy: το ποστ ξεκινησε με μια ανησυχια και ερωτηση του Dimit.. και το φτασατε στην πιθηκολογια..

baldy

Member
εγω απο οτι εχω ακουσει παντως οι μαιμουδες το κανουν συνεχεια και αυτη ειναι η διαφορα τους με τα αλλα ζωα.Ειναι το μονο ζωο μαζι με τον ανθρωπο που κανει σεξ ολλο το χρονο,θα μου πεις εξαρταται το πιθηκο ισως αυτοι που ξερεις εσυ δεν το κανουν συνεχεια τι να πω.Οπως και οι ανθρωποι πχ

orestis

Member
Κοιταξε οταν λεμε μαϊμου ή πιθηκος μιλαμε για εκατονταδες ειδη. Τωρα αν υπαρχει καποιο που κανει συνεχεια σεχ , δεν ξερω.
Τελος παντων οντως ξεφύγαμε.
Εγω αυτο που ηθελα να πω εξ αρχης, ειναι οτι ειναι λαθος να συνδεουμε την πολυ τεστοστερονη με την πολυ τριχα. Ειναι ενας μυθος. Βεβαια τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα. Παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες, οπως αλλες ορμονες που εμπλεκονται, καθως και η κληρονομικοτητα , το φυλο κτλ.

Dimit είπε:
Παιδιά έχω την εντύπωση ότι οι τρίχες στο στήθος μου σταδιακά μειώνονται μετά από 2 χρόνια περίπου σε fin. Εχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Κάπου είχα διαβάσει ότι το DHT ουσιαστικά βοηθάει τις τρίχες πλην κεφαλής, αλλά δεν περίμενα ότι θα πέφτουν και οι τρίχες από το στήθος και τη κοιλιά αν παίρνεις propecia! Μπορεί βέβαια να είναι απλά η ιδέα μου, αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος ότι παλαιότερα είχα πιο μαλλιαρό στήθος!

Φίλε Dimit αυτό το παρατήρησα και εγώ στο σώμα μου ειδικά τα πρώτα 2-3 χρόνια. Για την ακρίβεια οι τρίχες γίναν από "χοντρές σε διάμετρο" ελαφρώς πιο αδύνατες και μειώθηκαν σε αριθμό. Το συγκεκριμένο το παρατήρησαν και άλλα άτομα που είχαν να με δουν καιρό..
Προσωπικά με βόλευε ειδικά τις περιόδους όπου ακολουθούσα προπονήσεις γράμμωσης στο γυμναστήριο, ίσως να ήταν και η μόνη παρενέργεια που είχα, η οποία για εμένα ήταν αμελητέα αφού παράλληλα όπως σου είπα με βόλευε! :D

Georgex6

Well-Known Member
Αυτο που αναφερει ο φιλος μας επιστημονικα ισχυει αν ψαξετε λιγο στο ιντερνετ θα δειτε οτι εχει αναφερθει κι αλλες φορες και υπαρχει και σαν θεραπεια για γυναικες που θελουν να απαλαχθουν απο τριχοφυια
προσωπικα τωρα και εχοντας 6 χρονια στη φινα μπορω να πω πως οι τριχες σε κοιλια και στηθος εχουν γινει πιο λεπτες βασικα αποτι θυμαμαι στα 20 μ ειχα μπει κανα δυο φορες στη διαδικασια καλοκαιρι να τις ξυρισω τωρα δεν ασχολουμε καν δεν ειχα ομως ποτε και καμια τεραστια τριχοφυια

Μπλουζα