Θεραπεια..

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

billys5

New Member
Γεια σας παιδια...Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να σας δωσω συγχαρητηρια για τις συμβουλες σας...
Με λενε Βασιλη και ειμαι 32 χρονων..εχω μακρυ μαλλι ως τους ωμους αλλα τωρα τελευταια εχουν χασει την πυκνοτητα τους
και εχω αρκετη τριχοπτωση..ειχα και παλια τριχοπτωση συνηθως το καλοκαιρι..στο πανω και πισω μερος του κεφαλιου το προβλημα ειναι εμφανες.επειδη δεν θελω να κοψω το μαλλι μου εχετε να μου προτεινετε καποια θεραπεια?διαβασα πολλα στο φορουμ αλλα ισχυουν και για μακρια μαλλια η πρεπει να τα κοψω?
Το revivogen σε συνδιασμο με rogaine 2% και fungoral ειναι καλη θεραπεια?υπαρχει και καποιο καλο σαμπουαν για καθημερινη χρηση?
δεν θελω να παρω proscar..εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη θεραπεια?
Το σαιτ ειναι φοβερο...Μπραβο σε ολους σας...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Θεραπεια..

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια.

θα βοηθούσε αν έβαζες κάποια φωτογραφία που να φαίνεται το πρόβλημα για να σου πούμε την γνώμη μας.
Αν κάνεις θεραπεία με τοπικά δεν χρειάζετε να κόψεις τα μαλλιά σου, απλά θα σε ταλαιπωρήσει λιγο περισσότερο στην εφαρμογή.
Εφόσον έχεις ανδρωγενετική αλωπεκία χρειάζετε να χρησιμοποιήσεις DHT-blocker, όπως το revivogen που λες. (Αν θες κοίτα και το super zix II, με παρομοια συστατικά που το φτιάχνεις εσύ και βγένει πολύ φθηνότερα.)
Για διάλυμα μινοξιδίλης στους άντρες προτείνετε περιεκτικότητα 5%, ενώ το 2% συνήθως είναι για τς γυναίκες. Αντί για rogaine / regaine μπορείς να επιλέξεις kirkland minoxidil που είναι πολύ φθηνότερο.
Επίσης επέλεξε σαμπουάν κετοκοναζόλης 2% από φαρμακείο για 2-3 λουσίματα την εβδομάδα, και κάποιο άλλο οργανικό - φυτικό για τις υπόλοιπες μέρες.

billys5

New Member

Ευχαριστω φιλε Φενιμορ...
ξερεις κανενα φθηνο και καλο online-shop για να παρω το revivogen kai to kirkland minoxidil?
δηλαδη απο το φαρμακειο να παρω το fungoral 2%?
συγνωμη φιλε που τα ρωταω ολα αυτα..απλα ειμαι ασχετος...

sito

Active Member

billys5 είπε:
Ευχαριστω φιλε Φενιμορ...
ξερεις κανενα φθηνο και καλο online-shop για να παρω το revivogen kai to kirkland minoxidil?
δηλαδη απο το φαρμακειο να παρω το fungoral 2%?
συγνωμη φιλε που τα ρωταω ολα αυτα..απλα ειμαι ασχετος...

Revivogen κατευθειαν απο την εταιρια (www.revivogen.com), Kirkland εγω αγοράζω απο ebay απο αυτον εδω τον πωλητη(http://www.ebay.com/itm/400184945779?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649#ht_2283wt_1139 το 6μηνο πακετο μου βγαινει γυρω στα 30 ευρω μαζι με μεταφορικα.

Επισης εαν παραγγειλεις revivogen να παραγγείλεις 6μηνο πακετο γιατι βγαινει πιο φθηνα. Το εξαμηνο πακετο μαζι με μεταφορικα βγαίνει περίπου 160 ευρώ

billys5

New Member

να παρω μονο το Revivogen Scalp Therapy+ kirkland minoxidil + fungoral?
minoxidil να βαζω μια φορα την ημερα η δυο?
κανενα καλο σαμπουαν για καθημερινη χρηση?
ευχαριστω πολυ παιδια..

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

billys5 είπε:
να παρω μονο το Revivogen Scalp Therapy+ kirkland minoxidil + fungoral?
minoxidil να βαζω μια φορα την ημερα η δυο?
κανενα καλο σαμπουαν για καθημερινη χρηση?
ευχαριστω πολυ παιδια..

Αν μπορείς βάζε 2 φορές την μέρα μινοξιδίλη και 1 φορά την μέρα revivogen. Αν σου φαίνονται πολλά για μια μέρα βάζε 1 φορά μίνοξ και μία φορά την μέρα ρεβιβο. Να έχουν όμως αρκετές ώρες διαφορά από την χρήση τους το ένα με το άλλο γιατί ο ψευδάργηρος που έχει το reivogen αλληλεπιδρά με την minox και μειώνει την αποτελεσματικότητα της.
Αντί για fungoral θα σου πρότεινα να πάρεις το libroman 2% επίσης από φαρμακείο.
Για καθημερινό λούσιμο μπορείς να πάρεις κάποιο σαν αυτό εδώ http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1378.0.html και ακόμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις πράσινο σαπούνι για λούσιμο, πιο φυτικό και ασφαλές σε συστατικά.
Ότι άλλο θες ρώτα ελεύθερα!!! :)

billys5

New Member

Ειδα τις φωτογραφιες σου φενιμορ..παρομοιο προβλημα εχω και εγω στην χωριστρα..το revivogen λαδωνει τα μαλλια?
Ρωταω γιατι τα εχω μακρια και θα φαινονται χαλια..για τους κροταφους πρεπει να βαλω καποιο αλλο σκευασμα η αυτα που μου ειπατε?
απο μονη της η χρηση μινοξιδιλης εχει αποτελεσμα?εχω σχεδον το ιδιο προβλημα με σενα φενιμορ...ειδικα στην χωριστρα..οταν ειδα τις φωτογραφιες σου ηταν σαν να εβλεπα το κεφαλι μου:))
διαβαζω σχεδον καθε μερα το φορουμ οταν δεν εχω προπονηση και δουλεια...
αρχιζω να μαθαινω πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα που τα αγνοουσα εντελως...
μου εχει κανει τρομερη εντυπωση το ποσο ενημερωμενοι ειστε...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

billys5 είπε:
Ειδα τις φωτογραφιες σου φενιμορ..παρομοιο προβλημα εχω και εγω στην χωριστρα..το revivogen λαδωνει τα μαλλια?
Ρωταω γιατι τα εχω μακρια και θα φαινονται χαλια..για τους κροταφους πρεπει να βαλω καποιο αλλο σκευασμα η αυτα που μου ειπατε?
απο μονη της η χρηση μινοξιδιλης εχει αποτελεσμα?εχω σχεδον το ιδιο προβλημα με σενα φενιμορ...ειδικα στην χωριστρα..οταν ειδα τις φωτογραφιες σου ηταν σαν να εβλεπα το κεφαλι μου:))
διαβαζω σχεδον καθε μερα το φορουμ οταν δεν εχω προπονηση και δουλεια...
αρχιζω να μαθαινω πολλα και ενδιαφεροντα πραγματα που τα αγνοουσα εντελως...
μου εχει κανει τρομερη εντυπωση το ποσο ενημερωμενοι ειστε...

