Εντελώς Νέος στο αντικείμενο, ζητάει βοήθεια :)

Dim89

New Member
Καλησπέρα παιδιά
Με λένε Δημήτρη και είμαι 23 στα 24
Διαβάζω αρκετά χρόνια το φόρουμ , και πρόσφατα έγινα και μέλος για να μπορώ να βλέπω και τις φωτογραφίες.

Από πιτσιρικάς 16-17 χρονών άρχισαν να μου πέφτουν με έντονο βαθμο τα μαλλιά και πλέον στα 19 ήταν εμφανές τα σημάδια της τριχόπτωσης στο κεφάλι μου (κυρίως μπροστά, λιγότερο πίσω)
Κάπου στα 20 ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το toppik που εώς ένα σημείο μπορώ να πω ότι με έχει σώσει.
Σε δερματολόγους πήγα που μου δώσανε κάποια φάρμακα (δεν θυμάμαι ποια ακριβώς) αλλά βελτίωση καμία.
Η αιτία είναι το άγχος που έχω δυστυχώς από μικρός στη ζωή μου
Πλέον στα 23, έχουν πέσει πολλά μαλλιά, και το toppik δεν κάνει τόσο καλή δουλειά.

Και για να έρθω στο θέμα μας. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά την μεταμόσχευση πλέον.
Έχω διαβάσει άπειρα θέματα εδώ μέσα, αλλά σε πολλά δεν έβγαζα νόημα γιατί δεν ξέρω τις ορολογίες τέτοιου τύπου.
Θέλω αποκλειστικά στην Ελλάδα (φοβάμαι τα αεροπλάνα γαρ :angel: )
Κλείνω προν την γνωστή εταιρία που ξεκινάει απο ..... (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να γράψω όλη την επωνυμία). Θέλω και δω την γνώμη σας
Και τώρα έρχονται οι απορίες μου.
Με περίπου 4,000-5,000 € μπορεί να δω κάποια διαφορά στο κεφάλι μου; (εννοείται δεν περιμένω να γίνω "μαλλιάς" αλλά έστω κάποια ορατή βελτίωση).
Και τέλος , μετά την επέμβαση, και αφού βέβαια μακρύνουν λίγο τα μαλλιά μου, θα μπορώ να χρησιμοποιώ και πάλι toppik;

ΥΓ. Θα παρακαλούσα να μου απαντήσετε με απλά λόγια γιατί όπως έγραψα και πιο πάνω, τις ορολογίες κτλ δεν τις κατέχω πολύ

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

καλησπερα και καλη επιτυχια σ οτι και να κανεις...πρωτα βαλε φωτογραφιες για να σου πω (προσωπικα εγω) αν μπορεις να φτιαξεις το αποτελεσμα που θες!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια.

Δυστηχώς το όνομα δεν μπορείς να το αναφέρεις... ούτε απο τι αρχίζει, είναι κανόνας του φόρουμ για λόγους διαφήμισης. Μπορείς να ενημερωθείς για την συγκεκριμένη κλινική από τα περιστατικά μελών του φόρουμ.

Επίσης αν θες ανέβασε φωτογραφία..., μπορεί να μην χρειάζεσε να κάνεις ακόμα...

goines

New Member
Για να έχεις τριχόπτωση λόγω άγχους πρέπει να υπάρχουν ακραίες στρεσογόνες καταστάσεις που προκαλούν τρομερό στρές . Και πάλι η τριχόπτωση έχει μια πιο διάχυτη μορφή από αυτή που περιγράφεις και είναι συνήθως αναστρέψιμη.

Εϊναι πολύ πιθανόν να έχεις κληρονομική ανδρογεννετική αλωπεκία . Κοίτα τα κεφάλια των μεγαλύτερων συγγενών σου για να καταλάβεις . Αυτή είναι η βασική αιτία , ίσως το άγχος να επιδεινώνει κάπως την κατάσταση αλλά μάλλον δεν την προκαλεί .

Αν έχεις Α.Α. τότε μάλλον πας μελλοντικά για NW 6 ή NW 7 (δηλαδή μεγάλη φαλακρή περιοχή ) εφόσον ξεκίνησε η πτώση από τόσο μικρή ηλικία . Σε αυτές τις περιπτώσεις οι πραγματικά σοβαροί γιατροί δεν αγχειρίζουν άτομα τόσο μικρά όσο εσύ ( εκτός πια και αν είναι απολύτως συνειδητοποιημένα .

Μπορείς όμως να ξεκινήσεις άμεσα μη επεμβατική θεραπεία (Big 3).

Για το θέμα των γιατρών εγώ θα σου πρότεινα να πας οπωσδήποτε ΚΑΙ στο εξωτερικό . Αν έχεις τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα αεροπλάνα τότε κάντο οδικώς. Μεγάλη ταλαιπωρία αναμφισβήτητα αλλά το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό , ΄τοσο ψυχολογικά όσο και οικονομικά

Μπλουζα