Επιλογή μινοξιδίλης μετά απο αραιή χρόνια χρήση

comex

New Member
Καλημέρα σας,

Θα ήθελα την βοήθεια σας για την επιλογή μινοξιδίλης καθώς θα ήθελα να ξαναρχίσω την χρήση της συστηματικά.

Είμαι 26 χρονών και η αραίωση στο μπροστινό μέρος του κεφαλιού ξεκίνησε πριν απο 5-6 χρόνια.
Είχα πάει σε αρκετούς δερματολόγους και είτε μου έδιναν κάποια σαμπουάν που δεν έκαναν κάτι και μου δημιουργούσαν ξηροδερμία ή κάποια συμπληρώματα όπως ψευδάργυρο.
Τελικά βρήκα έναν γιατρό(το 2015) ο οποίος φάνηκε να γνωρίζει περισσότερα και μου έδωσε ένα σκεύασμα με μινοξυδίλη που έφτιαξαν στο φαρμακείο (2 φορές την μέρα), Foll on Ticture (1 φορά την μέρα) και μια κάψουλα biomineral (1 φορά την μέρα).
Στην συνέχεια μου είχε πεί ότι όταν τελιώσουν αυτά θα συνέχιζα με Regain 5% 2 φορές την μέρα.
Από τότε δεν έχω σταματήσει την χρήση της (αλλάζοντας και δοκιμάζοντας μάρκες) αλλά ποτέ δεν το έκανα συστηματικά, για παράδειγμα δεν έβαζα το πρωί ή ξεχνούσα για κάποιες μέρες(το ένα μπουκαλάκι μπορεί να το τελείωνα σε 2-3 μήνες).
Τον τελευταίο χρόνο έχω δει μεγαλύτερη αραίωση και θα ήθελα να ξεκινήσω πάλι συστηματικά την χρήση της 2 φορές την μέρα, δεν μπορώ να πάω στον γιατρό γιατί έχω αλλάξει πόλη και θα ήθελα την γνώμη σας για την επιλογή μιας μάρκας που να έχει την λιγότερη λιπαρότητα γιατί με την αραίωση μπροστά γυαλίζω :p

Επίσης γνωρίζεται κάποιο φαρμακείο στην Θεσσαλονίκη που να φτιάχνει κάποιο τέτοιο σκεύασμα μήπως μειωθεί και η λιπαρότητα;

Σας ευχαριστώ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα