Ζητώ άμεσα την άποψή σας σχετικά με τη μεταμόσχευση μα

amicell

New Member
Σας χαιρετίζω και σας ευχαριστώ για τη δυνατότητα εγγραφής στη σελίδα.
Είμαι γυναίκα κι όχι άνδρας κι έχω πρόβλημα με τα μαλλιά μου.
Η ηλικία μου είναι 24 και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα λίγα και ιδιαιτέρως λεπτά μαλλιά αλλά και ανθεκτικά δεδομένου ότι ποτέ μου δεν είχα τριχόπτωση. Σε ηλικία 12-13 ετών εμφανίστηκε μια ελαφρά αραίωση στο επάνω μέρος του κεφαλιού και γενικότερα τα μαλλιά μου σε όλο το επάνω μέρος είναι λιγότερα σε σχέση με το πίσω μέρος όπου η τρίχα είναι ναι μεν λεπτή αλλά πυκνή.

Για να είμαι ειλικρινείς ποτέ δεν έδωσα ιδιαίτερη έμφαση στο ζήτημα αλλά πλέον έχει αρχίσει να με ενοχλεί δεδομένου ότι δεν μπορώ να έχω τα μαλλιά που θέλω και μάλιστα χτενισμένα όπως τα θέλω. Τριχόπτωση δεν έχω αντιληφθεί ποτέ, ακόμη και σήμερα. Δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω την αιτία του προβλήματός μου μιας και όλες οι εξετάσεις στις οποίες έχω υποβληθεί ( ορμονικές, πολυκυστικές ωοθήκες κτλ είναι φυσιολογικές) Πάντα τα μαλλιά μου ήταν αυτά , από την πρώτη στιγμή το πρόβλημα ήταν η αραίωση και η κατάσταση είναι σταθερή. Μόνο με σωστή διατροφή έχω παρατηρήσει ότι φαίνονται πιο υγιή αλλά το πρόβλημα και πάλι παραμένει.

Πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε μια προσφορά στο διαδύκτιο μιας γνωστής πανελλαδικά εταιρίας μεταμόσχευσης μαλλιών και κατοχυρώνοντας ένα κουπόνι εξασφάλισα μια πολύ καλή προσφορά σε περίπτωση που αποφασίσω να κάνω τη μεταμόσχευση.

Επισκέφτηκα το κέντρο αλλά κάτι δεν μου κάθισε σωστά.
Κατ’ αρχήν δεν συνομίλησα με τον γιατρό που θα μου κάνει την επέμβαση παρά μόνο με μία κυρία αγνώστου ιδιότητας μιας και μου συστήθηκε απλώς με το μικρό της όνομα.
Με άκρως «μπακαλίστικο» τρόπο μου εξήγησε τη διαδικασία και υπολόγισε τις τρίχες και όχι τα τριχοθυλάκια που θα χρειαστώ με το μάτι. Η μέθοδος που χρησιμοποιούν είναι χωρίς ράμματα. Μου εγγυήθηκε το αποτέλεσμα κι επιπλέον μου ανέφερε πως τις τρίχες αυτές δεν θα τις χάσω ποτέ. Με άφησε μόνη μου να αποφασίσω αν οι δύο ή τρεις επεμβάσεις, θα γίνουν στις πρώτες δύο ή και στην μισή τρίτη περιοχή του κεφαλιού(μεγαλώνει το ποσό). Σημειώθηκε ότι το πίσω μέρος του κεφαλιού είναι πλούσιο σε υγιή τριχοθυλάκια. Επιπλέον μου είπε ότι δεν θα φαίνεται η όποια παρέμβαση διότι τα μαλλιά μου θα καλύπτουν τις πληγές οι οποίες θα επουλωθούν άμεσα. Τέλος έκανε λόγο για ένα συμβόλαιο το οποίο φυσικά και δεν μου παρουσίασε μιας και δεν έκλεισα την συμφωνία αλλά ζήτησα πίστωση χρόνου.
Όσον αφορά στο ποσό …. Μιλήσαμε για 2.100€ στις 3.900 τρίχες ή 1.700€ για τις 3.100 τρίχες για να πυκνώσω τα δύο μπροστινά μέρη του κεφαλιόυ. Γενικότερα διαπραγματεύτηκε τα ποσά σα να πουλούσε στραγάλια. Και φυσικά με πίεσε να της δώσω άμεσα μια απάντηση.
Αν με 1.700€ υπάρχει περίπτωση να λύσω το πρόβλημά μου, είμαι διατεθειμένη να δώσω το ποσό ιδίως έχοντας ακούσει ποσά στο διπλάσιο για μια τέτοια διαδικασία. Ενώ κάτι δεν μου άρεσε θέλω να πιστεύω πως πρέπει να το κάνω για να λύσω έτσι το πρόβλημά μου.

Άλλα πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μην υπάρξει καμία απολύτως διαφορά μετά τη μεταμόσχευση;
Κι επιπλέον υπάρχει η πιθανότητα να έχω απώλειες στα ήδη υπάρχοντα μαλλιά μου;
Στη θέση μου τι θα κάνατε; ( το πρόβλημά μου δεν είναι τεράστιο αλλά αξιοσημείωτο και έστω και λίγες επιπλέον τρίχες θα κάνανε τη διαφορά)
Μπορώ να δημοσιεύσω την επωνυμία της εταιρίας για να ακούσω και τεκμηριωμένες θέσεις σχετικά με την αξιοπιστία του συγκεκριμένου κέντρου;
Ζητώ την άποψή σας δεδομένου πως και το ποσό είναι δελεαστικό για μεταμόσχευση μαλλιών.

Σας ευχαριστώ.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: Ζητώ άμεσα την άποψή σας σχετικά με τη μεταμόσχευση

Σε ικετεύω μην το κάνεις.Διάβασε λίγο το φόρουμ.Υπάρχουν πολλές εμπειρίες παιδιών.Πολλοί πήγαν για να βελτιώσουν την κατάσταση και γίναν πολύ χειρότερα.Αν ήσουν άντρας θα σου πρότεινα μεταμόσχευση στο εξωτερικό όπου τα πράγματα είναι πιο μπροστά.Τώρα που είσαι γυναίκα ίσως καλύτερα να κάνεις μια θεραπεία και να χρησιμοποιήσεις κάποιο consealer.Μην βίαζεσαι..Μην δημιουργήσεις μεγαλύτερο πρόβλημα στον εαυτό σου από αυτο που έχεις
 

PANOS101

Member
Απ: Ζητώ άμεσα την άποψή σας σχετικά με τη μεταμόσχευση

συμφωνω απολυτα με marmaromeno


Ουτε να το διαννοηθεις.. :down
καθισε πρωτα και ψαξτο(ξεκινα απο δω)
συγκεντρωσε πληροφοριες-αποτελεσματα για το προβλημα σου,για τις κλινικες,για τους τροπους
αντιμετωπισης,τους γιατρους κτλ
μετα ζυγισε τα :chinscratch
συμβουλεψου :grandpa:
και αποφασισε ;)

οποιος βιαζεται..
τρωει το κεφαλι του ! ???
 

ano1986

New Member
Απ: Ζητώ άμεσα την άποψή σας σχετικά με τη μεταμόσχευση

συμφωνω και εγω με τα παιδια..μην κανεις το λαθος να πας σε μια τετοια κλινικη..τα λεφτα σου θελουνε..το φορυμ θα σε βοηθησει να παρεις την σωστη αποφαση
 

pavlos

Member
Απ: Ζητώ άμεσα την άποψή σας σχετικά με τη μεταμόσχευση

Θα μπορουσες να βγαλεις και μια φωτογραφια με το ''προβλημμα'' για να σου πουμε την γνωμη μας
 
Μπλουζα