Καινούριος "από που να ξεκινήσω?"

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

aggelos20

Member
καλησπέρα είμαι καινούριος και θα θελα τη βοήθεια σας! είμαι 20 χρονων και εδώ και 6 μήνες έχω παρατηρήσει μεγάλη αραίωση και τριχόπτωση στους κροτάφους και στην κορυφή! επισκέφτηκα δερματολόγο 2 φορες όπου μου χορήγησε το σαμπουάν της vichy Dercos και μια και μια λοσιόν της ίδιας εταιρίας! τη λοσιόν την χρησιμοποίησα για 2 μήνες και τη σταμάτησα το σαμπουάν το χρησιμοποιώ ακόμα και σε αυτό το διάστημα πήρα για 2 μήνες το Cystine B6 4 δισκία τη μέρα! το αποτέλεσμα να χειροτερέψει η κατάσταση και η αραίωση να γίνει μεγαλύτερη! τι με συμβουλεύεται? θέλω να επισκεφτώ κάποιον ειδικό για μια αγωγή γιατί ο δερματολόγος ο απλός μονο με σαμπουάν με πάει πράγμα το οποιο δεν φαίνεται να 'χει αποτέλεσμα!!!

edit: greeklish --> Ελληνικά, Fenimore.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: KAINOURIOS "APO POU NA XEKINISW?"

καλημερα φιλε και καλως μας βρηκες , 8α σου συνιστουσα να διαβασεις καποια πραγματα στο site και μετα να δεις τι αγωγη σου τεριαζει ωστε να ακολου8ησεις!!!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Καινούριος "από που να ξεκινήσω?"

:welc: καλωσόρησες φίλε και καλή συνέχεια. Γράφε όμως μόνο στα Ελληνικά, είναι κανόνας του φόρουμ.

Δες τα παρακάτω links, και ότι απορία έχεις την συζητάμε...

http://www.hairlossgr.com/%ce%ac%ce%bb%ce%bb%ce%b1/faq/
http://www.hairlossgr.com/guides/men/
http://www.hairlossgr.com/treatments/men/

aggelos20

Member

Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για τα greeklish!! Καλά όλα αυτά τα προϊόντα αλλά δεν θα πρεπε να επισκευτώ πρώτα κάποιον ειδίκο ώστε να μου χορηγήσει αυτά που πρέπει; Πρέπει να πάω σε κάποιο κέντρο ή σε απλό δερματολόγο; Και κάτι τελευταίο ο δερματολόγος που μέχρι στιγμής πήγα μου είπε πως υπάρχουν αγωγές σαν τις παραπάνω αλλά έχεις αποτέτεσματα μόνο όταν τις πέρνεις και με το που τις σταματίσεις επανέρχεσαι στο ιδιο σημείο συν τις παρενέργιες που σου προκαλούν!! Αληθεύει;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
Ευχαριστώ πολύ και συγνώμη για τα greeklish!! Καλά όλα αυτά τα προϊόντα αλλά δεν θα πρεπε να επισκευτώ πρώτα κάποιον ειδίκο ώστε να μου χορηγήσει αυτά που πρέπει; Πρέπει να πάω σε κάποιο κέντρο ή σε απλό δερματολόγο; Και κάτι τελευταίο ο δερματολόγος που μέχρι στιγμής πήγα μου είπε πως υπάρχουν αγωγές σαν τις παραπάνω αλλά έχεις αποτέτεσματα μόνο όταν τις πέρνεις και με το που τις σταματίσεις επανέρχεσαι στο ιδιο σημείο συν τις παρενέργιες που σου προκαλούν!! Αληθεύει;

Μόνο το 1/10 των δερματολόγων θα σου δώσει αξιόλογη θεραπεία. Οι θεραπείες που προτείνονται από εδώ είναι αυτές που χρησιμοποιούντε σε όλο το κόσμο για θεραπεία της ανδρωγρνετικής αλωπεκίας. Παρενέργειες δεν εχουν όλα το ίδιο. Συνήθως όσο πιο καλα αποτελέσματα προσφέρει κάποιο φάρμακο τόσες θα ειναι και οι πιθανότητες να έχει και πιο πολλές παρενέργειες σε σχέση με άλλα. Ναι αν διακόψεις τις θεραπείες σε λίγο καιρο θα χάσεις και το αποτέλεσμα που θα σου δώσουν. Αυτό διότι ο οργανισμός δεν σταματά να παράγει dht, οπότε χρειάζετε μακροχρόνια χρήση. Αλλά να θυμάσε, κανένας δεν προσπαθεί να νικήσει την τριχόπτωση, απλά παράταση δίνουμε στο πρόβλημα.

aggelos20

Member

Δηλαδή φίλε όταν μιλάμε για παρενέργιες μπορεί να επιρεάσουν ακόμα και την υγεία κάποιου; Γιατί αν είναι έτσι προτημώ να τα χάσω όλα παρά να παίζω με αυτή!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

aggelos20 είπε:
Δηλαδή φίλε όταν μιλάμε για παρενέργιες μπορεί να επιρεάσουν ακόμα και την υγεία κάποιου; Γιατί αν είναι έτσι προτημώ να τα χάσω όλα παρά να παίζω με αυτή!!

Υπάρχουν θεραπείες με λίγες ή καθόλου παρενέργειες , άλλες με περισσότερες και άλλες με πιο δυνατές κτλ. Σε κάθε παρουσίαση φαρμάκου/προιόν γράφουμε τις παρενέργειες που μπορεί να προκύψουν. Επειδεί έχεις πολλές απορίες, πρέπει να αρχίσεις να διαβάσεις το φόρουμ και θα καταλάβεις σιγά σιγά τι παίζει...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα