Κεσερ μπισανγκα η hdc για fue?

ano1986

New Member
καλησπερα παιδια..καινουργιος στο forum το εχω ανακαλυψει πριν μια εβδομαδα περιπου...εχω μια μεταμοσχευση fue στο ιστορικο μου πριν 3 μηνες περιπου...μαλλον δεν ειναι ιδιαιτερα καλη γιαυτο σκοπευω να κανω μια καινουργια...η προηγουμενη μου στοιχοισε 3500 χιλιαδες χωρις να μου πουνε συγκεγριμενο αριθμο grafts...κλινικη και ονομα γιατρου δεν νομιζω οτι πρεπει να αναφερω προς το παρον γιατι το αποτελεσμα δεν ειναι ακομα σιγουρο αλλα μαλλον οχι καλο...η απογοητευση μου αυτη με οδηγησε στο να ψαχτω περισσοτερο και απο τι εχω καταλαβει απο εδω και ξενα forum οι γιατροι που εχω αναφερει θεωρουνται κορυφεοι στις fue μεταμοσχευσεις..καλο θα ηταν οπιοι εχουν κανει μεταμοσχευσεις με τους γιατρους αυτους να μας πουν τις εντυπωσεις τους ετσι ωστε να αποφυγουμε ολοι στο μελλον τυχον αποτυχημενες μεταμοσχευσεις..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Κεσερ μπισανγκα η hdc για fue?

ano1986 είπε:
καλησπερα παιδια..καινουργιος στο forum το εχω ανακαλυψει πριν μια εβδομαδα περιπου...εχω μια μεταμοσχευση fue στο ιστορικο μου πριν 3 μηνες περιπου...μαλλον δεν ειναι ιδιαιτερα καλη γιαυτο σκοπευω να κανω μια καινουργια...η προηγουμενη μου στοιχοισε 3500 χιλιαδες χωρις να μου πουνε συγκεγριμενο αριθμο grafts...κλινικη και ονομα γιατρου δεν νομιζω οτι πρεπει να αναφερω προς το παρον γιατι το αποτελεσμα δεν ειναι ακομα σιγουρο αλλα μαλλον οχι καλο...η απογοητευση μου αυτη με οδηγησε στο να ψαχτω περισσοτερο και απο τι εχω καταλαβει απο εδω και ξενα forum οι γιατροι που εχω αναφερει θεωρουνται κορυφεοι στις fue μεταμοσχευσεις..

Φίλε με όλο το θάρρος σε κάθε νεο post που κάνεις αναφέρεις πάντα περιλιπτικά την μεταμόσχευση που έχεις κάνει. Σου είπαμε όλοι που απαντήσαμε στα post σου να ανοίξεις ένα νέο θέμα και να πεις εκεί την εμπειρία σου. Για πιο λόγο δεν το κάνεις?

ano1986 είπε:
καλο θα ηταν οπιοι εχουν κανει μεταμοσχευσεις με τους γιατρους αυτους να μας πουν τις εντυπωσεις τους ετσι ωστε να αποφυγουμε ολοι στο μελλον τυχον αποτυχημενες μεταμοσχευσεις..

Υπάρχουν συγκεκριμένα θέμματα με πολλές εμπειρίες μεταμοσχεύσεων παιδιών που αναφέρουν το όνομα κλινικής / γιατρού. Μπορείς να δεις στα συγκεκριμένα.

ano1986

New Member

φιλε δεν το κανω γιατι απο τεχνολογια ειμαι ασχετος.κανεις δεν ξερει οτι εχο κανει μεταμοσχευση αρα δεν μπορει κανεις να με βοηθησει να ανεβασω φωτογραφιες....στο θεμα που εχω θεση εδω ειναι να καταλαβουμε πιος απο τους τρεις θα μας κανει την καλυτερη δουλεια χωρις να σκεφτομαστε την τιμη γτ ενα τυχον κακο αποτελεσμα δεν συγκρινετε με καμια τιμη...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

ano1986 είπε:
φιλε δεν το κανω γιατι απο τεχνολογια ειμαι ασχετος.κανεις δεν ξερει οτι εχο κανει μεταμοσχευση αρα δεν μπορει κανεις να με βοηθησει να ανεβασω φωτογραφιες....στο θεμα που εχω θεση εδω ειναι να καταλαβουμε πιος απο τους τρεις θα μας κανει την καλυτερη δουλεια χωρις να σκεφτομαστε την τιμη γτ ενα τυχον κακο αποτελεσμα δεν συγκρινετε με καμια τιμη...

Σου εξήγησαν τα παιδιά πως ανεβάζεις φώτογραφίες στο φόρουμ. Αν δεν το κατάλαβες, μπορείς να τις στείλεις σε εμένα σε ενα email και να της ανεβάζω εγώ στο δικό σου θέμα. Δεν έχεις δηλαδή κανέναν γνωστό που να ξέρει έστω τα βασικά σε ιντερνετ / υπολογιστές ? Τι σχέση έχει ότι δεν ξέρει κανένας ότι δεν έχεις κάνει μεταμόσχευση με το να σε βοηθήσει να ανεβάσεις φωτογραφίες? Δεν στο κάνω για να στην σπάσω, αλλά βλέπω ότι σε κάθε νεο post που κάνεις αναφέρεις και γι αυτήν την μεταμόσχευση. Απλά δεν έχει νοήμα να το κάνεις με αυτόν τον τρόπο, καταντάει κουραστικό να διαβάζουμε συνέχεια το ίδιο πράγμα σε κάθε ποστ και δεν κερδίζεις και κάτι ουσιαστικό.

Μπλουζα