Καλύτερο εναλλακτικό του ru58841

Άκης

Administrator
Υπάρχουν αρκετές αναφορές στο διαδίκτυο για ανεπιθύμητες ενέργειες από την χρήση του RU58841, όπως πόνος στο στήθος, μειωμένη λίμπιντο, κόκκινα μάτια, θολή όραση, πονοκέφαλο, δυσκολία στην αναπνοή κ.α.

Οπότε πιστεύω καλό θα ήταν, κάποιος που το χρησιμοποιεί, να κοιτάξει να βρει κάτι άλλο εξίσου αποτελεσματικό με το RU58841, αλλά χωρίς τις ανεπιθύμητες ενέργειες.

Μέχρι στιγμής το RU58841 χρησιμοποιείται από τους χρήστες και δεν είναι αναγνωρισμένο σαν θεραπεία από μεγάλους ιατρικούς οργανισμούς ή το FDA, οπότε και οι μακροχρόνιες παρενέργειες του μας είναι άγνωστες.

Ένα ασφαλέστερο τοπικό, εναλλακτικό του RU58841 είναι το Hydroxyflutamide, το οποίο είναι ο ενεργός μεταβολίτης (δηλαδή η ενεργή μορφή ενός φαρμάκου, όταν έχει απορροφηθεί από το σώμα) της φλουταμίδης (flutamide).

Έχει σχεδόν παρόμοια δράση με το RU58841, με την διαφορά ότι υπάρχουν στοιχεία για την ασφάλεια του, τουλάχιστον σε τοπική χρήση.

Το μειονέκτημα του είναι ότι έχει χρόνο ημιζωής (half-life) περίπου 8 ώρες, αλλά όταν χρησιμοποιείται τοπικά απορροφάτε ελάχιστη ποσότητα του, μειώνοντας έτσι την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών από την χρήση του.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα