ΜΜ στον Yaman

LoverBoy

Well-Known Member
Χαίρετε, έκανα την ΜΜ στον Γιαμαν. Όπως έγραψε και ο @apofasismenospsychakias κύλησαν τα πράγματα.

Βάλαμε περισσότερες τρίχες από ο,τι περίμενα. 4650.

Μπυ έγραψε μια αγωγή για πέντε μέρες. Σκέφτηκα πολύ τα μηνύματα σας περί φοναστεριδης και μινοξιδιλης και θα συζητήσω πάλι αύριο αν είναι να μου τα γράψουν να τα πάρω από την Τουρκία. Πείτε μου αν έχετε ερώτηση ή αν θέλετε να ανεβάζω φωτός τις επόμενες μέρες.
Καλή φύτρωση αδερφέ!Πόσο σου κόστισε η όλη διαδικασία?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλή φύτρωση αδερφέ!Πόσο σου κόστισε η όλη διαδικασία?

Γεια σας παιδιά, θα μου δώσετε λίγες μέρες να μιλήσω εκ νέου με τον Γιαμαν και θα σας δώσω υλικό και ίσως βοηθηθώ κ εγώ κ εσείς. Γνωρίζω ότι παρακολουθούν στενά το φόρουμ όπως επίσης ότι και πάρα πολλά παιδιά που μας διαβάζουν εδώ έχουν πάει στον Γιαμαν. Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει η κλινική. Κοντεύουμε να φτάσουμε στον 8 μήνα, η φύτρωση είναι δυστυχώς εξαιρετικά χαμηλή, ο γιατρός από τις φωτογραφίες την υπολόγισε περίπου στις 1000 από τις 4650 τρίχες, εξ ου και αναφέρθηκε απευθείας στην εγγύηση που δίνει. Εγώ μολις τώρα άρχισα να βλέπω κάποια ελαφριά πρόοδο, το κεφάλι μου Ενα εξάμηνο ήταν μη χειρότερα. Παρολα αυτά, με μια τόσο δυσάρεστη εξέλιξη εγώ δύσκολα θα ξανάκανα κάτι τέτοιο.

TheodosisK

Active Member
Γεια σας παιδιά, θα μου δώσετε λίγες μέρες να μιλήσω εκ νέου με τον Γιαμαν και θα σας δώσω υλικό και ίσως βοηθηθώ κ εγώ κ εσείς. Γνωρίζω ότι παρακολουθούν στενά το φόρουμ όπως επίσης ότι και πάρα πολλά παιδιά που μας διαβάζουν εδώ έχουν πάει στον Γιαμαν. Τουλάχιστον αυτό μου είχε πει η κλινική. Κοντεύουμε να φτάσουμε στον 8 μήνα, η φύτρωση είναι δυστυχώς εξαιρετικά χαμηλή, ο γιατρός από τις φωτογραφίες την υπολόγισε περίπου στις 1000 από τις 4650 τρίχες, εξ ου και αναφέρθηκε απευθείας στην εγγύηση που δίνει. Εγώ μολις τώρα άρχισα να βλέπω κάποια ελαφριά πρόοδο, το κεφάλι μου Ενα εξάμηνο ήταν μη χειρότερα. Παρολα αυτά, με μια τόσο δυσάρεστη εξέλιξη εγώ δύσκολα θα ξανάκανα κάτι τέτοιο.
Καλη υπομονή φίλε. Ευχομαι ο,τι καλυτερο να γινει.

Legend

Active Member
φιλε δεν εχεις ανεβάσει ουτε μια φωτογραφία από την μεταμόσχευση σου. Χωρις φωτογραφίες δεν εχουν κάποιο νοημα οσα λες καθως δεν μπορουμε να τα δουμε και εμεις οτι οντως ειναι ετσι οπως τα λες. Οπότε αναμένουμε αναλυτικό φωτογραφικο υλικό με φωτογραφίες από την κλινική τη μέρα της επέμβασης και φωτογραφίες της πορείας σου, αλλιως δεν εχει νοημα αυτο το νημα χωρις την παραμικρή φωτογραφια που να δειχνει μεταμόσχευση.

Τελευταία επεξεργασία:
φιλε δεν εχεις ανεβάσει ουτε μια φωτογραφία από την μεταμόσχευση σου. Χωρις φωτογραφίες δεν εχουν κάποιο νοημα οσα λες καθως δεν μπορουμε να τα δουμε και εμεις οτι οντως ειναι ετσι οπως τα λες. Οπότε αναμένουμε αναλυτικό φωτογραφικο υλικό, αλλιως δεν εχει νοημα αυτο το νημα.

