ΗΕLP ME....

george_24

New Member
Παιδιά!
Ειμαι ο Γιωργος αρχισα να χανω τα μαλλια μου λογο νευρικης ανορεξιας και εντονου στρες απο τα 17 μου χρονια (τωρα ειμαι 24). Δεν το ειχα ψαξει αρκετα το θεμα για επανακτηση μαλλιων λογο του οτι ακουγα οτι δεν υπαρχει θεραπεια κτλ κτλ. Μεσα σε αυτα τα χρονια εχανα τα μαλλια μου σε αργους ρυθμους και οταν ειδα οτι αρχισε να γινετε το θεμα πιο εντονο πηγα σε δερματολογο. Μου εδωσε elocon lotion και την εβαζα για 2 μηνες. (Νοεμβριος - Οκτωβρης). Ως αποτελεσμα ειχα να σταματησει η τριχοπτωση 100% και να παει στ φυσιολογικα επιπεδα και πληρης ανακτηση του hairline. Aκομα και σημερα 5 μηνες μετα την διακοπη του φαρμακου τα μαλλια μου δεν πεφτουν. Το θεμα μου ομως ειναι οτι σε μερικα σημεια δεν εχουν βγει μαλλια.. Τι μου προτεινετε να κανω εσεις σαν πιο εμπειροι στο θεμα;
Φοβαμαι να συνεχισω elocon για ακομα περισσοτερο μιας και εχει κορτιζονη μεσα.
Αν εχετε κατι κατα νου παρακαλω για τις συμβουλες σας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

weznem

Well-Known Member
βαλε μας μια φωτο να δουμε την κατασταση σου φιλε,και μετα μπορουμε να μιλαμε σε μια πιο σταθερη βαση..

horhitto4

Member
ρε παιδια τι να λεμε τωρα αν εχεις φραγκα διαβενε....τι μεγαλα nw δε μπορει να καλυψει η μμ και χαζα αυτο που εχει γινει με τον κοντε πως το εξηγειτε??εμενα ουτε τοππικ που φαινεται ουτε τπτ και δε ξερω και ποιος του την εκανε...

και μια πως ηταν παλια που δειχνει καλυτερα το προβλημα

Συνημμένα

• antonio before after.jpg
    antonio before after.jpg
    93.9 KB · Προβολές: 492
  • antonio before ht.jpg
    antonio before ht.jpg
    34.1 KB · Προβολές: 479

3746741

Member
horhitto4 είπε:
ρε παιδια τι να λεμε τωρα αν εχεις φραγκα διαβενε....τι μεγαλα nw δε μπορει να καλυψει η μμ και χαζα αυτο που εχει γινει με τον κοντε πως το εξηγειτε??εμενα ουτε τοππικ που φαινεται ουτε τπτ και δε ξερω και ποιος του την εκανε...

μπας κ παιζει καμια περουκα.....ειναι πραγματι απιστευτο το αποτελεσμα...

horhitto4

Member
3746741 είπε:
horhitto4 είπε:

μπας κ παιζει καμια περουκα.....ειναι πραγματι απιστευτο το αποτελεσμα...

οχι ρε φιλε μεταμοσχευση εχει κανει ο τσακαλος...το θεμα ειναι που και ποσα εσκασε...παιζει να ειναι και το καλυτερο που εχω δει

Μπλουζα