Θεραπεια για τα μαλλια

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Καλησπερα παιδια πηγα σε μια δερματολογο να δει τα μαλλια μου μου ειπε πως ειναι σε πολυ καλη κατασταση απλα μου εγρψε σαμπουαν για τριχοπτωση και minoxidil ωστε να γινει λιγο ακομα πιο δυνατη η τριχα μου ειπε πως θα ακολουθησω αυτη την θεραπεια για 2-3 μηνες και μετα που θα εχει δυναμωσει η τριχα θα το σταματησω. Αλλα αποτι διαβασα στο φορουμ αμα σταματησεις το μινοξιντηλ μετα τα μαλλια θα γινουν χειροτερα λετε να εχω καποιο προβλημα αργοτερα? Ειμαι και 17 χρονων.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Αν την διακόψεις χάνει ότι αποτέλεσμα σου έδωσε και προσωρινά και για λίγο διάστημα σε κάνει λίγο χειρότερα απ ότι ήσουν... αλλά αργά ή γρήγορα τα μαλλιά θα επανέλθουν στο σημείο που θα ήταν κανονικά χωρίς θεραπείες.

Γνώμη μου εμένα είναι πως αν κάποιος δεν χρειάζετε πραγματικά regrowth να μην μπει στο τρυπάκι της μινοξιδίλης (ως συντηριτική θεραπεία κτλ)

MANKAR

Active Member
γενικα εχεις τριχοπτωση??αρχιζεις να κανεις καραφλα??στον δερματολογο πηγες προλυπτηκα??αν δεν εχεις προβλημα να μην βαλεις τιποτα ουτε μινοξιδιλη ουτε τιποτα αλλο διοτι μπορει να το δημιουργησεις εσυ το προβλημα!!

Οχι παιδια προληπτικα πηγα τα μαλλια μου ειναι πολυ καλα και δεν εχουν ιχνος τριχοπτωσης ο κομμωτης μαλιστα μου λεει πως εχω καταπληκτικο μαλλι και δεν χρειαζεται τιποτα. Οποτε τι λετε να κανω τωρα η δερματολογος ειπε πως θα το παρω για 2-3 μηνες για να γινει λιγο πιο δυνατη η τριχα και μετα θα το σταματησω δηλαδη μου ειπε τους 2 πρωτους μηνες 6 ψεκασμοι προι βραδυ μετα μονο βραδυ και μετα μερα παρα μερα α και το σαμπουαν που μου γραψε ειναι biokap anticaduta. Αυτη οποτε πως μου το εδωσε αμα εχει τετοιες παρενεργειες?

crossfire

Well-Known Member
και μονο που σου περασε απο το μυαλο να πας σε δερματολογο 17 χρονων ανθρωπος,σημαινει οτι εχεις προβλημα τριχοπτωσης....κατι καταλαβες στα μαλλια σου και πηγες...η δερματολογος γιατι δεν σε εδιωξε αφου εχεις καταπληκτικο μαλλι?...γιατι μπηκες στο φορουμ?
φιλε....δεν θελω να σου την πω,ουτε να σε απογοητευσω...για μενα αφου δεν εχεις προβλημα,μην ασχολεισαι ουτε με θεραπειες,ουτε με φορουμ

MANKAR

Active Member
δεν γινεται να μην ειδε προβλημα και να σου εδωσε μινοξ να βαζεις πρωι βραδυ!!!εντελως κουφο!!και για πιο λογο πηγες στον δερματολογο αφου δεν ειχες κανενα προβλημα??

Τι να πω ρωτησα αμα υπαρχει προβλημα και μου ειπε οχι ειναι πολυ καλα απλα μου ειπε μονο για να γιενει λιγο πιο δυνατη η τριχα.

akol

Member
Fenimore είπε:
Αν την διακόψεις χάνει ότι αποτέλεσμα σου έδωσε και προσωρινά και για λίγο διάστημα σε κάνει λίγο χειρότερα απ ότι ήσουν... αλλά αργά ή γρήγορα τα μαλλιά θα επανέλθουν στο σημείο που θα ήταν κανονικά χωρίς θεραπείες.

Γνώμη μου εμένα είναι πως αν κάποιος δεν χρειάζετε πραγματικά regrowth να μην μπει στο τρυπάκι της μινοξιδίλης (ως συντηριτική θεραπεία κτλ)
fenimore επειδη χρησιμοποιησα πολλα χρονια μινοξ. γνωριζω πως αν την σταματησεις επανερχεσαι εκει που θα ησουν αν δεν την ξεκινουσες.το οτι μπορεις να γινεις χειροτερα πρωτη φορα το ακουω.ισχυει οντως κατι τετοιο?? και πως γινεται αυτο αφου χανεις απλα τα μαλλια που σου εδωσε η μινοξ...??

Georgex6

Well-Known Member
δε γινεσαι χειροτερα απλα επανερχεσαι αμα υπαρχει επιθετικη τριχοπτωση και δε παιρνεις φιναστεριδη χειροτερευεις
η μινοξιδιλη παρατεινει το χρονο που βρισκεται η τριχα σε αναγεννη φαση αμα ομως τι ριξει η dht δε μπορει να κανει κατι

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
akol είπε:
fenimore επειδη χρησιμοποιησα πολλα χρονια μινοξ. γνωριζω πως αν την σταματησεις επανερχεσαι εκει που θα ησουν αν δεν την ξεκινουσες.το οτι μπορεις να γινεις χειροτερα πρωτη φορα το ακουω.ισχυει οντως κατι τετοιο?? και πως γινεται αυτο αφου χανεις απλα τα μαλλια που σου εδωσε η μινοξ...??

Αυτό είναι στα χαρτιά... δεν συμβένει σε όλους βέβαια και όχι με την ίδια ένταση. Θεωρητικά δημιουργήτε ένα shockloss στα μαλλιά που είχες και πριν την μινοξ και χάνεις κάποια, αλλά επανέρχεσε εκεί που θα ήσουν χωρίς θεραπεία.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα