Γεια σας. Το φόρουμ με έχει βοηθήσει πολύ σε θέματα μεταμόσχευσης. Είμαι nw4 - 5 περίπου και σκεφτομαι να κάνω επέμβαση FUE στη HDC. Το πρόβλημα ειναι οτι και δεν υπάρχουν χρήματα, δεν θέλω τη μέθοδο (λόγω ουλής της ΣΤΡΙΠ), και ξέρω οτι για να γεμίσει το κεφάλι μου πρέπει να κάνω μεγάλες επεμβάσεις για τις οποίες είμαι αρνητικός. Σκέφτηκα λοιπον να βάλω 1200 - 1300 grafts FUE μόνο πάνω και λίγο μπροστά ίσα ίσα για να πυκνώσει λίγο το κεφάλι μου και να φαίνομαι λίγο καλύτερα. Εγώ σε μια τέτοια προοπτική θα ήμουν ευχαριστημένος. Μίλησα με την HDC και μου είπαν να κάνουμε την επέμβαση περίπου 1200 grafts FUE διαβεβαιώνοντας μου οτι τα μαλλιά μου σίγουρα θα δείχνουν κοσμητικά καλύτερα. Αντίθετα ο Bisanga μου είπε οτι με αυτό τον αριθμό και τη μέθοδο ουσιαστικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Εγώ όμως θα ήθελα να βάλω 1200 grafts ξέροντας οτι θα δείχνω καλύτερος. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει το κόπο να το κάνω ή όχι, αν έχουν δίκιο στη HDC για να προχωρήσω και αν μείνω ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα μετά να ξανακάνω στο μέλλον