"ΚΟΛΛΗΜΑ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ

nikolios

New Member
Παιδια, καλησπερα σε ολους.

Βρηκα κατα τυχη το site, κανοντας ερευνα για μεταμοσχευση μαλλιων που θελω να κανω. Τα θεματα που διαβασα με βοηθησαν πολυ, αν και πολλες απαντησεις περισσοτερο με αγχωσαν παρα με ενθαρρυναν.

Δεν θα μακρυγορησω αλλο, απλα θελω να πω οτι κανονισα αυριο ραντεβου σε μια κλινικη για να εξεταστω.

Το προβλημα μου ειναι το εξης (ξερω οτι κατα πασα πιθανοτητα θα σας φανει αστειο, αλλα τι να κανουμε, ετσι ειναι ο τροπος σκεψης μου):

Ειμαι 31 χρονων και αντιμετωπιζω προβλημα τριχοπτωσης, δεν ειμαι εξοικειωμενος με τις ορολογιες εδω, απλα το προβλημα μου ειναι σε μια "ντεμι" ας πουμε κατασταση. Το θεμα ειναι οτι δεν αναζητω δραστικη μεταμορφωση, αλλα μια βελτιωση της παρουσας καταστασης.

Με λιγα λογια, δεν με ενοχλει καθολου να φαινομαι σαν καποιος που εχει προβλημα τριχοπτωσης, αλλα σε σημειο που να μην ειναι αντιαισθητικο. Τωρα θα μου πειτε, γιατι πας για μεταμοσχευση και δεν κανεις καποιες θεραπειες για παραδειγμα και ισως εχετε και δικιο.

Μπορω να το αναφερω αυτο στους γιατρους, η ειναι πραγματικα αστεια η ερωτηση? Τι επιλογες εχω? Μπορω για παραδειγμα να βαλω λιγοτερα "μαλλια" απ'οτι θεωρητικα θα επρεπε?

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

n094

Active Member
Αγαπητέ φίλε πολλοί άνθρωποι κάνουν μεταμόσχευση απλά για να έχουν λίγο υγιές μαλλί στο κεφάλι τους και κάποιοι το κάνουν απλά για να έχουν κάποιο «στήριγμα» για τα concealer που χρησιμοποιούν (βλ. toppik κλπ). Η ερώτησή σου δεν είναι αστεία, έχει να κάνει με το τι πραγματικά θες και πόσο αντέχει το πορτοφόλι σου. Κυρίως το δεύτερο φυσικά, γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ άνθρωπο ο οποίος έχει την οικονομική δυνατότητα και δεν κάνει την καλύτερη δυνατή μεταμόσχευση. Ωστόσο, δεν μπορώ να σου πω κάτι παραπάνω μιας και δεν έχω εικόνα του πως είσαι. Διαφορετικά θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ένα κεφάλι που έχει γενική αραίωση, διαφορετικά ένα κεφάλι που έχει τοπική (έντονη ή μη) αραίωση και βέβαια πάντα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου (αλλά και οι γιατροί το ίδιο) το πώς θα εξελιχθεί το NW σου στο μέλλον (δλδ η «τελική» καραφλή περιοχή). Θα σου πρότεινα να μιλήσεις ανοικτά στον γιατρό που θα πας και να δεις τι θα σου πει. Επίσης, αν ανεβάσεις και εδώ φωτογραφίες σου, είμαι σίγουρος ότι πολλά μέλη θα σε συμβουλέψουν.
Οι θεραπείες (είτε δραστικές και με πιθανότητες παρενεργειών) είτε ήπιες, είναι κάτι που όντως όμως πρέπει να σκεφτείς (είτε κάνεις, είτε δεν κάνεις μεταμόσχευση).

Μπλουζα