Ενδυνάμωση νέων, αδύναμων τριχών

Kontogiannidis

New Member
Καλησπέρα,

εδώ και μερικούς μήνες χρησιμοποιώ regain 2% και έχω δει μια μείωση της τριχόπτωσης μου. Θα έλεγα ότι έιμαι σε φάση NW3. Σε σημεία που έιχα χάσει πολλές τρίχες (μέτωπο και αριστερό κρόταφο) βλέπω πλέον φύτρες και μικρές/κοντές τρίχες. Ωστόσο, η κατάσταση αυτή είναι σταθερή εδώ και καιρό, δηλαδή, οι νέες τρίχες δε μεγαλώνουν. Επειδή το υπόλοιπο μαλλί μου είναι μακρύ αυτό είναι πρόβλημα.

Έχετε να προτείνετε κάποιο προιόν που βοηθά στην ενδυνάμωση-μάκρυμα των νέων τριχών; Να πάρω συμπλήρωμα Β; Δεν θέλω να δοκιμάσω minoxidil 5% γιατί φοβάμαι ότι θα με πιάσει φαγούρα. Θα ήθελα να δοκιμάσω ότι μπορεί να βοηθήσει, εκτός από DHT blockers, πριν καταφύγω σε πιο δραστικές, χειρουργικές λύσεις.

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baldy

Member
Επειδη εχω ψαξει αυτο το θεμα ακου τι μου ειχε πει η δερματολογος.Η ανδρογενης αλωπεκια πολεμαται μονο με αντιαδρογονο.Η μινοξιδιλη παρατεινει το χρονο ζωης της τριχας.Μου εδωσε καποιες καψουλες που δεν τις δοκιμασα καθως μου ειπε οτι βοηθουν γενικα την ποιοτητα και ενδυναμωνουν την ποιοτητα της τριχας αλλα δεν κανουν κατι με την α/α,μιας και αυτη την περιοδο δεν βλεπω να εχω καποιο θεμα με γενικη τριχοπτωση τις αφησα αλλα τις εχω υποψη μου.Παντως αν παρουσιαζεις εντονη τριχοπτωση καλο ειναι να δοκιμασεις.

1)Meyrin caps(deraz):(1x1) 1 ωρα προ φαγητου (αυτη ειναι πιο βολικη)
2)cysteine-zinc-B6(biorga):(2x2) μετα φαγητου δηλαδη εδω παιρνεις 4 χαπια την ημερα,αν καταλαβα καλα πρεπει να ειναι πιο δυνατο αυτο

αν θες να κανεις μονιμη χρηση κανε και διαλλειματα πχ 3 μηνες διακοπη,3 μηνες χρηση

Kontogiannidis

New Member
baldy είπε:
Επειδη εχω ψαξει αυτο το θεμα ακου τι μου ειχε πει η δερματολογος.Η ανδρογενης αλωπεκια πολεμαται μονο με αντιαδρογονο.Η μινοξιδιλη παρατεινει το χρονο ζωης της τριχας.Μου εδωσε καποιες καψουλες που δεν τις δοκιμασα καθως μου ειπε οτι βοηθουν γενικα την ποιοτητα και ενδυναμωνουν την ποιοτητα της τριχας αλλα δεν κανουν κατι με την α/α,μιας και αυτη την περιοδο δεν βλεπω να εχω καποιο θεμα με γενικη τριχοπτωση τις αφησα αλλα τις εχω υποψη μου.Παντως αν παρουσιαζεις εντονη τριχοπτωση καλο ειναι να δοκιμασεις.

1)Meyrin caps(deraz):(1x1) 1 ωρα προ φαγητου (αυτη ειναι πιο βολικη)
2)cysteine-zinc-B6(biorga):(2x2) μετα φαγητου δηλαδη εδω παιρνεις 4 χαπια την ημερα,αν καταλαβα καλα πρεπει να ειναι πιο δυνατο αυτο

αν θες να κανεις μονιμη χρηση κανε και διαλλειματα πχ 3 μηνες διακοπη,3 μηνες χρηση

Ευχαριστώ για την απάντηση σου.

Αν πάρω αντιανδρογόνα υπάρχει περίπτωση να μειωθεί πάλι η λίμπιντο μου, όπως πιο παλιά με τη φιναστερίδη. Είναι άσχημο trip και δε θα ήθελα να το ξαναπεράσω.

Για το πρώτο συμπλήρωμα που προτείνεις οι ενδείξεις αναφέρουν :" αναστέλλει τη δράση των ενζύμων 5 α-ρεδουκτάση και αρωματάση" που με φοβίζει λίγο, αν είναι ανδρογόνος αναστολή.

Το δεύτερο φαίνεται πιο safe.

Θα σε ενημερώσω για το πως πάω όταν τα ξεκινήσω. Να'σαι καλά.

baldy

Member
ναι το ειδα και εγω και μου φανηκε περιεργο.Σαν βιταμινες πουλιεται δεν νομιζω να κανει καμια ζημια,φανταζομαι θα εχει πολυ μικρη δοση ,δεν πουλιεται ως αντιαδρογονο.Παντως αν εννοεις να ξαναπαρεις αντιαδρογονο oral υπαρχει η πιθανοτητα να μειωθει η λιμπιτο σου,δεν ξερω τι δοση επαιρνες και οταν λες αντιαδρογονα? ολλα σαν την φινα ειναι απλως αλλα εχουν λιγοτερη ή περισσοτερη δραση αυτο το κανονιζεις και με φινα

Kontogiannidis

New Member
baldy είπε:
ναι το ειδα και εγω και μου φανηκε περιεργο.Σαν βιταμινες πουλιεται δεν νομιζω να κανει καμια ζημια,φανταζομαι θα εχει πολυ μικρη δοση ,δεν πουλιεται ως αντιαδρογονο.Παντως αν εννοεις να ξαναπαρεις αντιαδρογονο oral υπαρχει η πιθανοτητα να μειωθει η λιμπιτο σου,δεν ξερω τι δοση επαιρνες και οταν λες αντιαδρογονα? ολλα σαν την φινα ειναι απλως αλλα εχουν λιγοτερη ή περισσοτερη δραση αυτο το κανονιζεις και με φινα

Δε θυμάμαι τη δόση της φίνα που έπαιρνα. Πάνε πάνω από 10 χρόνια πια. Το κουσούρι που μου άφησε: αραιό, σα νερωμένο σπέρμα. Φαίνεται ότι έχω κάποια ευαισθησία σε όλα αυτά. Ακόμη και το regaine μου έχει ρίξει τη libido. Σκέφτομαι να το σταματήσω και να πάω για tricomin ή να βάζω αραιά και που το 2% για συντήρηση.

weznem

Well-Known Member
Kontogiannidis είπε:
baldy είπε:

Δε θυμάμαι τη δόση της φίνα που έπαιρνα. Πάνε πάνω από 10 χρόνια πια. Το κουσούρι που μου άφησε: αραιό, σα νερωμένο σπέρμα. Φαίνεται ότι έχω κάποια ευαισθησία σε όλα αυτά. Ακόμη και το regaine μου έχει ρίξει τη libido. Σκέφτομαι να το σταματήσω και να πάω για tricomin ή να βάζω αραιά και που το 2% για συντήρηση.

εχεις παει σε ουρολογο ανδρολογο?σπερματοδιάγραμμα εχεις κανει?

Kontogiannidis

New Member
Ναι έχω πάει. Ένας δερματολόγος με ανησύχησε αρχικά για τη φίνα και μου είπε πως δεν αξίζει τον κόπο λόγω παρενεργειών.

Σπερμοδιάγραμμα έκανα πριν 2 χρόνια και έδειξε μια φυσιολογική κατάσταση σπέρματος - παρ'ολο που οπτικά φαίνεται αραιό. Πρέπει να ξανακάνω βέβαια σύντομα. Έχω μια κιρσοκοίλη.

weznem

Well-Known Member
Kontogiannidis είπε:
Ναι έχω πάει. Ένας δερματολόγος με ανησύχησε αρχικά για τη φίνα και μου είπε πως δεν αξίζει τον κόπο λόγω παρενεργειών.

Σπερμοδιάγραμμα έκανα πριν 2 χρόνια και έδειξε μια φυσιολογική κατάσταση σπέρματος - παρ'ολο που οπτικά φαίνεται αραιό. Πρέπει να ξανακάνω βέβαια σύντομα. Έχω μια κιρσοκοίλη.

νομιζω οτι και η κιρσοκοιλη βρισκετε έμμεσα μεχω σπερματοδιαγραμματος.. και εγω γι αυτο θα κανω... μια ποναω μια οχι.. αλλα επειδη παιζει ρολο σημαντικο η κληρονομικοτητα.. ο πατερας μου εχει,δεν εκανε χειρουργειο και δεν εσπασε ποτε αλλα εχει..

Kontogiannidis

New Member
weznem είπε:
Kontogiannidis είπε:

νομιζω οτι και η κιρσοκοιλη βρισκετε έμμεσα μεχω σπερματοδιαγραμματος.. και εγω γι αυτο θα κανω... μια ποναω μια οχι.. αλλα επειδη παιζει ρολο σημαντικο η κληρονομικοτητα.. ο πατερας μου εχει,δεν εκανε χειρουργειο και δεν εσπασε ποτε αλλα εχει..

Δεν ξέρω αν είναι κληρονομική η κιρσοκοίλη, αν και δε νομίζω. Αν την έχεις θα πρέπει να κάνεις σπερμοδιάγραμμα κάθε χρόνο για να βεβαιώνεσαι πως το σπέρμα σου δεν έχει επηρεαστεί.

weznem

Well-Known Member
Kontogiannidis είπε:
weznem είπε:
Kontogiannidis είπε:

Δεν ξέρω αν είναι κληρονομική η κιρσοκοίλη, αν και δε νομίζω. Αν την έχεις θα πρέπει να κάνεις σπερμοδιάγραμμα κάθε χρόνο για να βεβαιώνεσαι πως το σπέρμα σου δεν έχει επηρεαστεί.
ναι φιλε ειναι αν εχει ο πατερας σου εχει που υψηλες πιθανοτητες να εμφανίσεις και εσυ στο μελλον .. επισης για οποιον δεν ξερει στατιστικα οποιος χειρουργηθει γι αυτο το πραγμα ενα 80% θα του ξανα εμφανιστει καποια στιγμη στην ζωη του...
αλλα αν ειναι επικυνδυνο να σπασει μπαινεις χειρουργειο οπωςδηποτε.. :s

Kontogiannidis είπε:
weznem είπε:
Kontogiannidis είπε:

Kontogiannidis είπε:
weznem είπε:
Kontogiannidis είπε:

ναι φιλε ειναι αν εχει ο πατερας σου εχει που υψηλες πιθανοτητες να εμφανίσεις και εσυ στο μελλον .. επισης για οποιον δεν ξερει στατιστικα οποιος χειρουργηθει γι αυτο το πραγμα ενα 80% θα του ξανα εμφανιστει καποια στιγμη στην ζωη του...

baldy

Member
weznem είπε:
Kontogiannidis είπε:
weznem είπε:
Kontogiannidis είπε:

Kontogiannidis είπε:
weznem είπε:
Kontogiannidis είπε:

Kontogiannidis είπε:
weznem είπε:
Kontogiannidis είπε:

οτι θελουμε λεμε,μην καθεσαι και διαβαζεις το ιντερνετ,επειδη εχω χειρουργηθει ξερω! Καθομουν και διαβαζα το ιντερνετ και αγχωνομουν τζαμπα,δεν ισχυει κατι απο αυτα που ειπες

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα