Ζεόλιθος

xk

Active Member
Μια πιο αξιόπιστη Λυδιακή-μη ιωδική- προσπάθεια αποτοξίνωσης....το χρησιμοποιουν και αρκετοί αθλητές στο εξωτερικό που είναι διαδεδομένο...

http://zeoltithos.pblogs.gr/2010/11/zeolithos-idiothtes-kai-parenergeies.html

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Atermon

Member
Αρκετά ενδιαφέρον. Η αποβολή βαρέων μετάλλων μας απασχολεί στο θέμα της τριχόπτωσης.
Αυτό που με προβληματίζει είναι η πιθανή αποβολή χρήσιμων μετάλλων (σίδηρος, ψευδάργυρος).
Επίσης, η αποβολή των αλλεργιογόνων μπορεί να κάνει το ανοσοποιητικό "τεμπέλικο" και να γίνουμε πιο επιρρεπείς μετά.

weznem

Well-Known Member
Atermon είπε:
Αρκετά ενδιαφέρον. Η αποβολή βαρέων μετάλλων μας απασχολεί στο θέμα της τριχόπτωσης.
Αυτό που με προβληματίζει είναι η πιθανή αποβολή χρήσιμων μετάλλων (σίδηρος, ψευδάργυρος).
Επίσης, η αποβολή των αλλεργιογόνων μπορεί να κάνει το ανοσοποιητικό "τεμπέλικο" και να γίνουμε πιο επιρρεπείς μετά.
οποτε θελει ψαξιμο φιλος!!

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δυστυχώς δεν έχει και πολύ νόημα να προσπαθήσει κανείς να αποβάλει βαρέα μέταλλα όσο έχει αμαλγάματα...εγώ έχω 3 να μην τα ματιάσω...

weznem

Well-Known Member
ναι μολις το εψαξα τα μαυρα εννοεις ε?
εγω που εχω πλεον μονο ενα τετοιο σφραγισμα ειναι προβλημα λες γκομι?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ήθελα να κάνω το πρωτόκολλο αποτοξίνωσης του Andy Cutler, αλλά ναι και το ένα σφράγισμα είναι πρόβλημα.

http://www.livingnetwork.co.za/chelationnetwork/chelation-the-andy-cutler-protocol/

Πιστεύω γενικότερα ότι είναι από τα πιο πλήρη προγράμματα για αποβολή βαρέων μετάλλων....αλλά....

gotsi

New Member
παιδιά οποιος θέλει να τα βγάλει μην πάει στον οδοντίατρο του αλλα σε κάποιον που έχει ισχυρή αναρρόφηση γιατί θα γίνει χειρότερα το θέμα ... εγώ τα έχω βγάλει εδώ και 2 χρονια είχα κάνα 9 αλλα δυστυχώς η γαμημένη διάχυτη μου δεν ήτανε από αυτόν τον λόγο...

GOMI το πρωτόκολλο αποτοξίνωσης του Andy Cutler για εμενα είναι εγκληματικό, θα φέρει το χάος στην ισορροπία μετάλλων και άντε μετά να το μαζέψεις...καλύτερα είναι να αφήσεις το σώμα σου να κάνει τα κουμάντα του όπως ξέρει αυτό...

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
gotsi είπε:
παιδιά οποιος θέλει να τα βγάλει μην πάει στον οδοντίατρο του αλλα σε κάποιον που έχει ισχυρή αναρρόφηση γιατί θα γίνει χειρότερα το θέμα ... εγώ τα έχω βγάλει εδώ και 2 χρονια είχα κάνα 9 αλλα δυστυχώς η γαμημένη διάχυτη μου δεν ήτανε από αυτόν τον λόγο...

GOMI το πρωτόκολλο αποτοξίνωσης του Andy Cutler για εμενα είναι εγκληματικό, θα φέρει το χάος στην ισορροπία μετάλλων και άντε μετά να το μαζέψεις...καλύτερα είναι να αφήσεις το σώμα σου να κάνει τα κουμάντα του όπως ξέρει αυτό...

ναι gotsi, συμφωνώ, είχα αποφασίσει γενικότερα να μην ασχοληθώ με αυτά γιατί είναι πολύ επίφοβο και όχι μόνο του cutler, αλλά λίγο πολύ όλα όταν βαδίζεις στα τυφλά

Μπλουζα