Εναν καλο δερματολογο!

Κώστας27

New Member
Καλησπερα,φρεσκος στο forum.Πολυ καλη προσπαθεια!Το θεμα μου.Ψαχνω εναν καλο δερματολογο που να ασχολειται με το θεμα της τριχοπτωσης.Μεχρι στιγμης εχω πεσει σε ασχετους.Λοιπον εγω μενω στη Λαρισα,αν καποιος εχει να μου συστησει εναν εδω στη Λαρισα η και Αθηνα στην τελικη.Εννοειται μεσω pm.Eυχαριστω!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
καλως ορισες φιλε , ο καλητερος δερματολογος ειναι το ιδιο το φορουμ και τις συμβουλες που θα σου δοσουν τα μελη!!!αρκει αν θες να μας πεις το προβλημα σου και αν χρειαζεται να ανεβασεις και καποια φωτο !!!!

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Φιλε αν βρεις δερματολογο καλο που να σου λυσει το προβλημα πεστο κ σε εμας που εχουμε παει σε 500 και τους εχουμε κανει πλουσιους τοσα χρονια.Πες μας το προβλημα που εχεις και θα σε βοηθησουμε οσο μπορουμε.Να ξερεις οτι ο καλυτερος δερματολογος ειναι αυτο το site.

Κώστας27

New Member
Οκ!!Καταρχας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Λοιπον το θεμα μου ειναι σε αρκετά προχωμενη φάση.Υπολογιζω σταδιο 5.Ξερω ότι δεν γίνονται και πολλα πράγματα,απλά να κανω μια προσπάθεια,τουλάχιστον να διατήρησω την τωρινή κατάσταση όσο γινεται.Απο προηγούμενες θεραπείες σε δερματολογους,αποτυχία.Τα γνωστά μια λοσιόν για σταγόνες το βράδυ,με φτωχά και προσωρινά αποτελεσματα.
Ευχαριστώ!!

Μπλουζα