teleiomenos
New Member
Γειά σας. Είμαι 33 ετών αλλά νιώθω 100.. Ο λόγος ειναι τρείς μεταμοσχεύσεις στην "κορυφαία" ελληνική (πόσο βλάκας ήμουν που δεν είχα λάβει αυτό τον παράγοντα υπ'όψη στην επιλογή εταιρίας) εταιρία.. Όταν άρχισε το πρόβλημα δεν ήξερα τίποτα σχετικά και είχα πάθει απίστευτο πανικό.. Από τότε ήξερα πως δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς μαλλιά. Κάποια μέρα που ηρέμησα κάπως άρχισα την αναζήτηση της απελπισίας (δεν φανταζόμουν ότι υπάρχει κάτι τόσο ελπιδοφόρο όπως η μεταμόσχευση).. Χάρη στο ίντερνετ, ήμουν σε θέση να κρίνω τις εταιρίες συνολικά. Κάποιες έκαναν μπαμ πως ήταν σούπερ μάρκετ (τα πάντα όλα και φθηνά). Μία (Γερμανική) φαινόταν πολύ σοβαρή αλλά της έλειπε η "λάμψη" της τεχνολογικής καινοτομίας/πρωτοπορίας. Αυτή τη λάμψη βρήκα στην εταιρία που αυτοδιαφημίζεται ως παγκόσμια πρωτοπόρος, με αμέτρητες παρουσιάσεις σε παγκόσμια συνέδρια και δεν συμμαζεύεται.. Έψαξα για κάποια στάνταρ ποιότητας και η μόνη που είχε isoXXXXXX ήταν αυτή. Δεν το σκέφτηκα άλλο και έδωσα τα πρώτα λεφτά που είχα καταφέρει να μαζέψω στη ζωή μου. Ήμουν διατεθιμένος να γίνω και πειραματόζωο για να επανέλθει η φυσιολογική μου εμφάνιση ή να πεθάνω.. Την ημέρα της επέμβασης την είχα ορίσει προσωπική εορτή ανάστασης. Δεν θυμάμαι αριθμό ριζών, το μόνο που ξέρω ειναι ότι ήταν με ράμα και πλήρωσα 5000. Δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο, με μια ένσταση: όσο εγώ έβαζα και περίμενα νέες τρίχες, άλλες έπεφταν.. Άκυρη η εορτή... Νομίζω κατάφερα να μαζέψω λεφτά σε 1 ή 2 χρόνια. Μου έκαναν χωρίς ράμα και απ'όσο έμαθα μόλις πρόσφατα (από δύο πηγές) αυτή ήταν μια εγκληματική κίνησή τους γιατι έχω μεγάλο κεφάλι και η αραίωση ήταν μαζική. Που πας να καλύψεις το αεροδρόμιο με μία μία τριχες;;;; Άκυρη και η δεύτερη εορτή.. Δεν θυμάμαι για πόσα χρόνια είχα απομονωθεί κοινωνικά. Δεν έβγαζα το καπέλο ούτε με λεφτά δημόσια. Ένα φάντασμα κυριολεκτικά... Δεν ήξερα τι να κάνω.. Δεν ήθελα να δουλέψω, δεν ήθελα να ζήσω και συνεπώς δεν είχα λεφτά για άλλες επεμβάσεις. Ούτε ήξερα αν άξιζε τον κόπο.. Αποφάσισα να στείλω ε-μαιλ στον μεγάλο πρόεδρο λέγοντάς του τα πάντα. Απ'το πόσο εύκολα τους εμπιστεύτηκα μέχρι το πόσο με είχε διαλύσει αυτή η κατάσταση. Του λέω πρόεδρε θα αυτοκτονήσω, σώσε με... Και ο άνθρωπος έδειξε μεγάλος μάγκας και μου είπε έλα για δωρεάν επέμβαση... Έγινε και η τρίτη φίλοι μου και τα αποτελέσματα πάλι απαράδεκτα.. Το κεφάλι μου πριν 3 μήνες που ήμουν 33 ετών - 9 χαμένα σε κατάσταση 5Α!!!!!!!!!!! με κάτι τρίχες αντι για φαλάκρα που δεν έκαναν καμία διαφορά. Το καπέλο εκεί και εγώ να συνεχίζω να ειμαι ένα φάντασμα.. Έχω χάσει τη μισή μου ζωή κυριολεκτικά... Πριν 3 μήνες, όταν κόντευα τα 33 και με είχαν πιάσει πλέον απίστευτα υπαρξιακά και δεν ξέρω τι να πρωτοπώ αδιέξοδα, αποφάσισα να πάω στην Γερμανική δύναμη.. Η επέμβαση έγινε αρχές Ιουνίου και στα τέλη Ιουνίου έκανα και την πρωτοποριακή τους μέθοδο με κάτι που σου παίρνουν αίμα και το ενεργοποιούν κτλ κτλ και στο βάζουν με ενέσεις στο κεφάλι. Αν δεν δω αποτελέσματα και απ'τους Γερμανούς, που λογικά θα δω, θα θέλω κάποιος να μου πεί πως κάτι έχει το κεφάλι μου και δεν κάνει για μεταμόσχευση ή θα γίνω Παλαιστίνιος με εκρηκτικά.. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συμβαίνει όλο αυτό. Είναι λες και ζω σε πια "παράλληλη" διάσταση δίπλα στην κανονική ζωή και δεν μπορώ να κάνω τίποτα για να πλησιάσω. Άλλοι θεραπεύουν καρκίνους και απίστευτες αρρώστιες και εγώ έχω καταστραφεί απ'την αποτυχία(???) κάποιων να κάνουν αυτά που υπόσχονται.. Δεν ξέρω καν γιατι γράφω αυτό το ποστ. Δεν έχω σκοπό να δυσφημίσω κανέναν πριν να ειμαι σίγουρος ότι όντως φταίει.. Αλλά αν σιγουρευτώ αλοίμονό τους.. Γιατί ο πιο επικίνδυνος άνθρωπος ειναι αυτός που δεν τον νοιάζει αν ζεί η όχι