Κληρονομικότητα-αλωπεκία

joner

Member
Ανοίγω αυτο το θέμα για να γράψουμε ο καθένας
τι ιστορικό αλωπεκιας υπάρχουν σε συγγενείς
και κατα πόσο τελικά τον επηρέασε.
Αρχίζω εγω λοιπόν εμένα ο πατέρας ,και οι 2
παππούδες μου ηταν nw 0 και ο θείος μου
το ίδιο.τωρα εγω ειμαι nw 3 και ο αδερφός
μου αρχίζει να αραιωνει.απο ξαδερφια όλοι
φουλ μαλλί.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jimys

Member
δυο παππουδες με nw6 οταν ζουσαν και ο πατερας μου κ αυτος nw6
τα δυο μου αδερφια ακολουθησαν το pattern των παππουδων και ραφλιασαν nw5 μεχρι τα 25 τους και εγω ακολουθω το pattern του πατερα και προς το παρον ειμαι 24 και ειμαι nw2-3 οπως και εκεινος ηταν στην ιδια ηλικια . Μονη διαφορα οτι εδω και 2 μηνες παιρνω μινοξ και ηδη εχω δει διαφορα που θα ανατρεψει χρονικα τη κληρονομικοτητα... κατα τα αλλα τα γονιδια μιλησαν 100%

kаl

New Member
Πατερας ετ 65 nw 2.5 solid χωρις αραιωση
Παππους ετ71 nw1 ο δευτερος pattern nw5 με τριχοπτωση μετα τα 60 και ακομη εχει καποθα μαλλια πανω
Θειοι και οι 2 nw1 γυρω στα 60
Αδερφια nw1
Eγω 21 nw2 -2.5 λογικα παω για κανα 5αρι-6αρι ανετα

θειοι τουμπανα, παππους απο μητερα τουμπανο, πατερας (ετων 58) και παππους απο την πλευρα του πατερα μου ,norwood 3 (μεχρι 35 χρονων απο οτι βλεπω σε φωτογραφιες λιγο προβλημα) .. το μονο θετικο ειναι οτι τα σημεια που εχουν μαλλια ειναι τουμπανιασμενα και με καταμαυρες τριχες ακομα και ας ειναι 58 .. εγω 22 ,δεν εχω κατι ιδιαιτερο ακομα,μονο με τον δεξι κροταφο λιγο που σκεφτομαι να το παλεψω με αφρο μινοξ..
δυο πραγματα πιστευω ειναι σημαντικα 1)θα φτασουμε το ιδιο με τον παππου πχ... ??? σιγα την περιποιηση που εκαναν τοτε..

2)μακαρι να ειναι το υπολοιπο κεφαλι μας,οπως στην περιπτωση πχ του πατερα μου με καλο μαλλι για να κανουμε καμμια μεταμοσχευση της προκοπης στο μελλον :blush:

panoslydios

New Member
kall2 είπε:
Παππους ετ71 nw1 ο δευτερος pattern nw5 με τριχοπτωση μετα τα 60 και ακομη εχει καποθα μαλλια πανω
Αδερφια nw1

Aραξε φιλε μην σκεφτεσαι ετσι.Ωραιο thread για να διαπιστωσουμε οτι η γενια μας για καποιο λογο γερναει στο μαλλι της
απελπιστικα γρηγοροτερα!

panoslydios είπε:
kall2 είπε:
Αδερφια nw1

Aραξε φιλε μην σκεφτεσαι ετσι.Ωραιο thread για να διαπιστωσουμε οτι η γενια μας για καποιο λογο γερναει στο μαλλι της
απελπιστικα γρηγοροτερα!

το μονο διαφορετικο μπορει να ειναι το αγχος.. δεν ηξεραν απο αγχος,εμενα απο μικρα παιδια μεχρι να παιθανουν ηταν βοσκοι και αγροτες

panoslydios

New Member
Δεν ειναι μονο αυτο φιλε. Δεν προκειται να κανω κηρυγμα εδω,αλλα δεν ειναι μονο αυτο.

kаl

New Member
Εχετε δικιο παρατηρω πολλους συνομηλικους μου-μας να εχουν προβληματα με τα μαλλια τους.Και κτ ακομη ολοι ειναι Ελληνες το τονιζω γτ ζω τα τελευταια χρονια σε βορεια χωρα λογω σπουδων και παρατηρω συνομηλίκους να ναι ολοι τελειοι με ενα ελαχιστο αριθμο καποιων με τριχοπτωση ισως ειναι συμπτωση δν ξερω αλλα μου φαινεται γενικοτερα στην Ελλαδα ειναι πιο εκτεταμενο..

Chs

Μέλος του προσωπικού
Είναι... είναι.... Μετά την λαμογιά, ερχόμαστε πρώτοι στην καραφλιά :violin:

ρε παιδια αποκλειεται να δημιουργηθηκε το γονιδιο χωρις λογο :-/ τα περισσοτερα γονιδια του ειδους αναπτυσσοντε μετα απο το περασμα των χρονων σαν αντικρουομενα σε μια εξωτερικη "δυναμη " ... μην ξεχναμε πχ... ελλαδα,ιταλια,ισπανια αλλα κυριως η ελλαδα εχει μεγαλο αριθμο σε ατομα με ελειψη g6pd,για να αμυνθει ο οργανισμος στα κρουσματα ελονοσιας.. δεν μιλαμε για καποια γονιδιακη ασθενεια του τυπου down ή klinefelter κλπ οπου λογο τρισωμιας ή ελειψης ενος χρωμοσωματος οδηγει σε αυτο..
Οσο για της βορειες χωρες δε νομιζω να ειναι παντου ετσι,οι αγγλοι νομιζω δεν ειναι πολυ καλυτερα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kаl

New Member
το γονιδιο υπηρχε απο την αρχαιοτητα στους Ελληνες,βλεπε ιπποκρατης σωκρατης κ.α γνωστοι αρχαιοι απλα με τα χρονια ισως ο ηλιος ισως ο τροπος ζωης εχει οδηγησει σε μεγαλυτερη εκφραση νομιζω ολοι τα βλεπουμε πας σε μια καφετερια και οι μισοι εχουν θεμα..Σε καποιο παλιο ποστ ειχαν ανεβασει και στατιστικη ερευνα που εβγαζε την χωρα μας πρωτη!

kall2 είπε:
το γονιδιο υπηρχε απο την αρχαιοτητα στους Ελληνες,βλεπε ιπποκρατης σωκρατης κ.α γνωστοι αρχαιοι απλα με τα χρονια ισως ο ηλιος ισως ο τροπος ζωης εχει οδηγησει σε μεγαλυτερη εκφραση νομιζω ολοι τα βλεπουμε πας σε μια καφετερια και οι μισοι εχουν θεμα..Σε καποιο παλιο ποστ ειχαν ανεβασει και στατιστικη ερευνα που εβγαζε την χωρα μας πρωτη!

αυτο που λεω,ειναι τι να οδηγησε στη δημιουργια του... και σε πολλα αγαλματα το βλεπεις αυτο που λες...

kаl

New Member
ειναι μαλλον ετσι το dna του λαου..το εχει εξ'αρχης..η αν θες το dna των μεσογειακων λαων,π.χ οι ασιατες δεν το χουν σε μεγαλο βαθμο

Μπλουζα