Ληγμένοι αφροί ROGAINE από EBAY

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

nightwish1975

New Member
Καλημέρα σας παιδία!!!
Την πάτησα κανονικά. Παρήγγειλα από ένα πωλητή του ebay 6 ROGAINES όπως είχα κάνει και στο παρελθόν με άλλο πωλητή και μόλις έλαβα το πακέτο, διαπίστωσα ότι, όλα λήγουν αυτό το μήνα! :'( :'(!!! Για να καταλάβετε, το τελευταίο μπουκάλι από την προηγούμενη παραγγελία μου λήγει το 2013!!!
Αμέσως έστειλα email στον πωλητή και αυτός μου είπε ότι στην προσφορά του ανέφερε ότι λήγουν αυτό το μήνα και μου έδωσε το Link για του λόγου το αληθές :chinscratch. Φυσικά εγώ δεν είχα προσέξει κάτι τέτοιο αλλά αναρωτιέμαι τι νόημα και με βάση ποιο συναλλακτικό ήθος, μπορεί να πουλάει σε κανονική τιμή κάποιος ληγμένα προϊόντα!!!!!! Αυτός μου απάντησε ότι τα πουλάει κανονικά και εφόσον το θέλω, του τα στέλνω πίσω και μου κάνει επιστροφή τα λεφτά των μπουκαλιών (όχι τα ταχυδρομικά).
Επειδή όπως καταλαβαίνετε είναι ολόκληρη διαδικασία να γίνει κάτι τέτοιο και άνετα μπορεί απλά να μη μου κάνει refund αφού δε θα μπορώ να αποδείξω ότι τα παρέλαβε στην Αμερική, μπορεί κάποιος να μου πει αν και για κάποιο καιρό μετά τη λήξη τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποτελεσματικά ή τζάμπα θα τα βάζω στο κεφάλι???? Έχει κανείς εμπειρία τέτοιους είδους με παραγγελία από EBAY??
ΗΕΕΕΕLLLPPPPPPPP...............ένας απογοητευμένος εκκολαπτόμενος καραφλομπισμπίκης!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

HealingMinD

New Member
Απ: Ληγμένοι αφροί ROGAINE από EBAY

Το τραγουδι "The end of all hope" μιας και σαρεσουν οι Nightwish το ξερεις???

Απο οτι εχω ακουσει ολες οι εταιριες ειναι υποχρεομενες να αναγραφουνε σαν ημερομινια ληξης του προιοντος πολυ νωριτερη απο την πραγματικη ληξη.
Αν και που στο λεω...ξερω οτι δεν σε βοηθαω σε τιποτα! :(

Στειλε ενα e-mail. στην εταιρια και ρωτησε την...μπορει να σου πει αυτο που σου λεω εγω,μπορει να σου πει ομως σε καμια περιπτωση να μην τα κανεις χρηση.

show_palmettos

New Member

φιλε αν μενεις αθηνα...μπορεις να μου πουλησεις εναν αφρο rogaine εστω κ αν ειναι ληγμενος,δε με πειραζει !
απλα δε θελω να το δωσεις σε τιμη μεγαλυτερη απο αυτην που το αγορασες !
αν μπορεις τοτε στειλε απαντηση εδω
αν οχι τοτε δεν πειραζει
Ευχαριστω !

nightwish1975

New Member

show_palmettos είπε:
φιλε αν μενεις αθηνα...μπορεις να μου πουλησεις εναν αφρο rogaine εστω κ αν ειναι ληγμενος,δε με πειραζει !
απλα δε θελω να το δωσεις σε τιμη μεγαλυτερη απο αυτην που το αγορασες !
αν μπορεις τοτε στειλε απαντηση εδω
αν οχι τοτε δεν πειραζει
Ευχαριστω !
Αν δε τους επιστρέψω το ρυθμίζουμε. Οι 6 με τα ταχυδρομικά μου ήρθαν 72€, όχι άσχημα όταν το ένα Regaine έχει 35€ το μπουκάλι!!!

show_palmettos

New Member

κοιτα αν δεν παιζει ρολο η ημερομηνια ληξεως τοσο πολυ τοτε κρατησε τους..αν ομως χαλαει η μινοξιδιλη κ δεν εχει αποτελεσμα τοτε πρεπει να τους επιστρεψεις !
παντως αν τους κρατησεις τελικα,τοτε γραψε μου μυνημα να αγορασω τον εναν τουλαχιστον.
πιστευω οτι μπορει να βοηθα η μινοξιδιλη κ ας εχει ληξει,γιαυτο θελω εναν αφρο !
αλλα καλυτερα που το εκανες θεμα,ωστε να παρουμε γνωμες κι απο αλλα μελη του φορουμ σχετικα με το ποσο επηρεαζει τα συστατικα του συγκεκριμενου προιοντος η ληξη της ημερομηνιας χρησης του κι εφαρμογης του !

HealingMinD

New Member

refund θα σου κανει εαν ειναι πωλητης της προκοπης γιατι θα φοβατε το feedback,και αφου στο ειπε κιολας,δεν νομιζω οτι εχεις λογους να ανυσηχεις.

Το refund να ξερεις οτι αργει αρκετα...(χωρις αυτο να ειναι προβλημα φυσικα)

ΥΓ: νομιζω οτι ο show_palmettos σου εδωσε την καλυτερη λυση!

mindtrapper

Member

Δε λήγει με την έννοια ότι θα πάθεις τίποτα. Παλιά που έβαζα και εγώ αφρό regain είχα βάλει και έναν που είχε λήξει έναν χρόνο και δεν έδειχνε σημάδια αλλοίωσης (άφρισμα, χρώμα, μυρωδιά κτλ). Μπορεί όμως να μειωθεί η απόδοση της ουσίας.

Εγώ θα τα χρησιμοποιούσα πάντως. Όπως ειπώθηκε δεν λήγουν ακριβώς όταν λέει στο μπουκάλι, έχεις αυτόν το μήνα να μισοαδειάσεις τον ένα, θα σου αγοράσει και ο φίλος άλλο ένα. Τέσσερις φιάλες θα μείνουν που είναι ληγμένες. Βάλε και ένα μήνα περίπου για να λήξουν πραγματικά, έμειναν τρεις. Ε, για τρεις μήνες εγώ θα έβαζα.

lab_rat

Member

show_palmettos είπε:
κοιτα αν δεν παιζει ρολο η ημερομηνια ληξεως τοσο πολυ τοτε κρατησε τους..αν ομως χαλαει η μινοξιδιλη κ δεν εχει αποτελεσμα τοτε πρεπει να τους επιστρεψεις !
παντως αν τους κρατησεις τελικα,τοτε γραψε μου μυνημα να αγορασω τον εναν τουλαχιστον.
πιστευω οτι μπορει να βοηθα η μινοξιδιλη κ ας εχει ληξει,γιαυτο θελω εναν αφρο !
αλλα καλυτερα που το εκανες θεμα,ωστε να παρουμε γνωμες κι απο αλλα μελη του φορουμ σχετικα με το ποσο επηρεαζει τα συστατικα του συγκεκριμενου προιοντος η ληξη της ημερομηνιας χρησης του κι εφαρμογης του !
mindtrapper είπε:
Δε λήγει με την έννοια ότι θα πάθεις τίποτα. Παλιά που έβαζα και εγώ αφρό regain είχα βάλει και έναν που είχε λήξει έναν χρόνο και δεν έδειχνε σημάδια αλλοίωσης (άφρισμα, χρώμα, μυρωδιά κτλ). Μπορεί όμως να μειωθεί η απόδοση της ουσίας.
Στπν αφρο παιζει ρολο η ημερομηνια ληξης! Το καταλαβαινεις και απο τις αλλαγες στη συσταση!! Εγω ειχα ληγμενο λιγο πανω απο μηνα και παρατηρησα οτι ελιωνε πιο γρηγορα στο χερι απο το κανονικο, κ ηταν ελαφρως πιο κιτρινο! Μετα απο 3-4 μηνες ηταν τερμα κιτρινο και εβγαινε σχεδον σαν υγρο!!

mindtrapper

Member

Σίγουρα θα είναι και ανάλογα την παρτίδα. Σημαντικό είναι επίσης που τον είχες. Για παράδειγμα εγώ τον είχα σε πολύ κρύο και σκοτεινό μέρος. Αν τον έχεις κοντά σε φώτα ή σε κανένα καλοριφέρ θα αλλοιώνεται πιο γρήγορα πιστεύω.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα