Ερώτηση για συνδιασμό Regain και Revivogen

Briner

Active Member
Γεια σας.

Έχω διαβάσει αρκετά θέματα στο φόρουμ και μάλλον έχω καταλήξει στην επιλογή μου.

Το πρόβλημά μου εντοπίζεται κυρίως στην κορυφή του κεφαλιού, με ανάλογη αραίωση και στο υπόλοιπο τμήμα.

Προσανατολίζομαι στην χρήση του Regain 5 σε συνδιασμό με σαμπουάν Revivogen.

Εδώ θα ήθελα τα φώτα σας: Bio-Cleansing Shampoo ή Thickening Conditioner; Κάτι μου λέει το πρώτο, αλλά θα ήθελα και την δική σας γνώμη.

Να ξεκαθαρίσω, ότι δεν θέλω να φορτώσω το κεφάλι μου με ένα σωρό σκευάσματα, γι' αυτό και έχω περιορίσει τις επολογές μου στο ελάχιστο, με βάση και τις δυνατότητες, αλλά και την τιμή.

Ευχαριστώ για τις όποιες απαντήσεις.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ερώτηση για συνδιασμό Regain και Revivogen

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Αν είναι να ξεκινήσεις με regaine επέλεξε κάποιο πιο φθηνό διάλυμα μινοξιδίλης όπως αυτό της kirkland http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm .
To revivogen έχει 3 προιόντα: το revivogen scalp therapy (dht blocker λοσιόν, που είναι η κύρια θεραπεία), το revivogen bio clenasing shampoo (dht-blocker shampoo αλλά για θεραπεία δεν κάνει κάτι) , και το thickening contitioner (contitioner που δίνει προσωρινά όγκο στα μαλλιά και φαίνονται πιο πυκνά, επίσης δεν κάνει κάτι στην θεραπεία.)
Επίσης η λοσιόν του revivogen δεν κάνει για μεγάλα norwood, όπως και τα υπόλοιπα φυτικά dht blockers σε λοσιόν. Εκεί θέλουν πιο δυνατα blockers. Το revivogen είναι πολύ ασύμφορο οικονομικά για την εποχή. Μπορείς αντί γι αυτό να χρησιμοποιήσεις κάποιο σαν το super zix II, που αγοράζουμε τα συστατικά και το φτιάχνουμε μόνοι μας και συμφέρει πολύ (56 ευρώ υλικά για 1 χρόνο).

pfour

Member

Αυτά τα δύο είναι συμπληρωματικά προϊόντα, το ένα σαμπουάν και το άλλο conditioner για μετά το λούσιμο, άρα δεν τίθεται θέμα ή το ένα ή το άλλο. Σαν σαμπουάν λένε ότι είναι καλό αν και νομίζω έχει μέσα Zinc άρα καλό θα ήταν να μεσολαβούν κάποιες ώρες μεταξύ λουσίματος και εφαρμογής regain. Πάρε καλύτερα ένα fungoral 2% για να το χρησιμοποιείς 2-3 φορές την εβδομάδα και ένα άλλο για να το χρησιμοποιείς τις υπόλοιπες μέρες (ΧΩΡΙΣ Zinc). Και θα σου βγει και πιο φθηνά σε σχέση με το πανάκριβο revivogen. Επίσης είναι απαραίτητη και η χρηση ενός dht blocker, ακου τον expert feni και δεν θα χάσεις ;)

Briner

Active Member

Γι' αυτό έχω καταλήξει ως κύρια θεραπεία στο Regain και συμπληρωματικό το σαμπουάν Revivogen (σαν dht-blocker). Το Fungoral το χρησιμοποιώ ήδη, αλλά όχι συχνά και κυρίως για την πυτιρίδα. Άλλωστε χρειάζεται ένα σαμπουάν για καθημερινή χρήση και το Fungoral σ' αυτή την περίπτωση δεν συνίσταται απ' όσο γνωρίζω (κι απ' ότι μου είχε πει και ο δερματολόγος). Μπορώ βέβαια να το χρησιμοποιώ 1-2 φορές την εβδομάδα, ενδιάμεσα.

Γι' αρχή, σκέφτομαι να ξεκινήσω μ' αυτά κι αν δω αποτελέσματα, το ψάχνω στη συνέχεια και για τις φτηνότερες λύσεις από εξωτερικό.

Και κάτι άλλο: Παλαιότερα απ' όσο ξέρω το Regain μπορούσε να το γράψει γιατρός. Ισχύει αυτό σήμερα; Ή μπορεί να γράψει κάτι άλλο με βάση τη δραστική ουσία; Πόσο κάνει η αγορά του από φαρμακείο, με και χωρίς βιβλιάριο; Υπάρχουν διάφορα μεγέθη ή ένα στάνταρ;

kapa

Μέλος του προσωπικού

Και κάτι άλλο: Παλαιότερα απ' όσο ξέρω το Regain μπορούσε να το γράψει γιατρός. Ισχύει αυτό σήμερα; Ή μπορεί να γράψει κάτι άλλο με βάση τη δραστική ουσία; Πόσο κάνει η αγορά του από φαρμακείο, με και χωρίς βιβλιάριο; Υπάρχουν διάφορα μεγέθη ή ένα στάνταρ;
εχει χρονια που σταματησαν να συνταγογραφουν μινοξιδιλη,πλεον ανηκει στα καλλυντικα.
σε λιγο θα πουλανε propecia στα hondos center βαφτισμενο σαμπουαν!!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Briner είπε:
Γι' αυτό έχω καταλήξει ως κύρια θεραπεία στο Regain και συμπληρωματικό το σαμπουάν Revivogen (σαν dht-blocker). Το Fungoral το χρησιμοποιώ ήδη, αλλά όχι συχνά και κυρίως για την πυτιρίδα. Άλλωστε χρειάζεται ένα σαμπουάν για καθημερινή χρήση και το Fungoral σ' αυτή την περίπτωση δεν συνίσταται απ' όσο γνωρίζω (κι απ' ότι μου είχε πει και ο δερματολόγος). Μπορώ βέβαια να το χρησιμοποιώ 1-2 φορές την εβδομάδα, ενδιάμεσα.

Γι' αρχή, σκέφτομαι να ξεκινήσω μ' αυτά κι αν δω αποτελέσματα, το ψάχνω στη συνέχεια και για τις φτηνότερες λύσεις από εξωτερικό.

Φίλε οποιοδήποτε σαμπουάν ΔΕΝ κάνει κάτι από μόνο του, όσο καλό και να είναι. Η ολοκληρωμένη θεραπεία είναι growth stimulant (λοσιόν) + dht blocker (λοσιόν ή χάπι) + προεραιτικά σαμπουάν κετοκοναζόλης 2-3 λουσίματα την εβδομάδα, και άλλο ένα σαμπουάν (κατα προτίμηση φυτικό - οργανικό) για τις ενδιάμεσες μέρες.

Briner

Active Member

Παιδιά, η συνιστώμενη ημερήσια δόση του Regain 5%, σύμφωνα με τις οδηγίες, είναι 2 ml την ημέρα (2 φορές από 1%). Για να πω την αλήθεια όμως, δεν έχω διάθεση να λαδώνω τα μαλλιά μου 2 φορές τη μέρα (βασικά, το πρόβλημα δεν είναι το βραδυνό λάδωμα, αλλά το ημερήσιο που δεν γίνεται να περιμένω να στεγνώσω για να πάω στη δουλειά μου, ή να βγω έξω).

Με βάση τη δική σας εμπειρία, θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:
1. Αν βάζω μια φορά τη μέρα 1 ml (το βράδυ πριν κοιμηθώ), θα είναι δώρον άδωρον;
2. Αν βάλω και τα 2 ml σε μία δόση, θα έχω πρόβλημα;
3. Διάφορα άλλα σκευάσματα, όπως τύπου Toppik και σπρέι μαλλιών, θα δημιουργούσαν πρόβλημα στη θεραπεία;

Δεν ξέρω αν έχει σημασία για τις απαντήσεις σας, αλλά να πω και ότι δεν με καίει τόσο να ξαναφυτρώσουν μαλλιά, όσο το να διατηρήσω τουλάχιστον τα υπάρχοντα. (Φυσικά, τυχόν νέα θα είναι καλοδεχούμενα).

Ευχαριστώ και πάλι για τις όποιες απαντήσεις και για την κατανόηση.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Briner είπε:
Παιδιά, η συνιστώμενη ημερήσια δόση του Regain 5%, σύμφωνα με τις οδηγίες, είναι 2 ml την ημέρα (2 φορές από 1%). Για να πω την αλήθεια όμως, δεν έχω διάθεση να λαδώνω τα μαλλιά μου 2 φορές τη μέρα (βασικά, το πρόβλημα δεν είναι το βραδυνό λάδωμα, αλλά το ημερήσιο που δεν γίνεται να περιμένω να στεγνώσω για να πάω στη δουλειά μου, ή να βγω έξω).

Με βάση τη δική σας εμπειρία, θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής:
1. Αν βάζω μια φορά τη μέρα 1 ml (το βράδυ πριν κοιμηθώ), θα είναι δώρον άδωρον;
2. Αν βάλω και τα 2 ml σε μία δόση, θα έχω πρόβλημα;
3. Διάφορα άλλα σκευάσματα, όπως τύπου Toppik και σπρέι μαλλιών, θα δημιουργούσαν πρόβλημα στη θεραπεία;

Δεν ξέρω αν έχει σημασία για τις απαντήσεις σας, αλλά να πω και ότι δεν με καίει τόσο να ξαναφυτρώσουν μαλλιά, όσο το να διατηρήσω τουλάχιστον τα υπάρχοντα. (Φυσικά, τυχόν νέα θα είναι καλοδεχούμενα).

Ευχαριστώ και πάλι για τις όποιες απαντήσεις και για την κατανόηση.

Η κλασικές μινοξιδίλες στεγνώνουν μετά από 1 - 1,5 ώρα και δεν μένει καθόλου ίχνος λιπαρότητας επάνω στα μαλλιά. Τα τινάζεις λίγο με το χέρι και ξεκοκαλώνουν. Αν είναι να αρχίσεις με τις θεραπείες πρέπει να φτιάξεις και ανάλογο πρόγραμμα στο μυαλό σου με το πως / που / πότε θα τα βάζεις.

1. Δεν θα είναι δώρων άδωρων απλά δεν θα έχει το ίδιο αποτέλεσμα με το αν έβαζες 2 φορές την μέρα.
2. Δεν θα υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα, απλά δεν θα έχει καλυτερο αποτέλεσμα έτσι από το να βάζεις 1 ml 1 φορά την μέρα και θα "επιβαρύνεις" τον οργανισμό σου με μερικά ml παραπάνω.
3. Μπορείς να βάζεις toppik κτλ.

vayero

Member
έχω παραγγείλει 3 μπουκαλάκια dualgen 15% (no pg) και έχω ακόμη δύο σαμπουάν revita. σκέφτομαι να πάρω το revivogen λοσιόν, αλλά ήδη έχω ξεπεράσει το... budget κατά πολύ με όλα αυτά! επιπλέον είναι αμφίβολο τόσο ως προϊόν όσο κι αν θα έχει αποτέλεσμα σε εμένα (βαριά περίπτωση) οπότε τελευταία σκέφτομαι αν μπορώ να βρω έμπιστο φαρμακοποιό να μου φτιάξει superzix ( ή superzixII καλύτερα? ) αλλά επίσης δεν ξέρω αν κι αυτό θα με βοηθήσει καθώς και τα υλίκά είναι ένα πρόβλημα να τα παραγγείλω όλα αυτά; τι προτείνετε να εντάξω στην θεραπεία ως dht blocker (πάντως χάπι δεν θέλω) ; αν επιλέξω το revivogen ή το superzix σε συνδυασμό με dualgen πως θα ήταν καλύτερα να τα χρησιμοποιώ, με ποιά σειρά, έχει το revita ψευδάργυρο (zinc) και το revivogen;

Μπλουζα