Το παλιό revivogen λάδωνε πολύ. Η καινούρια σύνθεσή του λέει ότι λαδώνει πολύ λιγότερο, αλλά δεν την έχω δοκιμάσει.
Αν θες την γνώμη μου επέλεξε super zix II αντί του revivogen. Πιστεύω ότι είναι καλύτερο απο το ρεβιβο, κοστίζει πολύ πιο φθηνά, αλλά το φτιάχνεις μόνος σου με τα υλικά.
Μέσα στο Νοέμβρη θα κάνω update στις φωτο μου, έχε το νου σου αν ενδιαφέρεσε, ήδη από τώρα έχω δει ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΑ σημάδια από συνδιασμο μίνοξ - ενισχυμένο zix!!!

billys5

New Member

Το super zix II δεν λαδωνει?τα υλικα απο που τα παιρνεις?
Αν αρχισεις μια τετοιου ειδους θεραπεια για ποσο καιρο πρεπει να την συνεχιεις?
μετα κανεις καποιου ειδους συντηρησης?πχ με μινοξιδιλη μονο?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

billys5 είπε:
Το super zix II δεν λαδωνει?τα υλικα απο που τα παιρνεις?
Αν αρχισεις μια τετοιου ειδους θεραπεια για ποσο καιρο πρεπει να την συνεχιεις?
μετα κανεις καποιου ειδους συντηρησης?πχ με μινοξιδιλη μονο?

Όχι δεν λαδώνει καθόλου. Τα υλικα εγώ και άλλα 3-4 παιδιά από το φόρουμ τα έχουμε αγοράσει όλα μαζί (εκτος απο το απιονισμένο νερό και το οινόπνευμα) από εδώ http://www.qdbd.com/hair_loss_treatment_shoppingcart.htm (το αριστερό κουτάκι)
Με οποιαδήποτε θεραπεία θα πρέπει να την κάνεις μακροχρόνια. Δεν είναι σίγουρο αν με κάποιο τρόπο μπορείς να συντηρήσεις αποτέλεσμα, με λιγότερες δόσεις ή διαφορετική θεραπεία. Αν τις σταματήσεις, αυτομάτος χάνεις και τα αποτελέσματα που πήρες.

billys5

New Member

Κανεις καλη διατροφη?πιστευω παιζει και αυτο ρολο..
Οταν εκανα προπονηση (muay-thai)εκανα μια ψαγμενη διατροφη και δεν ειχα προβλημα τριχοπτωσης..
μετα σταματησα επειδη τραυματιστηκα στην προπονηση και τα παρατησα για λιγο καιρο και παραλληλα αρχισε και η τριχοπτωση..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

billys5 είπε:
Κανεις καλη διατροφη?πιστευω παιζει και αυτο ρολο..
Οταν εκανα προπονηση (muay-thai)εκανα μια ψαγμενη διατροφη και δεν ειχα προβλημα τριχοπτωσης..
μετα σταματησα επειδη τραυματιστηκα στην προπονηση και τα παρατησα για λιγο καιρο και παραλληλα αρχισε και η τριχοπτωση..

Δεν πέζει ρόλο δυστηχώς στην ανδρωγενετική αλωπεκία. Κι εγώ εδώ και πολλά χρόνια κάνω πολύ καλή διατροφή, συν kickboxing από πολύ μικρός και ακόμα συνεχίζω και με τα 2.

billys5

New Member

Παιδια ξερει κανεις απο που μπορω να αγορασω το tricomin?
Το ενα ποσο καιρο κραταει?
Ευχαριστω..

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

billys5 είπε:
Παιδια ξερει κανεις απο που μπορω να αγορασω το tricomin?
Το ενα ποσο καιρο κραταει?
Ευχαριστω..

Μπορείς να το αγοράσεις από Αγγλία: http://www.tricotec.co.uk/tr/tricotec/index.cfm?fuseaction=Category&CategoryID=14
ή από Αμερική: http://www.drugstore.com/tricomin-solution-follicle-therapy-spray/qxp69451?catid=11899

Αν βάζεις όσο λέει θα σε βγάλει περίπου 2μιση με 3 μήνες. Αν βάζεις λίγο παραπάνω από την προτεινόμενη ποσότητα θα σε βγάλει περίπου για 2 με 2μιση μήνες.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα