Ηγνωμη σας για τα σαμπουαν του Κορρε

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
θα ηθελα την γνωμη σας παιδια, για τα σαμπουαν του Κορρε,αν τα εχει δοκιμασει καποιος;αν ειναι καλα;μονο για τα σαμπουαν οχι για λοσιον

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: Ηγνωμη σας για τα σαμπουαν του Κορρε

τα σαμπουάν φίλε είναι όλα τα ίδια απλά αλλάζει το χρώμα και το σχήμα στο μπουκάλι. για να δεις ότι λέω αλήθεια γύρνα κανα 2 διαφορετικά σαμπουάν ταυτόχρονα και δές τα συστατικά...αντε στην καλύτερη βάζουν και λίγα και καλά ενεργά συστατικά

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

NoMoreLoss είπε:
τα σαμπουάν φίλε είναι όλα τα ίδια απλά αλλάζει το χρώμα και το σχήμα στο μπουκάλι. για να δεις ότι λέω αλήθεια γύρνα κανα 2 διαφορετικά σαμπουάν ταυτόχρονα και δές τα συστατικά...αντε στην καλύτερη βάζουν και λίγα και καλά ενεργά συστατικά

:yeah: so trueee :)

ANAR

Well-Known Member

Φιλος μου που δουλεύει στον Κορρε μου εχει πει οτι ολα τα προιοντα ειναι όντως φυτικα παραπανω να σας πω δεν ξερω παιδια :)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Τα σαμπουάν του κορρε αν και είναι free από πολλά χημικά συστατικά, δυστυχώς έχουν κάποια από αυτά. (πχ SLS). Για όσο το δυνατόν πιο natural εμπορικά σαμπουάν από προσωπική εκτίμηση πιστεύω ότι τα έχει η fresh line (χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση!). Τώρα υπάρχουν και άλλα μικρά ανεξάρτητα μαγαζάκια με βότανα κτλπ αλλά πολύ λίγα από αυτά φτιάχνουν σαμπουάν.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα