Επισκεψη στην d*i αρχες δεκεμβριου - εντυπωσεις..

Reve

Active Member
Καλησπέρα παιδιά. Θα ήθελα και εγώ να γράψω την εμπειρία μου από την επίσκεψη μου σε κλινική D*IΘεσσαλονίκη πριν κάποιους μήνες (Αρχές Δεκεμβρίου). Δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσα να γράψω για την εμπειρία μου νωρίτερα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με τον αδερφό μου τον οποίο και αφορούσε κυρίως αφού εγώ λίγο με το τόππικ λίγο με τις θεραπείες την παλεύω ακόμα. Ο αδερφός μου είναι NW5 και οδεύει προς 6αρι (έχει σχηματιστεί το 6αρι από πίσω). Έτσι κάναμε μία δεύτερη επαφή με την εταιρία (την πρώτη την είχα κάνει το 2013 στην Αθήνα μόνος μου).

Αρχικά μπήκαμε σε μία αίθουσα αναμονής στην οποία έπαιζαν βίντεο με αποτελέσματα ασθενών που υποβλήθηκαν σε επιτυχημένες μμ (Όλοι οι χώροι ήταν πεντακάθαροι). Στην συνέχεια μας υποδέχτηκε η διευθύντρια (δεν θα γράψω ονόματα) της κλινικής και περάσαμε σε μία άλλη αίθουσα.

Σε λίγο ήρθε και ένας γιατρός (όχι πάντως ο Παπα****λαου). Όταν ρώτησα για τον γιατρό (παπ) η διευθύντρια μου απάντησε ότι ο συγκεκριμένος γιατρός έγινε γνωστός μέσω επιτυχημένων αποτελεσμάτων που παρουσιάστηκαν στον φόρουμ. Μάλιστα υποστήριξε ότι ο γιατρός που ήταν εκείνη την στιγμή παρών ήταν καλύτερος του Παπ. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν της είχα πει ότι είμαι μέλος στο φόρουμ και ξεκίνησε έναν περίεργο πρόλογο για τις μμ (του στυλ είμαστε οι καλύτεροι στο κόσμο και άλλα παρόμοια) και την σταμάτησα πριν εκτεθεί ανεπανόρθωτα. Την "προειδοποίησα" ότι γνωρίζω επί του θέματος και ότι είμαι μέλος του φόρουμ μας (αν και έπρεπε να την αφήσω να δω που θα το πάει). Την ενημέρωσα ότι θα γράψω για την επίσκεψη μου. Συμφώνησε και με ενημέρωσε ότι το φόρουμ μας το παρακολουθούν ανελλιπώς. Η αλήθεια είναι ότι από την στιγμή που της είπα για το φόρουμ και έδειξα γνώστης των πραγμάτων άλλαξε η συμπεριφορά της και σημείωσε χαρακτηριστικά "θα έχουμε πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση". Μέχρι εκείνη την στιγμή υπήρχε ένας αέρας του στυλ είμαστε οι καλύτεροι κλπ που προσωπικά δεν μου άρεσε.

Της δήλωσα ότι προσωπική μου γνώμη ήταν (και είναι) ότι στην Κύπρο βρίσκονται οι καλύτερες κλινικές και ότι για την Ελλάδα τα αποτελέσματα της D*Iείναι ικανοποιητικά. Υποστήριξε ότι η D*I ήταν ο δάσκαλος της H*C και ότι ο αρχίατρος της (H*C) ήταν μαθητής τους και μάλιστα ανέφερε χαρακτηριστικά "δεν είναι δυνατόν ο μαθητής να γίνει καλύτερος του δασκάλου". Φυσικά δεν της άρεσαν καθόλου οι προσωπικές μου απόψεις επί του θέματος και το ξεπεράσαμε άρον άρον.

Τώρα όσο αφορά τον αδερφό μου. Του μέτρησαν την δότρια 7.000 τρίχες δηλαδή περίπου 3.500 grafts (σε μένα είχαν μετρήσει 13.000 τρίχες). Την ενημέρωσα ότι αν είναι έτσι, τότε η δότρια του είναι πολύ φτωχή και δεν προβεί σε μμ. Η απάντηση της ήταν ότι είναι μέτρια και ότι έχουν δει πολύ χειρότερες όμως πράγματι θα πρέπει οι προσδοκίες του να παραμείνουν χαμηλές. Τώρα το περίεργο όλων είναι ότι του πρότειναν να κάνει στο μπροστινό μέρος την πρώτη 1300 graftsκαι στην συνέχεια να καλύψει το υπόλοιπο παρά την φτωχή δότρια. Για μένα πρότεινε 1100-1200 graftsγια vertex (της έδειξα φώτο γιατί φορούσα τόππικ). Η τιμή και για τους δύο ήταν 2.500 ευρώ έκαστος. Μας είπε ότι μας κόβει ενα 500αρικο λόγω του ότι είμαστε 2 και εγώ είμαι μέλος του φόρουμ.

Την ενημέρωσα ότι όπως και να χει θα ανεβάσω φωτογραφίες σχόλια κλπ τόσο από την επίσκεψη όσο και από την μεταμόσχευση εφόσον συμφωνήσουμε. Μου απάντησε ότι ήταν χαρά της να δείξουμε τα πάντα. Με ρώτησε πως είχα βρει τα αποτελέσματα τους μέχρι εκείνην την στιγμή και της απάντησα ότι κάποια είναι ικανοποιητικά αλλά υπάρχουν και πολύ άσχημα αποτελέσματα (εκείνη την περίοδο έπαιζε και ένα θέμα εδώ με μια αποτυχημένη μεταμόσχευση στην D*I). Την ρώτησα αν μπορώ να δω αληθινό περιστατικό από κοντά και μου έδωσε τα στοιχεία επικοινωνίας ενός ασθενή τους ο οποίος είναι και μέλος εδώ με τον οποίο θα μπορούσα να έρθω σε επαφή να δω το αποτέλεσμα του από κοντά. Προσωπικά, παρότι για κάποιο λόγω είχα θετική εικόνα για αυτούς κυρίως λόγω των χαμηλότερων τιμών από Κύπρο και ενός αποτελέσματος (του N094), δεν με έπεισαν. Υπήρχε μία αδικαιολόγητη έπαρση. Είμαι αρκετά τυχερός να γνωρίζω ότι με 3500 graftsσε nw6 δεν κάνεις τίποτα. Επίσης ο αδερφός μου δεν έχει αρκετά γένια οπότε it's a dead end.

Η γνώμη μου είναι ότι θα έπρεπε να τον απορρίψουν ως μη κατάλληλο υποψήφιο για μμ ή να του πρότειναν την μέθοδο MPG την οποία και ανέφεραν αλλά δεν ανέλυσαν. Εν κατακλείδι, ίσως επέλεγα την κλινική για την μέθοδο MPG (εφόσον υπάρξουν αξιόλογα περιστατικά) αλλά όχι για μμ. Υπάρχει μία διάθεση πώλησης της διαδικασίας η οποία δεν μου άρεσε. Στα θετικά συγκαταλέγεται το γεγονός ότι ήταν ειλικρινείς για το φόρουμ, η Ευγενία τους, οι καθαροί χώροι και η έκπτωση που προσφέρθηκαν να μας κάνουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Μας είπε ότι μας κόβει ενα 500αρικο λόγω του ότι είμαστε 2 και εγώ είμαι μέλος του φόρουμ.
Ως μέλος λοιπόν του Forum, και εφ' όσον η κλινική το παρακολουθεί, ευχαριστώ δημοσίως για την πρόθεση έκπτωσης στα μέλη του.

poseidonas77

Well-Known Member
παντως εγω εαν πηγαινα σε αυτους μονο με τον π@π@νικολαου θα εκανα...
μου δινουν την εντυπωση οτι λειτουργουν σαν καπως φασον εταιρια...λες και μιλαμε για βιομηχανικη
παραγωγη ...πως να περιμενει καποιος υψηλα αποτελεσματα με τετοια φιλοσοφια???
ασε που ειμαστε και καλομαθημενοι με τα αποτελεσματα που βλεπουμε απο το εξωτερικο και δεν μπορουμε να συμβιβαστουμε με μετριοτητες....δυστυχως...

sadman73

Member
με 3500 grafts σε 6 αρι δοτρια,καραφλα στο σβερκο θα κανει οχι μ.μ
Απο σωμα + απο δοτρια και οτι βγει,αν θελει να ρισκαρει

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
δυστυχως δεν ειναι ευκολο για ολους εμας να δουμε το αποτελεσμα που θελουμε με 1-2 ισως κ 3 μεταμοσχευσεις,ειδικα οταν ξερουμε οτι καποια στιγμη θα γινουμε NOW6.το θεωρω ρισκο μεγαλο το να μπαινεις για μμ πριν τα 30 αλλα ακομα κ μετα τα 30 παλι ειναι δυσκολα τα πραγματα.Απο γιατρους της DHI ο Παπανικολαου ειναι οντως ο ποιο γνωστος με καλα αποτελεσματα αλλα δεν ειναι ο μονος καλος.Εγω πχ εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενος με τον Ηλια τον Ευαγγελατο και ακουω καλα λογια κ απο αλλα παιδια.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ρε παιδια ποσοι ειναι οι γιατροι στην dhi?Για Αθηνα μιλαω.

Μπλουζα