Και ξαφνικα... ερεθισμοι :/

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

lab_rat

Member
Παιδια προβλημα... μαλλον το παρακανα με τα τοπικα και τωρα δε την πολυπαλεβω! Το προβλημα δημιουργηθηκε μαλλον σταδιακα γιατι δεν αλλαξα κατι στη θεραπεια μου... Τωρα ομως οτι και να βαλω που να εχει προπυλενογλυκόλη, μου δημιουργει ερεθισμους και το χειροτερο ειναι οτι εχει αντιθετα αποτελεσματα στα μαλλια! Επισης σημερα που βγηκα στον ηλιο παλι με εκαιγε το κεφαλι μπροστα στη haιrline (χωρις να εκτεθω πολυ). Και δεν ειχα βαλει airol απο την προηγουμενη το βραδυ!
Λεω να τα κοψω ολα για καμια βδομαδα η να βαζω μονο foam που δε μου δημιουργει τπτ για να μη με παρει η κατηφορα!
Μπορει καποιος να μ προτεινει κανα καλο φαρμακο που να επιταχυνει την αποκατασταση? Κορτιζονουχο ή μη?? ::)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Και ξαφνικα... ερεθισμοι :/

Lab_hair είπε:
Παιδια προβλημα... μαλλον το παρακανα με τα τοπικα και τωρα δε την πολυπαλεβω! Το προβλημα δημιουργηθηκε μαλλον σταδιακα γιατι δεν αλλαξα κατι στη θεραπεια μου... Τωρα ομως οτι και να βαλω που να εχει προπυλενογλυκόλη, μου δημιουργει ερεθισμους και το χειροτερο ειναι οτι εχει αντιθετα αποτελεσματα στα μαλλια! Επισης σημερα που βγηκα στον ηλιο παλι με εκαιγε το κεφαλι μπροστα στη haιrline (χωρις να εκτεθω πολυ). Και δεν ειχα βαλει airol απο την προηγουμενη το βραδυ!
Λεω να τα κοψω ολα για καμια βδομαδα η να βαζω μονο foam που δε μου δημιουργει τπτ για να μη με παρει η κατηφορα!
Μπορει καποιος να μ προτεινει κανα καλο φαρμακο που να επιταχυνει την αποκατασταση? Κορτιζονουχο ή μη?? ::)
daktodor

Joda

Member

εγω πηρα μινοξ της kirkland,την χρησιμοποιησα για 3 περιπου βδομαδες και επισης και κανα δυο φορες εβαλα airol.απο την μινοξ ειχα τρελη ξηροδερμια κ απο την airol που εβαλα λιγο μονο κ μπροστα ειχα κοκκινιλες κ τσουξιματακια..
επειδη ειχα δοκιμασει κ παλιοτερα μινοξ την κανονικη κ ειχα παλι ξηροδερμια φανταζομαι οτι φταιει η propylene glycol και για αυτο τον λογο θα παρω μινοξ με glycerin αντι για ppg..
και συγκεκριμενα λεω για αυτη http://minoxidilmax.com/product_html/Essengen-5-noPG.html
τωρα απο εκει κ περα θα δω τι αλλο θα προσθεσω αργοτερα...

kapa

Μέλος του προσωπικού

Λες με καμια βδομαδα να ειμαι κομπλε?

ποια βδομαδα? :D
μετρα ωρες.
η daktodor περιεχει 2% miconazole nitrate και 1% hydrocortisone,ειναι κορτιζονουχα και παρα πολυ αποτελεσματικη,την χρησιμοποιω 12 χρονια
σμηγμα μυκητες,ερεθισμοι,ελαφρια εγκαυματα αντε γεια 8)

lab_rat

Member

kapamarou είπε:
μετρα ωρες.
η daktodor περιεχει 2% miconazole nitrate και 1% hydrocortisone,ειναι κορτιζονουχα και παρα πολυ αποτελεσματικη,την χρησιμοποιω 12 χρονια
Χαχα... Για να δουμε! Μακαρι... :)

JackSheppard

New Member

lab hair το δοκιμασες; Εγω ειδα διαφορα με stieprox σαμπουαν, και σχετικα συντομα. Ενημερωσε για dakt αν μπορεις...

lab_rat

Member

JackSheppard είπε:
lab hair το δοκιμασες; Εγω ειδα διαφορα με stieprox σαμπουαν, και σχετικα συντομα. Ενημερωσε για dakt αν μπορεις...
Νομιζω οτι με βοηθησε... τωρα επειδη τα σταματησα ολα για 4-5 μερες, δε μπορω να ειμαι 100% σιγουρος!

MANKAR

Active Member

kapamarou είπε:
μετρα ωρες.

δεν προκαλει ομως λεπτινση του δερματος αφου ειναι κορτιζονουχα??

kapa

Μέλος του προσωπικού

MANKAR είπε:
δεν προκαλει ομως λεπτινση του δερματος αφου ειναι κορτιζονουχα??
ναι,δεν ειναι για πολυ,μολις φυγουν οι ερεθισμοι την σταματαμε.
αν θελει καποιος να κανει μακροχρονια συντηρηση daktarin

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα