Ερώτηση προβληματισμένου

son

New Member
Γεια σας. Το φόρουμ με έχει βοηθήσει πολύ σε θέματα μεταμόσχευσης. Είμαι nw4 - 5 περίπου και σκεφτομαι να κάνω επέμβαση FUE στη HDC. Το πρόβλημα ειναι οτι και δεν υπάρχουν χρήματα, δεν θέλω τη μέθοδο (λόγω ουλής της ΣΤΡΙΠ), και ξέρω οτι για να γεμίσει το κεφάλι μου πρέπει να κάνω μεγάλες επεμβάσεις για τις οποίες είμαι αρνητικός. Σκέφτηκα λοιπον να βάλω 1200 - 1300 grafts FUE μόνο πάνω και λίγο μπροστά ίσα ίσα για να πυκνώσει λίγο το κεφάλι μου και να φαίνομαι λίγο καλύτερα. Εγώ σε μια τέτοια προοπτική θα ήμουν ευχαριστημένος. Μίλησα με την HDC και μου είπαν να κάνουμε την επέμβαση περίπου 1200 grafts FUE διαβεβαιώνοντας μου οτι τα μαλλιά μου σίγουρα θα δείχνουν κοσμητικά καλύτερα. Αντίθετα ο Bisanga μου είπε οτι με αυτό τον αριθμό και τη μέθοδο ουσιαστικά δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Εγώ όμως θα ήθελα να βάλω 1200 grafts ξέροντας οτι θα δείχνω καλύτερος. Θέλω να ρωτήσω αν αξίζει το κόπο να το κάνω ή όχι, αν έχουν δίκιο στη HDC για να προχωρήσω και αν μείνω ευχαριστημένος απο το αποτέλεσμα μετά να ξανακάνω στο μέλλον

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

nikosgf7

New Member
Απ: Ερώτηση προβληματισμένου

φιλε αφου εισαι 4με 5 νορ. τα 1000 graft δεν θα σου κανουν σχεδον τπτ....Βεβαια εξαρταται κ απο τις προσδοκιες σου και απο το ποσο κοντο κουρευεις το μαλλι σου ή το ξυριζεις :)Για τοσο μεγαλα νορ. ενδεικνυνται συνηθως επεμβασεις στριπ ή στριπ με φυε μαζι αν θες να εχεις καποια πυκνωση.....

Panos1982

Well-Known Member

1000 θυλακια σε νοργουντ 5......
θα συμφωνησω με μπισανγκα.....δεν θα δεις τπτ.....

ειναι σαν να εχεις εναν κουβα αδειο.....και να λες αφου δε μπορω να τον γεμισω.... θα του ριξω μεσα ενα ποτηρι νερο.....δε θα αλλαξει κατι....
παλι αδειος θα ειναι.....οπως παλι αδειο θα ειναι κ το κεφαλι σου με τα 1000 θυλακια που θα βαλεις.....δεν θα δεις διαφορα....

Georgex6

Well-Known Member

best1210

Member

Εχει κανει παλιοτερα.
η hairline του ειναι ιδια εδω κ χρονια.
παντως μπροστα εκανε πολυ καλη δουλεια.

το ερωτημα ειναι γιατι δεν βαζει και πισω?εκτος οπως ειπε ενας φιλος παραπανω να μην τον ενδιαφερει πλεον.

Typhoon

Member

Panos1982 είπε:
1000 θυλακια σε νοργουντ 5......
θα συμφωνησω με μπισανγκα.....δεν θα δεις τπτ.....

ειναι σαν να εχεις εναν κουβα αδειο.....και να λες αφου δε μπορω να τον γεμισω.... θα του ριξω μεσα ενα ποτηρι νερο.....δε θα αλλαξει κατι....
παλι αδειος θα ειναι.....οπως παλι αδειο θα ειναι κ το κεφαλι σου με τα 1000 θυλακια που θα βαλεις.....δεν θα δεις διαφορα....

Για να σου βελτιώσω ακόμα την παρομοίωση θα είναι σαν να έχει κάτσει το ένα ποτήρι νερό στην επιφάνεια του κουβά...Φαινομενικά θα φαίνεται γεμάτο αλλά αν το δεις από κάτω θα είναι άδειο.... ;)

Georgex6

Well-Known Member

δεν ειπα οτι ο zidane εχει κανει μεταμοσχευση ουτε με νοιαζει το αποτελεσμα λεω θα ειναι σαν κι αυτο αν βαλεις ολα τα grafts μπροστα

son

New Member

Περίπου έτσι νομίζω και εγώ οτι δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά. Απλώς μου είπαν στη HDC οτι σίγουρα τα μαλλιά μου θα φαίνονται καλύτερα. Τα grafts θα μπουν μόνο μπροστά και λίγο πάνω δεν πρόκειται να χαμηλώσει καμια hairline ουτε να να πυκνώσουν πολύ αλλά μόνο στα σημεία που έχω λίγες τρίχες αυτές θα φαίνονται περισσότερες έστω χωρίς να υπάρχει πλήρης πυκνότητα. Για όλη τη διαδικασία μου ζήτησαν απο την κλινική 5000 ευρώ αλλά περισσότερο ένιωσα οτι θέλουν να με πείσουν οπωσδήποτε να κάνω την επέμβαση

dim74

Member

για 5000 ευρω σιγουρα δεν αξιζει αυτο που πας να κανεις...απο την στιγμη που οπως λες δεν εχεις και χρηματα για μενα μεινε οπως εισαι...αν απο την αλλη δεν ειχες τι να κανεις 5000 ευρω ας το τολμουσες δεν εχανες και τιποτα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Georgex6

