ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ εν καιρο κρισης.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Θα ηθελα να ανοιξω ενα θεμα το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι ισως ενα απο τα σημαντικα που θα επρεπε να συζηταμε τον καιρο αυτο.Ως γνωστον στην Ελλαδα του σημερα η κατασταση ειναι χαλια.1 στους 3 δεν εχει δουλεια και αυτοι που δουλευουν δεν μπορουν να πληρωσουν τα εξοδα τους.Παρολο αυτα οι εταιρεις μεταμοσχευσεων ....το χαβα τους.Αλλοι θελουν 4-5 χιλιαρικα για μια μεταμοσχευση χωρις να κοβουν αποδειξη.(ΠΟΙΟς θα εβγαζε τοσα λεφτα σε 5-6 ωρες).Αλλοι σε χρεωνουν με το graft και θελουν 3-4 κ5 ευρο το graft.Ακομα και με μια μικρη μεταμοσχευση θελεις τουλαχιστον ενα 3χιλιαρο.Δεν ξερω τι να πω.Οτι ειμαστε μ@λ@κ&ς σαν λαος ειναι γνωστο....αλλα τοσο?Εγω θα ηθελα να πιεσει το site με οποιο τροπο μπορει αλλα και εμεις γενικα που αποτελουμε το site να δειξουμε σε ολους αυτους τους τσαμπα μαγκες οτι αν δεν κοψουν τις τιμες τουλαχιστον στο μισο,θα βαρανε μυγες επ αοριστου.Ηδη πολλοι απο αυτους ηδη εχουν αρχισει να βαρανε μυγες.Κατα την αποψη μου και 2 χιλιαρικα για μια μεσαιου τυπου μεταμοσχευσης ειναι μια χαρα λεφτα αυτην την στιγμη.Θα ηθελα πολυ να ακουσω τις αποψεις σας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

crossfire

Well-Known Member
Σωστα ολα αυτα αλλα υπαρχουν 2 παρακλαδια
1)μεταμοσχευση κανονικη
2)μεταμοσχευση στην ελλαδα
Στην πρωτη περιπτωση δυσκολα θα πετυχουμε κατι γιατι αφορα τους κορυφαιους γιατρους του εξωτερικου.
Στην δευτερη περιπτωση,οσοι ειμαστε ψαγμενοι ,στην ελλαδα δεν κανουμε ουτε τζαμπα

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Θελω να πιστευω οτι οσο οι κλινικες δεν εχουν δουλεια,θα ριξουν τις τιμες και θα κανουν καλυτερα την δουλεια τους.Πιο παλια πολλοι εκαναν μεταμοσχευση κ παρολο που ηταν αποτυχημενες δεν μιλαγε κανεις.Τωρα ολοι ιδρωνουμε κ πραγματικα οι περισσοτεροι μαζευουμε λεφτα για μεγαλο χρονικο διαστημα.Εγω προσωπικα αν εκανα Ελλαδα θα εβαζα τον γιατρο να υπογραψει για την αποτελεσματικοτητα της μεταμοσχευσης.Τα σαγαπω τελειωσανε.Οσο για εξωτερικο,σιγουρα οι τιμες θα ειναι παντα πιο υψηλες.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να μειωθεί (σε μεγάλο βαθμό) το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών.

Πρόκειται για μια επέμβαση ματαιοδοξίας και άρα πολυτέλειας. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει το concept της λογικής τιμής, είναι σαν να δυσανασχετεί κάποιος που τα ρολόγια της Omega κοστίζουν πάνω απο 3.000 ευρώ ενώ το κόστος κατασκευής δεν υπερβαίνει τα 400 ευρώ.

Στο εξωτερικό επεμβάσεις υγείας σοβαρές κοστίζουν απίστευτα χρήματα (100 και 200 χιλιάρικα) και πιστέψτε με μακάρι το πιο σοβαρό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε στην ζωή σας να είναι οι τρίχες.

cool11

Well-Known Member
Παντως, για το παραπλησιο θεμα της επεμβασης laser στα ματια, που ειναι και σοβαροτερο, και ειναι και πρακτικο(καθημερινοτητας) αλλα συναμα και αισθητικο θεμα, εχω να πω οτι στην ελλαδα οι τιμες εχουν πεσει, κι εχουμε και καλους γιατρους.

Τωρα αν αυτο μπορει να σημανει κατι και για τις μεταμοσχευσεις μαλλιων, το αφηνω σε εσας.

xxxray

Member
cool11 είπε:
Παντως, για το παραπλησιο θεμα της επεμβασης laser στα ματια, που ειναι και σοβαροτερο, και ειναι και πρακτικο(καθημερινοτητας) αλλα συναμα και αισθητικο θεμα, εχω να πω οτι στην ελλαδα οι τιμες εχουν πεσει, κι εχουμε και καλους γιατρους.

Τωρα αν αυτο μπορει να σημανει κατι και για τις μεταμοσχευσεις μαλλιων, το αφηνω σε εσας.

όταν λες έχουν πέσει; πόσο έχει πάει δηλαδή; γιατί με ενδιαφέρει

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Soralteno είπε:
Δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να μειωθεί (σε μεγάλο βαθμό) το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών.

Πρόκειται για μια επέμβαση ματαιοδοξίας και άρα πολυτέλειας. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει το concept της λογικής τιμής, είναι σαν να δυσανασχετεί κάποιος που τα ρολόγια της Omega κοστίζουν πάνω απο 3.000 ευρώ ενώ το κόστος κατασκευής δεν υπερβαίνει τα 400 ευρώ.

Στο εξωτερικό επεμβάσεις υγείας σοβαρές κοστίζουν απίστευτα χρήματα (100 και 200 χιλιάρικα) και πιστέψτε με μακάρι το πιο σοβαρό πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε στην ζωή σας να είναι οι τρίχες.
Ναι αλλα στο εξωτερικο τα παντα τα πληρωνει η ασφαλεια σε αντιθεση με εδω.Εννοειται οτι οταν μιλαμε για τριχες......μιλαμε για τριχες και δεν βαζουμε στην ιδια μοιρα μια επεμβαση υγειας.Τελος και εδω μια επεμβαση στην ουσια στον καθε γιατρο η στην καθε κλινικη δεν στοιχιζει ουτε το 1/20 απο τα λεφτα που πληρωνεις.Οσο για τα ρολογια ειναι ακυρη εντελως η παρομοιωση σου.

Μπλουζα