Ερωτηση για ΣΑΜΠΟΥΑΝ !

Dimitris20

New Member
Αχ παιδια συγγνωμη αν συνεχως αναρτω θεματα αλλα ειμαι καινουριος και προσπαθω να προσαρμποστω ! (ειμαι και απο την φυση μου λιγο πρηχτης οταν κατι με απασχολει..ελπιζω να δειχνεττε κατανοηση)..στο δια ταυτα .. Λοιπον καπου διαβασα εδω μεσα οτι η ουσια sinc (αν την λεω καλα ) δεν πρεπει να συνδιαζεται με την μινοξιδηλη.Εγω χρησιμοποιω μια φορα το βραδυ ρογκαιν αφρο και λουζομαι γενικα με head and soulders .και ειδα εδω μεσα οτι και αυτο εχει μεσα αυτη την ουσια που δεν συνδιαζεται με την μινοξιδιλη. Δλδ οσο καιρο βαζω ρογκαιν και λουζομαι με αυτο το σαμπουαν ειναι σαν να μην κανω τπτ ? δλδ δεν δρα η μινοξιδιλη?

Επσης βλεπω οτι πολλοι χρησιμοποιειται ενα σαμπουαν που λεγεται fungoral .ειδα ομως στο γκουγκλ οτι ειναι για ξηροδερμια. εγω δεν εχω (πλεον) ξηροδερμια.ουτε ευαισθητο δερμα στο κεφαλι..ειχα πιο παλια αλλα οχι τωρα..επθσης ουτε λεπια βγαινουν αμα το τριψω (παλια ειχα) .

Να συνεχισω με το head and shoulders ? να παρω καποιο αλλο σαμπουαν πιο ουδετερο (οπως το ''οχι πια δακρυα'' ) ? να παρω ultrex ? ή καποιο απο τα φαρμακεια?

Διαφωτιστε με λιγο..! (σας ευχαριστω γτ μεχρι στιγμης πηρα καποιες απαντησεις σε οτι εχω ρωτησει )

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
και εγώ όταν ξεκίνησα την θεραπεία μου με heads and shoulders λουζόμουν και έβαζα μινοξιδίλη μετά από 4 ώρες. Πλέον λούζομαι με το Johnsons Baby που είναι για τα μωρά :D δεν έχει ZINC δηλαδή ψευδάργυρο άρα μόλις τα στεγνώσω βάζω μινοξιδίλη, και είναι ένα φτηνό σαμπουάν νομίζω και το ότι προορίζεται για μωρά έχω ακούσει καλά πράγματα για το ποσο αγνό και αθώο είναι :D

Dimitris20

New Member
Bouklas είπε:
και εγώ όταν ξεκίνησα την θεραπεία μου με heads and shoulders λουζόμουν και έβαζα μινοξιδίλη μετά από 4 ώρες. Πλέον λούζομαι με το Johnsons Baby που είναι για τα μωρά :D δεν έχει ZINC δηλαδή ψευδάργυρο άρα μόλις τα στεγνώσω βάζω μινοξιδίλη, και είναι ένα φτηνό σαμπουάν νομίζω και το ότι προορίζεται για μωρά έχω ακούσει καλά πράγματα για το ποσο αγνό και αθώο είναι :D

Καλα σε εχω λατρεψει εσενα..ενα μεγααααααλο Respect ρε Boukla !! καλα φυσικα και δεν σημαινει οτι με ο h&s ακυρωνεται η μινοξιδιλη ..αλλα για καλυτερα θα παρω και εγω αυτο..που μου φαινεται πιο αγνο γενικα..!!

Bouklas

Well-Known Member
Dimitris20 είπε:
Καλα σε εχω λατρεψει εσενα..ενα μεγααααααλο Respect ρε Boukla !! καλα φυσικα και δεν σημαινει οτι με ο h&s ακυρωνεται η μινοξιδιλη ..αλλα για καλυτερα θα παρω και εγω αυτο..που μου φαινεται πιο αγνο γενικα..!!

α ρε Μητσάρα ευχαριστώ :D το άλλαξα απλά γιατί βαριόμουν να περιμενω 4 ώρες μέχρι να βάλω μινοξιδίλη, ήμουν που ήμουν στο ντούς να τα στεγνώσω να ξεμπερδεύω :D

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Bouklas είπε:
και είναι ένα φτηνό σαμπουάν νομίζω και το ότι προορίζεται για μωρά έχω ακούσει καλά πράγματα για το ποσο αγνό και αθώο είναι :D

Καθόλου άγνό και αθώο δεν είναι το johnsons baby, τίγκα στη χημεία είναι, απλα έχει ήπιο συνθετικό ph για να μην τσούζει αμα μπει στα μάτια.

@Dimitris20 Θα σε παρακαλέσω να προσέξεις λίγο με τα θέματα που ανοίγεις, σε ερωτήματα που σου έχουν ήδη απαντηθεί, αν ανοίγεις θέματα ξανά για ίδιες ερωτήσεις για να δείς την απάντηση που θέλεις πες την μας να στην γράψουμε για να μην ταλαιπορούμαστε και οι 2 πλευρές.

Μπλουζα