Ερυθρότητα από λοσιόν

farnan

New Member
Καλημέρα σας και καλώς σας βρήκα.
Θέλω τη γνώμη σας για το παρακάτω: Χρησιμοποίησα χθες μετά από σύσταση του δερματολόγου μου λοσιόν από biokap+ butavale scalp. Παρατήρησα μία ερυθρότητα στο τριχωτό που ήταν σχεδόν ανεπαίσθητη και υποχώρησε γρήγορα. Επειδή η λοσιόν έπεσε καταλάθος και στο μέτωπό μου, η κοκκινίλα ήταν εντονότατη και υποχώρησε μετά από κανά 25λεπτο. Είναι φυσιολογικό; Μήπως καταστραφεί το τριχωτό αντί να πάρει τα πάνω του;

Σας ευχαριστώ πολύ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Την συγκεκριμένη lotion την χρησιμοποίησα πριν απο 5 χρόνια. Απ' ότι μου είπαν είναι φυσιολογικό να σου κάνει κοκκινίλες, αλλα σε παρακαλώ διασταύρωσε το με τον γιατρό σου, seriously!

Εγω νομίζω πάντως οτι αυτη η lotion πιο πολύ με έβλαψε παρά με ωφέλησε.

farnan

New Member
Οκ, δεν το ρισκάρω, αναμονή μέχρι τη Δευτέρα. Για πόσο καιρό την έβαζες και γιατί αποδίδεις εκεί το πρόβλημα;

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
1,5 - 2 χρόνια την χρησιμοποιούσα. Υποτίθεται ότι προκαλεί υπεραιμάτωση στο τριχωτό άρα και καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Υπέθεσα ότι σ' αυτό οφείλεται ο ερεθισμός (που δεν ήταν καθόλου μικρός) και συνέχισα να την χρησιμοποιώ. Θες σύμπτωση, θες κάτι άλλο, εκείνη την περίοδο έχασα ΠΟΛΥ μεγάλο αριθμό τριχών και σε σύντομο χρονικό διάστημα (που συμπίπτει) άδειασα.
Μάλλον έπρεπε να ακούσω την κοινή λογική και το δέρμα μου: αν σε κάτι αντιδρά (το σώμα) βίαια, δεν είναι καλό.

ΔΕΝ θέλω όμως σε καμία περίπτωση να σε επηρεάσω, κουβέντα με τον γιατρό άμεσα.

farnan

New Member
Σιγουρα! Μην ανησυχεις, εχω ακόμα καθαρό μυαλό και δε βιάζομαι. Ετσι κι αλλιως, όλα δείχνουν ότι αφορά ανάκαμψη από εποχιακή τριχόπτωση και όχι κάτι άλλο, οπότε το σχήμα ήταν για 3 εβδομάδες εντατικά και σταδιακά μείωση.

Θα δείξει! Σε ευχαριστώ πολύ πάντως

Μπλουζα