Καθημερινό Σαμπουάν και Μεταμόσχευση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

geobald

Member
Καλησπέρα στο forum. Είμαι και εγώ ένας αγχωμένος τύπος που εδώ και 4-5 μήνες αντιμετωπίζω το πρόβλημα της συστηματικής τριχόπτωσης. Έχω να κάνω δυο ερωτήσεις και συγνώμη προκαταβολικά γιατί είναι ψιλοάσχετες μεταξύ τους. Πρώτον, υπάρχει κάποιο σαμπουάν dht blocker κατάλληλο για καθημερινή χρήση; Χρεισημοποιώ το fungoral 2 φορές την εβδομάδα και τις υπόλοιπες το propoline της apivita αλλά παρατήσησα μια κοκκινίλα με το fungoral που δεν μου αρέσει.///EDIT/// (θα προσπαθήσω να τον πείσω να μου δώσει φοτος για να τις ποστάρω). Έβαλε 12000 τριχοθυλάκια και στοίχισε περίπου 17000 λίρες. Θέλω να ρωτήσω, πρώτον αν έχει κανείς άποψη για την συγκεκριμένη κλινική και δευτερον αν η τιμή αυτή είναι λογική.

Υ.Σ Επειδή είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω αν έχω πέσει σε φάουλ (διαφήμιση κλπ), ζητώ κατανόηση και διαβεβαιώνω πως δεν έχω τέτοιες προθέσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Καθημερινό Σαμπουάν και Μεταμόσχευση

:welc: Καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια.

Είναι κανονισμός του φόρουμ να μην λέμε θετικά ή αρνητικά σχόλια για γιατρούς και κλινικές μεταμοσχεύσεων χωρίς να υπάρχουν αποδείξεις ότι κάποιος έκανε όντως μεταμόσχευση εκεί (φωτογραφίες κτλ)

Υπάρχουν πολλά dht-blocker σαμπουάν αλλά από μόνα τους δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Χρησιμοποιούντε ως συμπληρωματικά μαζί με τις υπόλοιπες θεραπείες.

geobald

Member
Απ: Καθημερινό Σαμπουάν και Μεταμόσχευση

Ευχαριστώ για την απάντηση και συγνώμη που παραβίασα τους κανόνες. Θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες να έχω φωτογραφίες με την σύμφωνη γνωμη του ατόμου. όσων αφορά τα σαμπουάν αυτά (dht blockers) ποιο προτείνετε για καθημερινή χρήση (χωρίς side effects) και χωρίς την ανάγκη να χρησιμοποιώ εναλάξ κάποιο άλλο;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα