Καμια νεα φυτρα στα μαλλια μου !!!!

καλησπερα ειμαι 40 χρ κ απο τα 25 μου χανω σταδιακα τα μαλλια μου. ειμαι σιγουρη οτι ολοι ξερετε το ψυχολογικο κοστος οποτε δεν θα αναφερω τιποτα πανω σε αυτο. χαιρομαι που βρισκομαι μαζι σας γιατι πιστευω οτι απο κατι να εχει μαθει ο καθενας απο εμας το συνολο μπορει να προσφερει μαθηση. εχω δοκιμασει πολλες λοσιον φαρμακευτικες απο πολλους γιατρους αλλα θεωρω οτι δεν εχω καμια καμια αξιολογη προοδο. καθε χρονο τα μαλλια μου ειναι λιγοτερα. ειναι 3 φορες που τα μαλλια μου ..μου ειχαν πεσει πολυ κ μετα ειχαν επανερθει...οχι οπως ηταν αλλα ξαναεβγαζα. πριν 1 .5 χρονο ξεκινησα μια θεραπεια με μινοξι 2% κ διαφορα αλλα απο τα γνωστα που ξερουμε ολοι οτι βαζουν οι δερματολογοι μεσα. την εκανα την θεραπεια για 1 χρ κ ειχα σταθερο αποτελεσμα ειχα βγαλει μαλλια που ειχα χασει κ ημουν σε μια ανεκτη κατασταση. απο λαθος μου προφανως γιατι θεωρουσα οτι την εβαζα για πολυ καιρο την σταματησα αρχες αυγουστου. το αποτελεσμα ηταν αυτην την στιγμη στο πανω μερος του κεφαλιου μου να εχει αδειασει παρα πολυ...χωρις μεχρι τωρα να εβλεπα τρομερη τριχοπτωση. δηλαδη αραιωνε με αργους ρυθμους...τωρα εχει αρχισει κ ειναι καπως πιο εντονη η τριχοπτωση. το κακο ομως κ ειναι κατι που δεν εχω ξαναδει ολα αυτα τα χρονια οτι σε ολο το πανω μερος δεν εχω καμια απολυτως τριχα κ αυτο με εχει πανικοβαλει. αν δηλαδη συνεχει ετσι χριστουγγενα θα κανω καραφλη. προσπαθω να ειμαι ψυχραιμη κ ζητω αν καποιος απο εσας εχει καποια παρομοια εμπειρια να μου απαντησει. τι σημαινει οτι δεν εχω καμια απολυτος νεα τριχα ???? ευχαριστω πολυ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Καμια νεα φυτρα στα μαλλια μου !!!!

:welc: καλωσόρισες φίλη και καλή συνέχεια!!!

Δες τον οδηγό για γυναίκες http://www.hairlossgr.com/guides/women/ , καθώς και αυτό το thread http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,376.0.html . Δυστηχώς έτσι είναι με την μινοξιδίλη, άμα την αρχίσεις θέλει μόνιμη εφαρμογή. Έχασες πολλά μαλλιά αλλά μην απογοητεύεσε. Στην ΑΑ οι τρίχες δεν πέφτουν με την μία και δεν ξαναβγένουν, απλά οι επόμενες βγένουν όλο και πιο αδύναμες. Εφόσον υπάρχει ακόμα ο θύλακας της τρίχας θα ξαναβγούν, απλά θέλει χρόνο.
 
Απ: Καμια νεα φυτρα στα μαλλια μου !!!!

ευχαριστω παρα πολυ ειναι πολλα κ πιστευω να βοηθηθω. το μονο που δεν βλεπω καπου να εχει αναφερθει ειναι ...γιατι δεν εχω νεες φυτρες. αν εχει τυχει σε καμια κοπελα ας μου πει γιατι αυτο ειναι που με εχει πανικοβαλει.
 

Maria

New Member
Απ: Καμια νεα φυτρα στα μαλλια μου !!!!

Κωνσταντίνα νομίζω πρέπει να αρχίσεις πάλι την θεραπεία σου χωρίς καμία διακοπή αυτή τη φορά. Προφανώς οι φύτρες έπεσαν αφότου σταμάτησες τη θεραπεία. Συνέχισέ την και κάνε υπομονη μέχρι να σταματήσει η τριχόπτωση και θα δεις ξανά φύτρες.
 
Απ: Καμια νεα φυτρα στα μαλλια μου !!!!

ευχαριστω πολυ για την απαντηση πηγα σε μια εταιρια μεταμοσχευσης μου ειπαν καποια πραγματα . θα αναρτησω θεμα να μου πειτε την γνωμη σας.
 

JackSheppard

New Member
Απ: Καμια νεα φυτρα στα μαλλια μου !!!!

Σε ξενα φορουμς κυκλοφορει ενα γραφημα απο μετρησεις που εγιναν για τα αποτελεσματα της μινοξ αλλα δεν το εχω προχειρο τωρα, συνηθως αν τη σταματησεις, μεσα σε 3 μηνες αρχιζει κατακορυφη τριχοπτωση, και χανεις περισσοτερα μαλλια απο οσα θα εχανες αν δεν την χρησιμοποιουσες καθολου. Ομως μετα το 6μηνο, αυτο επανερχεται εκει που θα ησουν κανονικα αν δεν τη χρησιμοποιουσες καθολου. Το γιατι συμβαινει δεν ειναι σκοπιμο να το αναλυσουμε. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ξαναρχισεις μινοξ και να βαζεις σταθερα. Μπορει να μη γυρισεις εκει που ησουν τον αυγουστο, αλλα μπορει και να τα καταφερεις. Δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο, ειναι μπελας η χρηση της αλλα βοηθαει...
 
Μπλουζα