Ερωτηση για ιδιοκατασκευες

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Ρε παιδια οποιος μπορει ας μ δωσει τα φωτα του γτ εχω μπερδευτει...ποια ειναι η πιο φθηνη αλλα συναμα και πιο αποτελεσματικη ιδιοκατασκευη του φορουμ;εχω δει τουλαχιστον 6-7 και δεν μπορω να αποφασισω ποια να ξεκινησω να φτιαχνω...Ευχαριστω παρα πολυ :)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ερωτηση για ιδιοκατασκευες

ολες φθηνες ειναι,τα φαρμακα που απαιτουνται,απο την στιγμη που δεν ειναι σε υγρη μορφη κοστιζουν 5-7 ευρο για εναν μηνα περιπου

ναι αλλα ποια ειναι αυτη π κανεις την καλυτερη δουλεια;Δλδ το να φτιαξω τοπικη προγεστερονη ειναι ακριβως αοπως οι αλλες ιδιοκατασκευες;κανει την ιδια ακριβως δουλεια;ευχαριστω

kapa

Μέλος του προσωπικού

αναλογα τον οργανισμο του καθενος θα δει αποτελεσματα με διαφορετικες ουσιες

Παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος τη λοσιόν από Mexis? Μου φάνηκε πολύ απίθανη και μου κίνησε την περιέργεια να τη δοκιμάσω μιας και έχω δοκιμάσει και άλλα σκευάσματα...Την τρίτη θα πάω να την πάρω και ελπίζω να φέρει κανένα αποτέλεσμα...μου είπαν ότι δίνουν και γραπτή εγγύηση και είναι αναγνωρισμένη ακόμα και αμερική!
Και το καλύτερο μου είπαν ότι μπορώ να σταματήσω αν θέλω τα φάρμακα,γιατί θα είναι περιττά πια...Βέβαια δε θα σταματήσω αμέσως τη φίνα,αλλά μόλις δω ένδειξη επιτυχίας από τη συγκεκριμένη λοσιόν! Βλέποντας και πράτωντας!:)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Moonsorrow είπε:
Παιδιά έχει δοκιμάσει κάποιος τη λοσιόν από Mexis? Μου φάνηκε πολύ απίθανη και μου κίνησε την περιέργεια να τη δοκιμάσω μιας και έχω δοκιμάσει και άλλα σκευάσματα...Την τρίτη θα πάω να την πάρω και ελπίζω να φέρει κανένα αποτέλεσμα...μου είπαν ότι δίνουν και γραπτή εγγύηση και είναι αναγνωρισμένη ακόμα και αμερική!
Και το καλύτερο μου είπαν ότι μπορώ να σταματήσω αν θέλω τα φάρμακα,γιατί θα είναι περιττά πια...Βέβαια δε θα σταματήσω αμέσως τη φίνα,αλλά μόλις δω ένδειξη επιτυχίας από τη συγκεκριμένη λοσιόν! Βλέποντας και πράτωντας!:)

Πλάκα κάνεις έτσι? χαχα :grinning-smiley

http://www.hairlossgr.com/forum/thread-18.html

kouklos10

Member
οχι ρε φιλε αφου θα αρχισεις αυτη την σπουδαια λοσιον mexis τι την θες την φινα περιττη πιστευω. με αυτη την λοσιον μετα δεν θα εχεις μαλλια οποτε ουτε και προβληματα. χααχαχαχαχαχαχαχαχα διασκεδαζω αφανταστα εδω μεσα με μερικους!!!!!!!!!!
να σε προβληματισω λιγο ακομη απο ποιον οργανισμο εχει εγκριση ???
fda???
ε αμα δινουν και γραπτη εγγυηση τοτε η επιτυχια ειναι δεδομενη οτι μαλλι εχει μεινει θα το μαζευεις απο το πατωμα!!!!!! χαχαχαχαχααχα

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα