Καταλληλο σαμπουν

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Undead

New Member
Καλησπερα απο εμενα παιδια! Πολυ ωραιο φορουμ

Λοιπον θα ηθελα να μου προτεινετε ενα καλο σαμπουαν (φυτικο και οχι χημικο) για ενα πιο πλουσιο, δυνατο και γερο μαλλι, γιατι τεινει να σπαει και να πεφτει σχετικα ευκολα. Γενικοτερα δεν εχω αδυνατη τριχα, ισα ισα ειναι κανονικη και τα μαλλια μου θελουν το πολυ ανα 2 μερες λουσιμο.. Επειδη ομως παω γυμναστηριο τα λουζω μερα παρα μερα. Γι αυτο αν γινεται το σαμπουαν να ειναι για μερα παρα μερα στην χρηση... Επισης να εχει ευχαριστη μυρωδια και οχι την επομενη μερα να βρωμανε τα μαλλια. Να μην εχει παρενεργεις κλπ. Ποιο θα ηταν ενα καταλληλο για μενα σαμπουαν ; Ευχαριστω πολυ!

- Δεν εχω προβληματα πυτιριδας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

heyya

New Member
Απ: Καταλληλο σαμπουν

Η Jason αποτελεί μια καλή επιλογή στα φυτικά sls free σαμπουάν!
εδώ η σειρά της http://www.jason-natural.com/products/everyday_hair_care.php
προσωπικά χρησιμοποιώ της jojoba και είμαι ικανοποιημένος!

Επίσης μια καλή επιλογή πρόκειται το γνωστό σαμπουάν αλόης http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1378.msg23392.html#msg23392

Αυτά σε μαγαζιά με φυτικά καλλυντικά είτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.

genesis

New Member

πολυ καλη επιλογη φαινεται να ειναι και το conditioner της aloe pura. και αυτο που σου λεει ο heyya ειναι καλο. εχει πολλα σαμπουαν η συγκεκριμενη εταιρια και ειναι φυτικα. και φθηνα αποσο θυμαμαι.

Undead

New Member

Τα σαμπουαν αυτα ειναι φυτικα σωστα ; Εχουν παρενεργειες ; Με το θεμα pht τι παιζει ; Συμβαλουν στην ελλατωση ; Χρειαζετε να ξερω τπτ αλλο ; Ευχαριστω !

heyya

New Member

genesis είπε:
και αυτο που σου λεει ο heyya ειναι καλο. εχει πολλα σαμπουαν η συγκεκριμενη εταιρια και ειναι φυτικα. και φθηνα αποσο θυμαμαι.

της Jason λες; όντως, 11-12 ευρώ τα 473 ml 8) ...από νετ ίσως βγει και φθηνότερα!

Undead είπε:
Τα σαμπουαν αυτα ειναι φυτικα σωστα ;

Ναι!

Undead είπε:
Εχουν παρενεργειες ;

Ούτε 1 στο εκατομμύριο...

Undead είπε:
Με το θεμα pht τι παιζει ;

Ουδέτερα φιλικά όπως λένε όλες οι παρασκευαστές σαμπουάν lol

Undead είπε:
Συμβαλουν στην ελλατωση ;

Ελάτωση τριχόπτωσης εννοείς; Δε νομίζω να υπάρχει τέτοιο σαμπουάν ακριβώς αν και το δικό μου αναγράφει JASON Natural Jojoba Shampoo removes sebum deposits that can cause dandruff, itching and hair loss. It helps correct damage caused by blow-drying, perming and too much sun.

Undead

New Member

Βασικα λεω για το ORGANIC ALOE VERA HERBAL SHAMPOO NORMAL/FREQUENT USE. Πως το βλεπεις ειναι καλο ; Και οταν λεει συχνη χρηση εννοει καθε μερα ; Α! επισης ειναι κατα της λιπαροτητας αυτο ; Εχει ευχαριστη μοιρωδια ; Για πες μου λιγο τι ξερεις γι αυτο το προιον ;

heyya

New Member

Δεν το έχω δοκιμάσει, σκοπεύω όμως σχετικά σύντομα που θα μακρύνει το μαλλί και δε θα βολεύει το gel -για την ώρα χρησιμοποιώ gel aloe της ίδιας εταιρίας -!
Όμως 3 μέλη του φόρουμ έχουν μείνει υπερευχαριστημένοι :grandpa:

heyya

New Member

Όποιο γουστάρεις φίλε :D

Κοίτα μόνο της Jojoba έχω δοκιμάσει και το διάλεξα για συγκεκριμένο λόγο... και είμαι ενθουσιασμένος! Για τα άλλα δεν ξέρω αλλά είναι έμπιστη εταιρία και όλα καλά θα είναι... διάβασε για τι τύπο μαλλιών ενδυκνύεται το καθένα, δες κανα review αφό ξένα φόρουμς και αποφάσισε ποιο σου κάνει ;D

heyya

New Member

heyya είπε:
Όποιο γουστάρεις φίλε :D

Κοίτα μόνο της Jojoba έχω δοκιμάσει και το διάλεξα για συγκεκριμένο λόγο... και είμαι ενθουσιασμένος! Για τα άλλα δεν ξέρω αλλά είναι έμπιστη εταιρία και όλα καλά θα είναι... διάβασε για τι τύπο μαλλιών ενδυκνύεται το καθένα, δες κανα review αφό ξένα φόρουμς και αποφάσισε ποιο σου κάνει ;D

edit: τζέισον είναι ρε, τι τζάκσον :p

Undead

New Member

Επειδη δεν ειμαι καλος στα εγγλεζικα θελω αυτο το οποιο να ειναι κατα τις λιπαροτητας, να καθαριζει ωραια τα μαλλια, να ειναι ευκολοχτενιστα και γενικοτερα να στρωνουν ευκολα (δλδ να μπορω να τα χτενιζω σε οτι στυλ θελω) και να ειναι λαμπερα και υγιη, πιο απο αυτη την σειρα θα μου ταιριαζε ;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

heyya

New Member

:2m:

μια χαρά όλα... το δικό μου π.χ. το τονίζει ότι θέλει 2 χέρια αν αυτό εννοείς!

Αλλά κοίτα, αν όλα όσα ζητάς τα έκανε κάποιο σαμπουάν να είσαι σίγουρος ότι όλοι θα το χρησιμοποιούσαμε! Το θέμα είναι να έχουμε κάποιο που να μας καλύπτει στο μεγαλύτερο ποσοστό. Μην έχουμε τρελές απαιτήσεις από ένα κοινό σαμπουάν!

Undead

New Member

Ρε παιδια πες τε μου κανενα αλλο σαμπουαν γιατι αυτα δεν τα βρισκω με τιποταααα!!!

genesis

New Member

Undead είπε:
Ρε παιδια πες τε μου κανενα αλλο σαμπουαν γιατι αυτα δεν τα βρισκω με τιποταααα!!!
ρε απεθαντε..ιντερνετ ρε πουλι μου.. βρισκεις ότι θες. μπεκα μεσα και παρε aloe pura aloe vera shampoo είτε το normal είτε το damaged (και τα 2 κάνουν για κάθε μέρα, και για 2 φορές τη μερα). πάρε και το conditioner άμα γουστάρεις και εισαι αρχηγοπουλο (που λεει και ο σπυρος)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα