Dimitris20
New Member
Αχ παιδια συγγνωμη αν συνεχως αναρτω θεματα αλλα ειμαι καινουριος και προσπαθω να προσαρμποστω ! (ειμαι και απο την φυση μου λιγο πρηχτης οταν κατι με απασχολει..ελπιζω να δειχνεττε κατανοηση)..στο δια ταυτα .. Λοιπον καπου διαβασα εδω μεσα οτι η ουσια sinc (αν την λεω καλα ) δεν πρεπει να συνδιαζεται με την μινοξιδηλη.Εγω χρησιμοποιω μια φορα το βραδυ ρογκαιν αφρο και λουζομαι γενικα με head and soulders .και ειδα εδω μεσα οτι και αυτο εχει μεσα αυτη την ουσια που δεν συνδιαζεται με την μινοξιδιλη. Δλδ οσο καιρο βαζω ρογκαιν και λουζομαι με αυτο το σαμπουαν ειναι σαν να μην κανω τπτ ? δλδ δεν δρα η μινοξιδιλη?
Επσης βλεπω οτι πολλοι χρησιμοποιειται ενα σαμπουαν που λεγεται fungoral .ειδα ομως στο γκουγκλ οτι ειναι για ξηροδερμια. εγω δεν εχω (πλεον) ξηροδερμια.ουτε ευαισθητο δερμα στο κεφαλι..ειχα πιο παλια αλλα οχι τωρα..επθσης ουτε λεπια βγαινουν αμα το τριψω (παλια ειχα) .
Να συνεχισω με το head and shoulders ? να παρω καποιο αλλο σαμπουαν πιο ουδετερο (οπως το ''οχι πια δακρυα'' ) ? να παρω ultrex ? ή καποιο απο τα φαρμακεια?
Διαφωτιστε με λιγο..! (σας ευχαριστω γτ μεχρι στιγμης πηρα καποιες απαντησεις σε οτι εχω ρωτησει )
Επσης βλεπω οτι πολλοι χρησιμοποιειται ενα σαμπουαν που λεγεται fungoral .ειδα ομως στο γκουγκλ οτι ειναι για ξηροδερμια. εγω δεν εχω (πλεον) ξηροδερμια.ουτε ευαισθητο δερμα στο κεφαλι..ειχα πιο παλια αλλα οχι τωρα..επθσης ουτε λεπια βγαινουν αμα το τριψω (παλια ειχα) .
Να συνεχισω με το head and shoulders ? να παρω καποιο αλλο σαμπουαν πιο ουδετερο (οπως το ''οχι πια δακρυα'' ) ? να παρω ultrex ? ή καποιο απο τα φαρμακεια?
Διαφωτιστε με λιγο..! (σας ευχαριστω γτ μεχρι στιγμης πηρα καποιες απαντησεις σε οτι εχω ρωτησει )