Ερωτησεις για Θεραπεια.HELP!(PICS)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kall

New Member
Γεια σας ειμαι 20 χρονων και εχει αρχισει να γινει εμφανης η τριχοπτωση πρεπει να μαι nw2 δεν ξερω σε ποσο καιρο θα γινω λαμπαδα αλλα θα θελα να το σταματησω και σκεφτομουν το revivogen λετε απο μονο του να εχει αποτελεσμα και για ποσο?? :(
Αληθεια πως το βλεπετε το προβλημα ειμαι nw2 ή παραπανω?Σε ποσο καιρο περιπου,καθαρα εμπερικα θα περασει σε επομενο σταδιο?(nw3..)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Απ: Revivogen

Φιλε καλωσηρθες!Αν δεν δικιμασεις κατι,δεν μπορεις να καταλαβεις αν σε βοηθησει η οχι.Καποιοι εχουν δει αποτελεσμα με το revivogen καποιοι οχι.Θα σου προτεινα να ξεκινησεις minoxidil για αρχη(regaine η kirkland που ειναι αρκετα πιο φθηνη 5%.Σιγουρα θα σε βοηθουσε κ η φιναστεριδη αλα ειναι στην κριση του καθενος ποσο θελει να το διακινδυνεψει.Παντως να ξερεις οτι ο δρομος με τις σημερινες θεραπειες ειναι πολυ δυσκολος.Σιγουρα θα σε βοηθησουν καποιες θεραπειες αλα μην περιμενεις θαυματα.

MANKAR

Active Member
Απ: Revivogen+Ερωτησεις για Θεραπεια(pics)

καλησπερα φιλε και καλη συνεχεια , και εγω θα σου προτινα για αρχη να ξεκινησεις με μινοξιδιλη!!!!!! :welc:

tropheus

Well-Known Member
Απ: Revivogen(pics)

kall είπε:
απλα θα θελα να ξερα τι μπορειτε να το προτεινετε τωρα που ειναι αρχη ακομη!

Αν σε ενδιαφέρουν πραγματικά τα μαλλάκια σου ξεκινάς με 1/4 ή 1/5 του χαπιού proscar καθημερινά.

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο έρχεται μετά ...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα