Ερώτηση από την εμπειρία σας

1711

New Member
Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση μιας και αρκετά μέλη έχετε εμπειρία εδώ μέσα. Το ότι έχω ΑΑ είναι δεδομένο. Έχω χάσει κροτάφους και πάνω απλά άκόμα έχω καλή εικόνα. Το ότι το τριχοριζόγραμμα που έκανα στο Συγγρός έδειξε πως έχω 15% αναγενείς, 9% καταγενείς (ή τελογενείς δε θυμάμαι) και 76% δυστροφικές σημαίνει να ξεχάσω τα μαλλιά μ σε σύντομο χρονικό διάστημά; Μετα τα 22 κατάλαβα να χάνω στους κροτάφους που δεν έδωσα πολύ σημασία γιατί μου έκαναν και πιο ωραίο αντρικο προφίλ (πραγματικά με λίγο κρόταφο είχα πιο ωραία εικόνα) ενώ πάνω είχα πολύ πυκνό μαλλί και χοντρή τρίχα. Τώρα στα 28 μου καταλαβαίνω και διαφορά κ πάνω. Απλά λόγω του ότι μέχρι προπάππου κι απ τις 2 πλευρές δεν υπάρχει φαλάκρα ("μπιφτέκι") μόνο κρόταφοι και λογική αραίωση πάνω (πχ ο πατέρας μ είναι norwood 3 απ τα 35 μέχρι και σήμερα στα 65!!! με παραπάνω αραίωση πάνω αλλά όχι κάτι έντονο είναι και σε μια ηλικία σχετικά μεγάλη αλλά πάντα τον θυμάμαι με όχι πολύ δυνατή τρίχα-έτσι είναι και οι παππούδες μ και οι παππούδες τους!!!εχω δει photo) ποτέ δεν πίστευα ότι θα εξελιχθεί σε πιο άσχημο βαθμό. Αλλά τώρα που βλέπω ότι δε σταματάει με στεναχωρεί και πιστεύω με νιώθετε (είμαι και νάρκισσος παναθεμά με). Η γιατρός στο Συγγρός σε ερωτησή μ αν τα αποτελέσματα απ το τριχοριχόγραμμα σημαίνουν απαραίτητα ότι θα κάνω φαλάκρα μ είπε όχι απαραίτητα αν και δεν ξέρουμε ποτέ πως εξελίσσεται η ΑΑ ανεξάρτητα από μπαμπά παππού κλπ. Τεσπά να ελπίζω σε κάτι η να προσπαθήσω να το αποδεχτώ. Ένα botafex βάζω που και που. (propecia δεν παίζει να βάλω στον οργασμό μ). Σκεφτόμουν μέχρι τώρα να βάλω έστω μισό με ένα πόντο στους κροτάφους να τους δώσω μια πιο ωραία εικόνα (παραπάνω δε θέλω) αλλά τώρα που καταάβαίνω πως και κ πάνω δεν έχω την ίδια πυκνότητα με 4 χρόνια πριν φαντάζομαι τα χειρότερα και δεν ξέρω αν έχει νόημα. Αυτά. Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατ, αρχάς έκανες πολύ καλά που έκανες τριχοριζόγραμμα και ακόμα καλύτερα στο Συγγρού.

Το ποσοστό αναγενών είναι πολύ μικρό επίσης δεν έχω καταλάβει το ποσοστό των τελογενών αλλά 76% δυστροφικές παρα-είναι μεγάλο. Είσαι σίγουρος; Η γιατρός σου τί σου είπε επ' αυτού;

Γενικά, αν και η ΑΓΑ είναι κατα βάσιν κληρονομική, εν τουτοις μπορεί να μην βγάλεις καθαρή εικόνα κοιτώντας τον πατέρα σου. Για λόγους που δεν έχουμε καταφέρει να εξηγήσουμε, μπορεί να καθυστέρησε στον πατέρα σου αλλά σε εσένα να έχει πιο γρήγορη πρόοδο ή να μην εμφανιστεί αν το γονίδιο/α προέλθουν από κάποιο πρόγονο χωρίς ΑΓΑ. Οι παραλλαγές είναι αναρίθμητες και παρουσιάζονται ακόμα και σε μονοζυγωτικούς δίδυμους. Δηλαδή σωστά σου είπε η γιατρός.

1711

New Member
Ναι δεν έκανε λάθος αυτό είναι. Η συγκεκριμένη γιατρός δεν είναι και πολύ ομιλητική μου είπε απλά το καλό είναι ότι έχουμε λίγες καταγενείς. (νομίζω 9% ήταν καταγενείς όχι τελογενείς). Τη ρώτησα η κατάσταση μπορεί να βοηθηθεί κ μ λέει εννοείται γι αυτό κάνουμε θεραπεία. Απλά μ αυτά που διαβάζω εδώ μέσα και με τέτοιο τριχοριζόγραμμα περιμένω τα χειρότερα κι επίσης τον τελευταίο ένα χρόνο περνάω μια ψιλο κατάθλιψη που βλέπω σιγά σιγά τη φθορά του μαλλιού. Είναι ψολοβάρβαρο. Μετρημένοι είναι και οι φίλοι μ π έχασαν πολύ μαλλί και το διαχειρίστηκαν με ψύχραιμα και δε τους ένοιαξε ιδιαίτερα.

Μπλουζα