Ελληνικες κλινικες...Υπαρχει βελτιωση τα 2 τελευταια χρονια???ΝΑΙ Η ΟΧΙ

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
πιστευω οτι ανοιγω ενα πολυ σημαντικο θεμα και θα ηθελα απαντησεις ειδικα απο ανθρωπους που εχουν κανει μεταμοσχευση στην Ελλαδα τα τελευταια 2 χρονια.Εγω εχοντας δει μονο απο καποιους γνωστους η φιλους καποια αποτελεσματα μεταμοσχευσης μαλλιων το μονο που μπορω να πω ειναι οτι γινεται πολυ καλη δουλεια στην τομη του strip.Εχοντας δει παλαιοτερα αποτελεσματα αλλα κ προσφατα,η διαφορα ειναι τεραστια και η τομη δεν φαινεται καθολου ακομα κ με πολυ κοντο μαλλι.Στην περιπτωση του κολλητου μου πρεπει να ψαξεις για να την βρεις παρολο που τα μαλλια του τα κοβει μια σκαλα πριν το ξυρισμα.Σιγουρα αυτο δεν ειναι αρκετο ομως αν δεν υπαρχει μια καλη πυκνωση και μια σωστη κατευθυνση των τριχοθυλακιων.θελω να πιστευω οτι ακομα και αν αργησουν καποια ποιο δυνατα φαρμακα ο τομεας μεταμοσχευσης θα εξελιχτει και θα δουμε πολυ καλυτερα αποτελεσματα........ελπιζω και εδω στην Ελλαδα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Flosk

Well-Known Member
Καλα αποτελεσματα απο strip στην Ελλαδα εγω δεν εχω δει..Ποιος γιατρος ειναι αυτος του φιλου σου? θα ηθελα για να μου λυθει η απορια να μου στειλεις εστω και ενα pm

n094

Active Member
Εγω οπως ξερετε οι περισσοτεροι εχω κανει 4 κ μμ στην DHI την πρωτη το 2006 οπου ναι μεν εμεινα ευχαριστημενος αλλα πραγματικα σε σχεση με τις τελευταιες μου μετα το 2010 μπορω να πω οτι ηταν η νυχτα με την μερα. Η πρωτη μου αφησε καποια λιγα σημαδια στην δοτρια ενω κ η πυκνοτητα στη ληπτρια δρν ηταν κ φοβερη ενω οι επομενες πραγματικα ειχαν εντυπωσιακο αποτελεσμα τοσο στη δοτρια, οσο κ στη ληπτρια. Οποτε στο ερωτημα που θετεις Μικε θα πω ναι, τουλαχιστον στην DHI υπαρχει μεγαλη διαφορα προς το καλυτεροτα τελευταια χρονια.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Flosk είπε:
Καλα αποτελεσματα απο strip στην Ελλαδα εγω δεν εχω δει..Ποιος γιατρος ειναι αυτος του φιλου σου? θα ηθελα για να μου λυθει η απορια να μου στειλεις εστω και ενα pm
Επειδη μου αρεσει να λεω τα πραγματα με το ονομα τους και επειδη ειμαι κοντα σε φαση μεταμοσχευσης κ εγω θα σου πω ποιος γιατρος ειναι.Την εκανε στον Γκουρα πριν 6 μηνες.Του εχει κανει πολυ καλη δουλεια στην τομη και του κατεβασε και την Hairline σωστα.Απο εκει κ περα η κατευθυνση των τριχοθυλακιων δεν ειναι σωστη κατεμε και η πυκνοτητα δεν ειναι αυτη που επρεπε να ειναι.Ο φιλος ειχε διαχυτη αραιωση.Απο εκει κ περα ειδα και του Ασαντο δουλεια με πολυ καλη δουλεια στην τομη.Γενικα ολα τα strip πλεον ειναι καλα κ δεν εχουν σχεση με τα προηγουμενα χρονια.Με χαλαει βεβαια που οι συγκεκριμενοι γιατροι κανουν strip κυριως ακομα κ με μικρο προβλημα.

Dimit

New Member
Μακάρι να υπάρχει βελτίωση, δεν ξέρω. Εγω πριν 5 χρονια που εκανα μτμ σε μια πολύ γνωστή ελληνική κλινική τα μαλλιά που βγήκαν ήταν σε λανθασμένη γωνία και είχαν πολύ μικρή πυκνότητα. Δεν έχω αμφιβολία ότι τα grafts ήταν αραιά για να αναγκαστώ να κάνω δεύτερη μτμ σε αυτούς σύντομα και να σκάσω το τετραχίλιαρο ξανά.

Μπλουζα