Well-Known Member

το καλυτερο θα ηταν να περιμενες να μαζεψεις και τα υπολοιπα λεφτα παρα να κανεις κατι τετοιο

pavlos

Member

Αν δεν ξερεις τι να κανεις 5000 euro δωστα σε μενα που ξερω :D

son

New Member

Τελικά παιδιά αρνήθηκα να κάνω την επέμβαση. Η αλήθεια όμως ειναι οτι το σκέφτηκα αρκετά γιατι έστω και αν κατέβαζα το nw σε 3 ή 4 εγώ θα ήμουν ευχαριστημένος. αυτο που λέω ίσως μπορούν να το καταλάβουν μόνο τα παιδιά που ειναι απο 3nw και πάνω. Τέλος πάντων ελπίζω στο μέλλον να βγουν νέες μέθοδοι πιο αποτελεσματικοί και πιο οικονομικοί που να δώσουν μια οριστική λύση. Μέχρι τότε θα προσπαθήσω, αν και ειναι πολύ πολύ δύσκολο, να το αποδεχτώ.

bark1979

New Member

τραβα παρε ενα καιτ σερφ,κανε αναρηχηση,πηδα απο κανα αεροπλανο,φαε τη ζωη με την κουταλα και ασε την κλαψα δε σου λειπει ουτε χερι ουτε ποδι.

Georgex6

Well-Known Member

και γιατι εχεις κολησει με τη fue? εφοσον δεν υπαρχουν λεφτα και εχεις τετοιο προβλημα
αν ανεβαζες φωτο θα καταλαβαιναμε
κανεις καμια θεραπεια???

son

New Member

για το λόγο οτι η FUE δεν αφήνει σημάδι πίσω όπως η strip και εγώ κόβω πολύ κοντά τα μαλλιά μου. ανεβάζω και μια φωτο για τα δικά σας συμπεράσματα.

son

New Member

Σχετικά με αυτό που έγραψες bark1979 συμφωνώ μαζί σου αλλά πρέπει να ξέρεις οτι άλλη ψυχολογία έχει κάποιος που ειναι σε μεγάλα norwood και άλλη οταν εισαι στη 2 όπως εισαι εσύ. Προσωπικά όταν ήμουν στο 2 ούτε καν με απασχολούσε το θέμα και ουτε παρακολουθούσα τα φορουμ. Αν όμως, ελπίζω πως όχι, μεγαλώσει το δικό σου nw στο 5 τότε ελπίζω να το αντιμετωπίσεις καλύτερα το θέμα σου και το μήνυμα που μου έγραψες να το στείλεις στο εαυτό σου

pavlos

Member

Φίλε Son απο οτι βλεπω εισαι καθαρο norwood 5 , εισαι για τουλαχιστον 2 στριπ μεγαλα και μετα κοιτας για FUE .
Θα πρεπει να σκασεις κανα 30.000 euro για να βαλεις παντου μαλλιά αν δεν προτιθεσαι αστο καλυτερα, φιλικη συμβουλη σου δινω.
Τι να σου προτογεμισει η FUE και εχει και λιγοτερη επιτυχια.
Εαν βαλεις 1000 graft δεν θα δεις απολυτος τιποτα
Εαν ειναι δυνατον σοβαροι γιατροι να σου λενε οκ για 1000 graft να φτιαξεις τι?????!!!! Ελεος

pavlos

Member

Με 1000 graft θα σου κανουν μια ευθεια γραμμη μπροστα και θα ειναι για γελια.
Τι να πω να πας να σκασεις λεφτα και το οποιο θα κινει την περιεργεια και θα σε κοιταει ο κοσμος καλα καλα.
99% οι φιλοι σου θα σου πουν τι κρατας μια γραμμουλα κοφτιν.
Λογικα θα πρεπει να εισαι μικρος σε ηλικια και να μην εχεις ασχοληθει με αυτο που πας να κανεις.
Παντως θα ειναι κριμα να κανεις κατι που θα σε κανει χειροτερο γιατι με αυτο που πας να κανεις χειροτερος θα γινεις.
Την φαλακρα την αποδεχετε ο κοσμος τα περιεργα σχεδια πανω στο κεφαλι οχι .
Παντα φιλικα οτι και να αποφασισεις καλη επιτυχεια.

Μπλουζα