Επιστήμονες με ένα ηλεκτρικό καπέλο μπέιζμπολ καταπολεμούν την φαλάκρα

FarCry

Member
Μια διεθνής ομάδα ερευνητών μόλις ανέπτυξε την πιο εξελιγμένη θεραπεία για την αρσενική φαλάκρα : ένα καπέλο που καλύπτει το άτριχο κεφάλι σας. Περιέχει επίσης ένα αυτοκόλλητο ηλεκτρικό «patch» που διεγείρει το τριχωτό της κεφαλής, αναζωογονεί τον κατεστραμμένο ιστό και αναζωογονεί τα μαλλιά παχύτερα και ταχύτερα από τις φαρμακολογικές θεραπείες.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Wisconsin-Madison, Πανεπιστήμιο Ηλεκτρονικής Επιστήμης και Τεχνολογίας της Κίνας και το Πανεπιστήμιο Shenzhen ανέπτυξαν στην πραγματικότητα τη συσκευή ηλεκτρικής διέγερσης, όχι το καπέλο. Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι ότι είναι αρκετά μικρό για να ταιριάζει σε ένα κανονικό καπέλο του μπέιζμπολ, δεν χρησιμοποιεί μπαταρίες και στην πραγματικότητα λειτουργεί κανονικά.

Η ομάδα διεξήγαγε εκτεταμένες εργαστηριακές δοκιμές σε ποντίκια – και στον πατέρα ενός επιστήμονα – και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η σχεδίαση ήταν επιτυχημένη. Οι αρουραίοι που χρησιμοποίησαν το έμπλαστρο επανεμφανίζουν τα μαλλιά γρηγορότερα, ενώ έφτασαν ακόμη να βγάλουν και μαλλιά σε «γυμνά ποντίκια» που δεν αναπτύσσονται φυσικά.

Ενώ είμαστε βέβαιοι ότι θα πρέπει να περάσει από μια διαδικασία ανθρώπινων δοκιμών ή κανονιστικών δοκιμών προτού διατεθούν τα… καπελα για φαλακρούς άνδρες παντού, οι ερευνητές είναι σίγουροι ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει μια πρακτική λύση για την αρσενική φαλάκρα.

Δυστυχώς για εκείνους που είναι εξ ολοκλήρου φαλακροί, δεν θα σας κάνουν μαγικά με νέα ωοθυλάκια.

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του πανεπιστημίου του Wisconsin, η συσκευή δεν απαιτεί εξωτερική τροφοδοσία ή μπαταρία:

Μικρές συσκευές που ονομάζονται νανογεννήτριες συλλέγουν παθητικά ενέργεια από καθημερινές κινήσεις και στη συνέχεια μεταδίδουν παλμούς χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικής ενέργειας στο δέρμα. Αυτή η απαλή ηλεκτρική διέγερση προκαλεί αδρανή ωοθυλάκια να «ξυπνήσουν».

 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

thatcher

Active Member
Πενταποσταγμα. Η επιτομή του Hoax παιδιά. Είναι καραμπινατη απάτη η σελίδα αυτή. Ρίξτε μια αναζήτηση εαν βρεθεί η είδηση σε πιο επίσημες πηγές
 

FarCry

Member
Πενταποσταγμα. Η επιτομή του Hoax παιδιά. Είναι καραμπινατη απάτη η σελίδα αυτή. Ρίξτε μια αναζήτηση εαν βρεθεί η είδηση σε πιο επίσημες πηγές

 

stathis1723

New Member
Γεια σας
Θέλω να σας πω ότι είμαι κουρασμένος από αυτά τα προϊόντα.
Έχω δοκιμάσει όλα
Kανένα αποτέλεσμα!!!
Tο μόνο προϊόν με το οποίο έχω αποτελέσματα είναι το topik.
 
Μπλουζα