Ερωτισεις πανω στην θεραπεια !

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Kill Bill

New Member
Καλησπερα σε ολους!!! http://www.hairlossgr.com/forum/images/icons/smile.gif
Ειμαι καινουριος στο φορουμ...και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτισεις πανω στην θεραπεια που κανω!!!
Ειμαι 23 χροων και εχω αρχισει στην κυριολεξια να καραφλιαζω απο τα 19 μου....
σαν ροκας εφηβος... ειχα μακρια μαλλια τα οποια η αληθεια ειναι οτι και τα ταλεπωρισα σε σημειο αηδιας με διαφορους πειραματισμους....λογο μουσικης και γενικης χαζομαρας!!! χαχαχαχα!
Στο παρελθον, μετα απο συνταγη γιατρου... ξεκινησα 2,3 φορεσ θεραπεια την οποια και παρατισα πολυ γρηγορα, καθως απογοητευομουν πολυ γρηγορα...δεν ειχα υπομονη και η εφαρμογη των φαρμακων πολλεσ φορες ,για πολλους λογους , ηταν μια βαρετη και ακαταστατη δουλεια!!!
Ηρθε ομως δυστιχος ο χρονος να αποδιξει οτι κακως σταματισα τοσες φορες...με αποτελεσμα αυτη τν στιγμη να εχω χασει πολυ μαλλι!!! Ειμαι γυρω στο nw3-4 με σχεδον ολιν τν αραιωση στο μπροστινο μερος του κεφαλιου...και παρα πολυ στους κροταφους!!! Δυστιχοσ για εμενα πειρα...το κεφαλι του πατερα μου...ο οποιος αυτην τν στιγμη εχει μονο μια λωριδα 2-3 δαχτιλα σε παχος, στο μπροστινο μερος της κεφαλης του!
Το αστειο λοιπον ειναι ....οτι μεσα στα τελευτεα 2 χρονια...εχω φτασει κοντα σε αυτο που μολις περιεγραψα....και σε κανα χρονο-2...μπορει να ειμαι και ακριβως εκει!!!
Εχω την εντυπωση...πως πρεπει να εχω επιθετικη μορφη αλωπεκιας...καθωσ απο φςτογραφιες βλεπω οτι ...μεσα σε ενα χρονο ...τα πραγματα ξεφυγαν πολυ!!!
για να μην πολυλογω αλλο λοιπον....θελω να κανω καποιες ερωτισεις γτ εχω μπερδεφτει με τοσα πολλα που εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ!
Να ενημερωσω λοιπον...οτι εχς αρχισει εδω και 2 βδομαδες παλι μια θεραπεια...
Χρησιμοποιω 2φορες την ημερα ...μινοξ 5% η οποια εχει μεσα Budesoderm100ccl kai Hairforce Lotion tis frezzy Derm...( ειναι η παλια συνταγ γιατρου που ειχα)!!!
Επισης χρησιμοποιω Fungoral 2% (3φορες την βδομαδα) και ενα σθμπληρωμα διατροφης( το οποιο εχει Biotin,B5,B6 bla bla bla, τα οποια ολα οπως εχω ψαξει...ειναι σημαντικα στιν τριχοφυια και στην θεραπεια μονο καλο μπορει να κανει....!!!
Λοιπον....η 1η ερωτηση εχει να κανει....με την κρεμα airol ..καθως και την κρεμα υδροκορτιζωνης dactador για τισ οποιες διαβασα...
επειδη στην μινοξιδιλη ποθ χρησιμοποιω υπαρχει το "boudesordem" ...η ερωτιση ειναι ..για ποσο καιρο...να το χρησιμοποισω και ποτε πρεπει να το διακοψω και ποσο ορθο θα ηταν να χρησιμοποισω σε συνδιασμο με καποια airol kai dacador!!
Επισης θελω να προσθεσω τοπικα DHT blockers....οπως την spirolactose(homemade) και λαδια τα οποια εχουν δειξει να ειναι μια μορφη Dht-Inhibitors!!!
Fin kai Propecia etc... δεν θελω να παρω ....λογω των sides...καθως και το οτι μικρος ειχα περασει σοβαρα προβληματα υγειας.
Σκεφτομουν την Super Zix επισης...αλλα αν καταλαβα σωστα θαν θπαρχει προβλημα αλληλεπιδρασης με τν μινοξ...λογο zinc!!!
Εχοντας αναλυση αυτα....θα ηθελα να με βοηθεσετε να κανς οτι καλιτερο μπορω μπας και εχω μια πιθανοτητα να βελτιωσω την κατασταση για μερικα χρονακια...και να εχω τα καλυτερα δυνατα αποτελεσματα υπο αυτες τις συθηκες!!
...Ευχαριστω εκ των προτερων και ενα μεγαλο μπραβο για το φορουμ...καθως ηδη εχω μπει στην διαδικασια να βλεπω διαφορετικα την θεραπεια μου!
Δυστιχς ημουν ανωριμος...στο παρελθον για να δεσμευτω, με θεραπεια αρκετα...οστε αν το επιανα απο την αρχη στην ριζα του ...μπορει τωρα να ημουν σε πολυ καλυτερη μοιρα!!!! http://www.hairlossgr.com/forum/images/smilies/undecided.gif

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
καλως ορισες φιλε και καλη συνεχεια!!!διαβασε λιγο το φορουμ να σου λυθουν καποιες απο τις απορειες σου!!!

Kill Bill

New Member
ευχαριστω...και σας καλος σας βρηκα...!!!
Μακαρι να σας ειχα βρει και πολθ νωριτερα!!!

το θεμα ειναι ....οτι διαβαζω εδω και 3 μερες καθε μερα το φορουμ...και ειναι τοσα πολλα...εκει ...που βρισκω λυσεις τιπου... zix kai spirolacotse εκει παλι μπερδεβομαι!!!
....ασπουμε οτι ρεβιβογκεν...ακουγετε πολυ καλο και εχω διαβασει κι σε ξενα φορουμ....οστοσο ειναι πανακριβο...και προτιμς που λεει ο λογος...να μαζεψω τα λεφτα λιγο λιγο και σε κανα 2-3 χρονια να παω να κανω καποια εμφυτεφση!!!
...εφοσον λοιπον το zinc αχριστευει τν μινοξ τιιι αλες λυσεις εχω?
και γενικα διαβασα και για το valp.acid.....ktlp....μα με ανγωνουν οι συνθεσεις τους!!!

τι να πω ... θα ηταν αψογο αν καποιος απο σας μπορουσε να με βοηθησει!!!

μπαι δε γουει...αποτελεσματα απο θεραπειεσ αλλων και αποτελεσματα πως μπορω να δω...αν βεβαια γινετε τετοιο πραγμα!
???
ευχαριστω και παλι :):):)

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
kill bill,
έχεις κάνει καθόλου ορμονικές εξετάσεις μέσα σ αυτά τα χρόνια που άρχισε η τριχόπτωση?
Αν όχι και έχεις τη δυνατότητα να κάνεις (γιατί είναι ακριβές) μην το καθυστερείς καν...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
:welc: Καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!

Μην χρησιμοποιείς κορτιζόνες (Budesoderm), μπορεί στην αρχή να δείνουν regrowth, αλλά μετά είτε τις συνεχίσεις είτε τις σταματήσεις το αποτέλεσμα φεύγει. Έχουν ως παρενέργεια την λέπτυνση του δέρματος και σε κάποιο ποσοστό μη αναστρέψιμη.

Το super zix II το φτιάχνει ο καθένας μόνος του και μπορεί να μην βάλει zinc. Δεν θα δεις κάτι όμως με αυτό σε μεγάλα norwood, είναι πιο πολύ για συντήρηση. Ανέβασε φωτογραφίες αν θες.

Αποτελέσματα θεραπειών μπορείς να δεις σε αυτήν την κατηγορία http://www.hairlossgr.com/forum/forum-32.html

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα