Dimitris20
New Member
Καλησπερα σε ολους..ειμαι νεος εδω και δυσκολευομαι ακομα στο πως λειτουργει . Θα ηθελα την γνωμη σας και την βοηθεια σας . Ειμαι 20 χρονων . Το θεμα με τα μαλλια μου ξεκινησε απο τα 18 (συγκεκριμενα απο μια φορα που εκανα βαφη και ψιλοαπετυχε) απο τοτε εχω αραιωσει..οχι αισθητα αλλα εγω το καταλαβαινω που ξερω το μαλλι μου.Εκτοτε εχω πεσει σε καταθλιψη χωρις υπερβολη. Πηγα πρωτα σε μια πολυ καλη δερματολογο (και καθηγητρια μου στα Τει) μου ειπε οτι δεν ειναι κατι ανησυχητικο και μο ειχε γραψει ρεγκαιν και κατι βιταμινες . Δεν τα αγορασα ποτε. αρκετο καιρο μετα και αφου ειχα ξυρισει τα μαλλια μου ειχα επισκεφτει εναν αλλο δερματολογο ο οποιος διεγνωσε σμηγματοροικη δερματιτιδα .Μου ειπε επισης να μην ανησυχω και οτι ειναι κατι που θερπαπευεται. Καθε μηνα μου εδινε και αλλη θεραπεια (μεσα σε αυτες και μινοξιδιλη με την οποια ειχα δει αποτελεσματα) αλλα ποτε δεν μου κρατουσε μια μονιμη θεραπεια με αποτελεσμα να αγχωνομαι και εγω περισσοτερο. σταματησα και απο εκεινον τον γιατρο .Πηγα σε εναν αλλον (και τελευταιο) .εκεινος με εξετασε με μια χτενα που εκανε θορυβο (δεν ξερω τι ακριβως εκανε σαν να με χτενιζε) ,ειπε οτι εχω ανδρωγενητικη αλωπεκια και οτι θα πρεπει να κανω μια ζωη θεραπειες(οκ αυτο το ξερω και εγω αν συμβαινει φυσικα) αλλα αυτος δεν εκανε λογο ουτε για ρεγκεν ουτε τπτ.μου ειπε οτι θα μου κανει κατι δικες τυ θεραπειες και αμα δεν δουμε αποτελεσμα μετα θα μου κανει ενεσεις στο κεφαλι που ειναι πιο ισχυρες .Εν τελη δεν εκανα τπτ απο αυτα που με ειπε.Ξανα πεφτω σε καταθλιψη . Οσπου παραγγελνω το rogaine foam ,το βαζω τωρα περιπου 2 μηνες παρα κατι .εχω δει αποτελεσματα και εχω ησυχασει καπως αλλα εχω και πολλες αποριες. εχω βγαλει νεες τριχες και καποιες παλιες που ηταν καπως λεπτες εχουν παχυνει .οταν λουσομαι χτενιζομαι δεν πεφτει σχεδον τπτ συγκριτικα με παλια (και εχει συμβαλει και το οτι εχω ηρεμισει) αλλα εδω και τρεις μερες οταν χτενιζομαι βγαινουν καποιες οι οποιες ειναι πολυ μικρες σαν φιτρες .στο συνολο τους βεβαια δεν ειναι κανενας μεγαλος αριθμος (σε νορμαλ επιπεδα) αλλα δεν μπορω να καταλαβω γτ πεφτουν αυτες τις μερες περισσοτερες απο οτι πριν μερικες μερες και επισης γτ πεφτουν μικρες σαν φιτρες.Αυτα.Ελπιζω να μην σας κουρασα !!!!