Θα ηθελα να ανοιξω ενα θεμα το οποιο κατα την γνωμη μου ειναι ισως ενα απο τα σημαντικα που θα επρεπε να συζηταμε τον καιρο αυτο.Ως γνωστον στην Ελλαδα του σημερα η κατασταση ειναι χαλια.1 στους 3 δεν εχει δουλεια και αυτοι που δουλευουν δεν μπορουν να πληρωσουν τα εξοδα τους.Παρολο αυτα οι εταιρεις μεταμοσχευσεων ....το χαβα τους.Αλλοι θελουν 4-5 χιλιαρικα για μια μεταμοσχευση χωρις να κοβουν αποδειξη.(ΠΟΙΟς θα εβγαζε τοσα λεφτα σε 5-6 ωρες).Αλλοι σε χρεωνουν με το graft και θελουν 3-4 κ5 ευρο το graft.Ακομα και με μια μικρη μεταμοσχευση θελεις τουλαχιστον ενα 3χιλιαρο.Δεν ξερω τι να πω.Οτι ειμαστε μ@λ@κ&ς σαν λαος ειναι γνωστο....αλλα τοσο?Εγω θα ηθελα να πιεσει το site με οποιο τροπο μπορει αλλα και εμεις γενικα που αποτελουμε το site να δειξουμε σε ολους αυτους τους τσαμπα μαγκες οτι αν δεν κοψουν τις τιμες τουλαχιστον στο μισο,θα βαρανε μυγες επ αοριστου.Ηδη πολλοι απο αυτους ηδη εχουν αρχισει να βαρανε μυγες.Κατα την αποψη μου και 2 χιλιαρικα για μια μεσαιου τυπου μεταμοσχευσης ειναι μια χαρα λεφτα αυτην την στιγμη.Θα ηθελα πολυ να ακουσω τις αποψεις σας.