Λίγο αμπελοφιλοσοφία και όχι μόνο ...

Sky Nik

New Member
Ίσως κάποιοι το βρούνε λίγο άκυρο το θέμα και ελπίζω κάποιοι άλλοι όχι.

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που παρενέργειες ''εμφανίζονται'' απλά και μόνο στο άκουσμα τους ή όταν κάποιος τις διαβάζει στο πίσω μέρος των οδηγιών κάποιου φαρμάκου.

Δηλαδή με λίγα λόγια με έναν τρόπο εμείς οι ίδιοι επηρεάζουμε τον οργανισμό χωρίς ουσιαστικά να υπάρχει λόγος απλά και μόνο με την σκέψη που κάνουμε και μόνο με αυτή.

Σίγουρα όλοι μας έχουμε διαφορετικό βαθμό επικοινωνίας με το σώμα μας και κατ΄επέκταση με τον οργανισμό μας.

Και σκέφτομαι .... Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να αντιστρέφαμε αυτή την λογική και πόσο δύσκολο είναι να γίνει ?

Είμαι σίγουρος ότι έχουμε πολλά ακόμα να μάθουμε για το πόσο μπορούμε να ελέγξουμε τον εαυτό μας και ίσως κάποιοι το έχουνε καταφέρει .

Και ρωτάω
π.χ. αν κάποιος μας έδινε ενα μπουκαλάκι με κάποιο υγρό και μας έλεγε ότι είναι το φάρμακο για την τριχόπτωση ενώ στην πραγματικότητα είχε νερό , θα υπήρχε ποτέ η περίπτωση

να υποβαλουμε τον οργανισμό μας ώστε να αντιδράσει και με έναν τρόπο να γίνει πραγματικότητα ?

Δεν ξέρω πως φαίνεται και πως ακούγεται το όλο θέμα ... ελπίζω όχι πολύ περίεργο ..... απλά μία σκέψη αποτυπώνω !

Καλή Ανάσταση σε όλους

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΠΑΝΟΣ26

New Member
Απ: Λίγο αμπελοφιλοσοφία και όχι μόνο ...

καλη ανασταση φιλαρακο . πιστευω πως σε ενα μεγαλο μερος παθησεων , ο οργανισμος μας μπορει να επιδρασει θετικα ..μονο και μονο οτι ενα φαρμακο(καραμελα) θα τον βοηθησει . βεβαια οι παρενεργειες που αναφερεσε και τα συμπτωματα μπορει πολλες φορες να οφειλονται σε καθαρα ψυχολογικους λογους .οποτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα ουτε καν να υφιστανται. ειδικα σε τομεις οπως το σεξουαλικο . που μπορει να εχεις μειωμενη στυση μονο και μονο απο φοβο ..... καλη ανασταση !!!!!!!!!!!!!

xDante

Member

η ψυχολογιά πέζει ρόλο αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ....
επίσης ο φόβος παρενεργειών είναι διαφορετικός απο την ψυχολογία της εφαρμογής μινοξ
πάντως όταν πρωτοπήρα μινοξ έτσι πίστευα και πιστέυω αρκετοί απο εδώ.....
εγώ πάντως μόνο με το possitive thinking regrowth δεν είδα ......
βέβαια υπάρχει και η αντίληψη οτι αυτό μπορεί να θεραπέυσει και το έχει κάνει ή τουλάχιστον μπορεί να σου δώσει ένα boost σε διάφορες ασθένειες αλλά και πάλι το placebo που λέμε ναι μεν έχει ένα 2% θετικά αποτελέσματα αλλά κατά την γνώμη μου δεν επαρκεί

Sky Nik

New Member

Είμαστε τόσο σίγουροι ότι δεν θα γινόταν τίποτα ?

Πολλές φορές έχουμε δει αρκετούς να κάνουνε πράγματα που για όλους τους υπόλοιπους φαίνονται αδιανόητα .

Δεν το καταφέρανε ξαφνικά αλλά με πολύ προσπάθεια .

Και μόνο η θετική σκέψη προφανώς δεν φτάνει φίλε ΧDANTE , αυτό το boost που αναφέρεσε μάλλον θέλει πολύ εκπαίδευση , με λίγα λόγια θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα φτάσουμε

σε ένα level οργανικά που θα μπορούμε να καταφέρνουμε πολλά παραπάνω πράγματα από αυτά που σήμερα μας είναι γνωστά .

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι εφικτό από αυτά που κατά καιρούς έχω δει , ελπίζω μόνο να μην είμαι ο μόνος !!!!!!!!!!!!!!!

xDante

Member

Sky Nik είπε:
Είμαστε τόσο σίγουροι ότι δεν θα γινόταν τίποτα ?

Πολλές φορές έχουμε δει αρκετούς να κάνουνε πράγματα που για όλους τους υπόλοιπους φαίνονται αδιανόητα .

Δεν το καταφέρανε ξαφνικά αλλά με πολύ προσπάθεια .

Και μόνο η θετική σκέψη προφανώς δεν φτάνει φίλε ΧDANTE , αυτό το boost που αναφέρεσε μάλλον θέλει πολύ εκπαίδευση , με λίγα λόγια θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα φτάσουμε

σε ένα level οργανικά που θα μπορούμε να καταφέρνουμε πολλά παραπάνω πράγματα από αυτά που σήμερα μας είναι γνωστά .

Προσωπικά πιστεύω ότι είναι εφικτό από αυτά που κατά καιρούς έχω δει , ελπίζω μόνο να μην είμαι ο μόνος !!!!!!!!!!!!!!!

τι έχεις δει για πε ......
ωραίο θα ήταν να γινόμασταν σούπερ ήρωες ;D
μήπως να πηγαίναμε στο νεπάλ ? αλλά όλοι οι βούδες καραφλοί φαίνονται τυχαίο ? δεν νομιζωωωωω 8)

Sky Nik

New Member

Μπορώ να σου στείλω και videaki αν θες και επειδή περίμενα κάτι τέτοιο δεν το είπα τυχαία αλλά δεν νομίζω να έχει πολύ νόημα και δεν θέλω να πείσω κανέναν.

Τώρα για τους τύπους που ανέφερες υποθέτω δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές τους να βρουν απάντησει στο δικό μας πρόβλημα !!!!!!

Αυτό που φοβόμουνα να πω την αλήθεια όταν άνοιξα το συγκεκριμένο θέμα είναι ότι θα γυρνούσε σε μια παρωδία αλλά ελπίζω να μην γίνει κάτι τέτοιο ...... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xDante

Member

δεν σε κοροιδέυω απλά χαριτολογόντας απαντώ....
το θέμα σου φαίνεται ενδιαφέρον μπορείς να το συνεχίσεις δίνοντας μας τροφή για σκέψη ! ;)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@Sky Nik ωραίο το θέμα που άνοιξες, κι εγω πιστεύω οτι μελλοντικά θα μπορεί ο άνθρωπος να αλλάξει κάτι στον οργανισμό του απλά και μόνο με την σκέψη, αλλά δυστηχώς απέχουμε πολύ μακριά απο αυτό.

xDante είπε:
αλλά όλοι οι βούδες καραφλοί φαίνονται τυχαίο ? δεν νομιζωωωωω 8)
:eek:fft: @xDante θυμήθηκα το αστείο με το Βούδα: "Πως κάποιος που ζυγίζει πάνω απο 200 κιλά, έχει τα κότσια να διδάσκει τους μαθητές του για αυτοσυγκράτηση?" :D

Μπλουζα