Χωρίς παρεξήγηση, κάτι τέτοια διαβάζουμε εδώ μέσα και δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες δημόσια. Προφανώς και έχω στείλει σε άτομο που έχει περάσει από τον ίδιο γιατρό και που τοποθετείται κόσμια.

Legend

Active Member
Χωρίς παρεξήγηση, κάτι τέτοια διαβάζουμε εδώ μέσα και δεν ανεβάζουμε φωτογραφίες δημόσια. Προφανώς και έχω στείλει σε άτομο που έχει περάσει από τον ίδιο γιατρό και που τοποθετείται κόσμια.
μια χαρά κοσμια τοποθετούμαι. Το λογικό ζητάω να ανεβάσεις φωτογραφίες. Εμεις σαν μέλη δεν μπορουμε να κρινουμε το παραμικρό χωρις φωτογραφίες. Νημα μεταμοσχευσης χωρις φωτογραφίες δεν εχει νοημα. Όπως θα εχεις δει στο φορουμ, οποιος θέλει να κανει παρουσίαση μεταμόσχευσης ανεβάζει φωτογραφίες από την αρχη ως το τέλος.

JimKan1

Well-Known Member
Με το κατι τετοια εννοεις να σου ζηταει ο αλλος να ανεβασεις φωτο στην παρουσιαση σου; Ελα ντε που ακουστηκε.
Τωρα το αν εχεις στειλει σε ατομο που εχει κανει στον ιδιο γιατρο ειναι αδιαφορο για οποιονδηποτε διαβαζει αυτο το νημα.

Nik.Mos

Well-Known Member
Σοβαρό con σε σοβαρό γιατρό για να ελεγχθεί πρωτίστως η δότρια και η κατάσταση της καθώς ο συγκεκριμένος γιατρός είναι γνωστός για τις πολυ κακές δοτριες(πέραν των φτωχών αποτελεσμάτων) που αφήνει.
Η ευκολία διάγνωσης μέσω φωτογραφιων θα έπρεπε να αποτελέσει σοβαροτατο λογο απόρριψης της κλινικής ,επίσης μιλάς σε όλα τα posts σου για τρίχες ,υποθέτω είναι grafts σωστά;
Μου ήρθε στο μυαλό ένα παιδί από ξένο φόρουμ (ένας από τους πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες του) που παρουσίασε την κακή εξέλιξη του αποτελέσματος με αποτέλεσμα ο γιατρός να εμφανιστεί στο φόρουμ και να απαντήσει ότι η τραγική εικόνα οφείλεται στην απουσία ενός από τους κύριους extractors της κλινικής λόγω ασθενείας και της αναγκαστικής αντικατάστασης του από άλλους(beginners),εκεί φυσικά όλα τα μέλη ξεσηκώθηκαν και τον στόλισαν για τις φθηνές δικαιολογίες και κακές πρακτικές σαν αποτέλεσμα της ξεκάθαρης προτίμησης του κέρδους έναντι του ανθρώπου.
Να κινηθείς με σύνεση από εδώ και εμπρός,καλή συνέχεια

JimKan1

Well-Known Member
Σοβαρό con σε σοβαρό γιατρό για να ελεγχθεί πρωτίστως η δότρια και η κατάσταση της καθώς ο συγκεκριμένος γιατρός είναι γνωστός για τις πολυ κακές δοτριες(πέραν των φτωχών αποτελεσμάτων) που αφήνει.
Η ευκολία διάγνωσης μέσω φωτογραφιων θα έπρεπε να αποτελέσει σοβαροτατο λογο απόρριψης της κλινικής ,επίσης μιλάς σε όλα τα posts σου για τρίχες ,υποθέτω είναι grafts σωστά;
Μου ήρθε στο μυαλό ένα παιδί από ξένο φόρουμ (ένας από τους πολλούς δυσαρεστημένους πελάτες του) που παρουσίασε την κακή εξέλιξη του αποτελέσματος με αποτέλεσμα ο γιατρός να εμφανιστεί στο φόρουμ και να απαντήσει ότι η τραγική εικόνα οφείλεται στην απουσία ενός από τους κύριους extractors της κλινικής λόγω ασθενείας και της αναγκαστικής αντικατάστασης του από άλλους(beginners),εκεί φυσικά όλα τα μέλη ξεσηκώθηκαν και τον στόλισαν για τις φθηνές δικαιολογίες και κακές πρακτικές σαν αποτέλεσμα της ξεκάθαρης προτίμησης του κέρδους έναντι του ανθρώπου.
Νικ εκανες 2η μεταμοσχευση;

Flag17

Well-Known Member
Παιδιά έχετε ξεφύγει εδώ μέσα ορισμένοι ακούς εκεί να ζητάτε φωτογραφίες σε παρουσίαση μεταμόσχευσης! Αλλη μια περίπτωση που κάποιος ζητάει γνώμη/βοήθεια από το φορουμ αλλά ταυτόχρονα κράζει τα μέλη που ζητούν τα βασικά για να την προσφέρουν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Nik.Mos

Well-Known Member
Που αν επιτρεπεται; Αν και ειμαι σιγουρος οτι εχεις κανει καλη επιλογη
Ισπανία αλλά θα αναφερθώ λεπτομερώς στο νήμα που θα ανοίξω.Το θετικό είναι ότι έγινα δεκτός καθώς μπαίνω στον πέμπτο χρόνο λήψης φινας , χωρίς αυτή δεν πήγαινα πουθενά γιατί έχουμε και κάποιες απώλειες από το μακρινό 2006 κυρίως σε επίπεδο δότριας και λεπτής τριχας.Η φίνα μου έδωσε το πράσινο φως

JimKan1

Well-Known Member
Ισπανία αλλά θα αναφερθώ λεπτομερώς στο νήμα που θα ανοίξω.Το θετικό είναι ότι έγινα δεκτός καθώς μπαίνω στον πέμπτο χρόνο λήψης φινας , χωρίς αυτή δεν πήγαινα πουθενά γιατί έχουμε και κάποιες απώλειες από το μακρινό 2006 κυρίως σε επίπεδο δότριας και λεπτής τριχας.Η φίνα μου έδωσε το πράσινο φως
Σωστα, καλη επιτυχια ευχομαι

LoverBoy

Well-Known Member
Αδερφέ αυτό που λες είναι πολύ δυσάρεστο!Ελπίζω να είσαι από τις περιπτώσεις που αργεί η φύτρωση κ να δεις βελτίωση πάνω στον χρόνο! Είναι κρίμα να πήγαν χαμένα τόσα τριχοθυλάκια!

Legend

Active Member
Με το κατι τετοια εννοεις να σου ζηταει ο αλλος να ανεβασεις φωτο στην παρουσιαση σου; Ελα ντε που ακουστηκε.
Τωρα το αν εχεις στειλει σε ατομο που εχει κανει στον ιδιο γιατρο ειναι αδιαφορο για οποιονδηποτε διαβαζει αυτο το νημα.
ελα ντε; που ακουστηκε σε παρουσιαση μεταμοσχευσης να ζητάς φωτογραφίες για να μπορεις να κρινεις το αποτέλεσμα; Παρουσίαση χωρις φωτογραφίες απλά ΔΕΝ ειναι παρουσιαση και δεν μπορει να ληφθεί σοβαρα υπόψιν, καθως δεν πιστοποιείται τιποτα.

Noname12

Active Member
Είπε πάντως ο @Metamosxeusimallion ότι θα ανεβάσει σε λίγες ημέρες αφότου μιλήσει με τον Γιαμάν, ας του δώσουμε λίγο χρόνο. Υπάρχει κόσμος που φοβάται (νομίζω υπερβολικά) ότι η ανάρτηση ενός κακού αποτελέσματος μπορεί κάπως να φτάσει στην κλινική και να επηρεάσει τη σχέση μαζί της.

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Active Member
Το είχα διαβάσει κι εγώ, εδώ:

Legend

Active Member
Και στην αρχη που ειπε οτι έκανε μμ εκει ενώ ειχε πει οτι θα ανέβαζε τις επόμενες μέρες, δεν ανέβασε ποτε και εξαφανίστηκε. Και μπαίνει ξαφνικά μετά από 8 μηνες, αφού δεν ανέβασε ποτέ φωτογραφίες που ειχε πει οτι θα ανέβαζε και γράφει χωρις πάλι να ανεβάσει φωτογραφίες...; Τι φάση; δηλαδη μια παρουσιαση χωρις το παραμικρό στοιχείο από την επέμβαση για να δούμε και εμεις τα μέλη και να κρινουμε τα λεγόμενα του.

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα