Εποχιακή τριχόπτωση

Μπήκε η άνοιξη. Η κατάσταση των μαλλιών σου:

• Παραμένει ίδια. Δεν παρατηρώ καμία διαφορά.

Ψηφοφορίες: 1 50.0%
  • Έχει χειροτερέψει. Σίγουρα η αλλαγή της εποχής έχει βάλει το χέρι της.

Ψηφοφορίες: 1 50.0%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    2

tatini

New Member
Μιας και τον τελευταίο καιρό οι δημοσκοπήσεις τείνουν να γίνουν της μόδας, σκέφτηκα να ανοίξω ένα θέμα για να δούμε αν και κατά πόσο η εποχικότητα επηρεάζει την κατάσταση των μαλλιών μας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Εποχιακή τριχόπτωση

ψηφισα το πρωτο,δεν ειχα ποτε προβλημα με τις εποχες και σκαμπανεβασματα,η τριχοπτωση μου ηταν απο τα 21 μου και μετα σταθερα 150-200 τριχες την μερα ολο τον χρονο με σταδιακη λεπτυνση ολων των μαλλιων σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου και σταδιακη αραιωση

kkathi

Member

Ψηφισα το πρωτο και η περιπτωσή μου ταιριάζει πολύ με του kamarou!

tatini

New Member

αφού λέει δύο ψήφους ρε παιδιά και η μία είναι αρνητική...

crossfire

Well-Known Member

Το 2......καθε χρονο αυτη την εποχη τα μαλλια ειναι στα χειροτερα τους

kakashi

Member

ανοιξη εχω πιο εντονη τριχοπτωση κ συνηθως αραιωνουν λιγο....καλοκαιρι επανερχομαι κ μετα, το φθινοπωρο γινεται χαμος.....πιο πολυ κ απο το σκυλι μου μαδαω....χειμωνα παλι μια χαρα....

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

το 1. όλο το χρόνο, πολλές τρίχες μου καθημερινά τρώνε πόρτα. Δεν παρατήρησα λιγότερες ή περισσότερες. Σκέφτομαι να τις μαζεύω να φτιάξω κανά μάλλινο παλτό να το έχω για του χρόνου :)

mikipitri

Member

kapamarou είπε:
ψηφισα το πρωτο,δεν ειχα ποτε προβλημα με τις εποχες και σκαμπανεβασματα,η τριχοπτωση μου ηταν απο τα 21 μου και μετα σταθερα 150-200 τριχες την μερα ολο τον χρονο με σταδιακη λεπτυνση ολων των μαλλιων σε ολο το πανω μερος του κεφαλιου και σταδιακη αραιωση
το 1 και εγώ για τον ίδιο λόγο, με τη διαφορά ότι εγώ άρχισα να τα χάνω από τα 16 :-[

xDante

Member

δεν θα ήταν καλύτερο να γινόταν ποιο περιεκτικό το Poll?
δλδ να έλεγε τις δύο περιπτώσεις σε συνδυασμό με τα διάφορα τοπικά-θεραπείες για να δούμε σε ποιους δεν έχει αλλάξει η εικόνα πχ με τα τάδε τοπικα-χάπια και σε ποιους έχουν πτώση με τα δείνα τοπικά-χάπια ? τα ποιο γνωστά ας πούμε....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tatini

New Member

Η εποχιακή τριχόπτωση δεν έχει σχέση με το αν κάνεις θεραπεία, κάνεις / δεν κάνεις οι ορμονικές αλλαγές θα επηρεάσουν τα μαλλιά σου. Πάντως είμαστε 50-50... συγκλονιστικό

Μπλουζα